FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 0-1

SEPSI - DINAMO 0-1 // VIDEO Nu doar Pesic a fost ținta criticilor » Rednic a luat alți doi jucători în vizor: „Să înțeleagă că altceva mă interesează pe mine!”

Reda Jaadi nu a ieșit cu nimic în evidență în meciul cu Sepsi // FOTO: GSP
Reda Jaadi nu a ieșit cu nimic în evidență în meciul cu Sepsi // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 08:30

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, l-a atenționat din nou pe Ivan Pesic, 26 de ani, după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 1-0 transmițându-i croatului că nu va mai continua la echipă dacă nu va accepta diminuarea salarială.

Totuși, Rednic l-a luat în vizor și pe Reda Jaadi, 23 de ani, belgianul venit în iarnă de la Royal Antwerp. Jaadi a evoluat 82 de minute la Sfântu Gheorghe, fiind înlocuit chiar cu Pesic, dar evoluția acestuia a fost una sub așteptări. A produs rareori pericol în ofensivă și și-a bătut joc de o fază de atac promițătoare în prima repriză.

La final, Rednic l-a luat la ochi pe Jaadi, la fel cum s-a întâmplat și la finalul meciului cu Poli Iași, 3-0: „Aștept mai mult de la Reda, el trebuie să înțeleagă că pe mine mă interesează eficiența, nu spectacolul și driblingurile pe la mijlocul terenului. Nu vreau spectacol și circ, trebuie să înțeleagă, altfel va avea de suferit. 

Și Rachid Ait-Atmane trebuie să fie mai atent pentru că a făcut câteva greșeli la ultima pasă și am avut de suferit”, a spus Rednic în conferința de presă de la finalul meciului.

55 a fost nota primită de Reda Jaadi din partea Gazetei Sporturilor. Tot 5 a primit și Ait-Atmane

50.000 €i-a plătit Dinamo lui Antwerp pentru serviciile lui Jaadi

Vezi și: 

SEPSI - DINAMO 0-1 // NOTE GSP: Dinamoviștii care au impresionat cu Sepsi + 3 „câini” au fost de nota 5

SEPSI - DINAMO 0-1 // Noul „New Dinamo” confirmă! 3 concluzii după victoria cu Sepsi: ce s-a schimbat în atitudinea echipei, cine a impresionat + marele câștig din 2019

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează