FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 4-1

VIDEO Directorul general al lui Sepsi, semne de întrebare după victoria cu Dinamo: „Am voie să cred că a vrut să îi țină în joc” + glume cu vulpea de pe stadion

Attila Hadnagy (41 de ani), directorul general al lui Sepsi Sf. Gheorghe, crede că Dinamo a fost ținută în joc de o eroare de arbitraj, în victoria cu 4-1 obținută de covăsneni. +21   FOTO
Attila Hadnagy (41 de ani), directorul general al lui Sepsi Sf. Gheorghe, crede că Dinamo a fost ținută în joc de o eroare de arbitraj, în victoria cu 4-1 obținută de covăsneni.

Articol de - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 20:27 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 20:58

Attila Hadnagy (41 de ani), directorul general al lui Sepsi Sf. Gheorghe, crede că Dinamo a fost ținută în joc de o eroare de arbitraj, în victoria cu 4-1 obținută de covăsneni. 

În minutul 55, la scorul de 1-1, Kevin Luckassen a trimis mingea în poarta lui Dinamo, dar tușierul a semnalat un ofsaid. Hadnagy crede că decizia a fost una greșită și ridică semne de întrebare. 

Attila Hadnagy, după Sepsi - Dinamo 4-1

„O gură de oxigen. Una mare de tot. Am crezut că va fi un meci foarte greu. Cred că ni l-am complicat puțin și noi cu acel gol primit, dar ni l-a complicat și tușierul. Care nu îmi dau seama ce a văzut la Kevin. Am voie să cred că a vrut să o țină pe Dinamo în joc. Nu ai cum să nu vezi că este în poziție regulamentară, când jucătorul care îl scoate din joc e primul, în fața ta. 

Până la urmă e bine că a ieșit bine. Orice echipă are, Dinamo rămâne Dinamo. Iar o victorie cu un astfel de club e o victorie dulce, mai ales când e și cu 4-1. Sperăm să fim în revenire. Jocul ne dă speranțe”, a transmis Attila Hadnagy. 

VIDEO Attila Hadnagy, despre spectatorul inedit la Sepsi - Dinamo

„Îți zic un secret, acum o lună, până la inaugurare, când mobilau vestiarele, vulpea s-a speriat de oameni și a fugit din vestiar. Cred că și-a făcut un cuib pe aici, e de-a casei ca să zic așa (râde copios). 

Știți că noi avem niște mascote, urși, pe la oficială. Să stea liniștiți oamenii, aceia nu se mișcă. Sperăm să nu apară și urși prin tribune (râde). Vulpea o mai primim, mai ales că pare că ne poartă noroc, glumesc evident. 

I-am făcut și testul, e negativă, deci nu reprezintă un pericol. Sigur le-a arătat certificatul la intrare (râde). Doamne ferește să apară și vreun urs, că el nu cred că va fi atât de interesat de joc precum vulpea”, a glumit directorul general al covăsnenilor.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Mircea Rednic: „Dinamo nu stă în Sorescu! Să vedem cine îl ia în iarnă” + Alt fotbalist în vizor: „Zici că a jucat la Barcelona”

Balint a distrus un jucător de la Dinamo: „E mai lent decât o țestoasă!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1947____forumer
1947____forumer  •  01 Noiembrie 2021, 16:37

4-1 si aia nu batusera pe nimeni, tare :)) !

389767441538495
Tudor Petrascu  •  01 Noiembrie 2021, 14:13

Nu exista articol legat de Sepsi la care comentariile sa n-o dea spre politica. Sa va bucurati ca mai sunt si alte etnii prin Romania, mai avem cate ceva de invatat unii de la altii.

cornelcc
cornelcc  •  31 Octombrie 2021, 23:51
Postat de creeperno115 pe 31 Octombrie 2021, 22:43

In ungaria trebuia sa jucati si sa glumiti. De ce v-o tine burleanu in fotbalul romanesc, nu stiu

Ca sa va dea voua 4 ....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close