FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 4-1

Răspuns pentru Gabi Torje după discursul furibund de la finalul meciului cu Sepsi: „Nepregătit nu poți!”

Gabriel Torje +21   FOTO
Gabriel Torje

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 20:20 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 20:58

Sepsi a învins-o pe Dinamo, scor 4-1, în runda #14 din Liga 1, iar Gabriel Torje, a avut un discurs crunt la adresa propriei formații.

Totul despre Sepsi - Dinamo 4-1, AICI!

Iulian Miu (45 de ani), fostul fundaş al Stelei, a comentat declarațiile mijlocașului lui Dinamo și îl sfătuiește să fie mai temperat.

„Trebuie să rămâi echilibrat, să analizezi exact ce s-a întâmplat. Ce să faci, să joci fotbal peste noapte? Nu poţi, nepregătit nu poţi! Nu poţi pune la punct un sistem. Trebuie să intri într-un ciclu ca lumea”, a declarat Iulian Miu, potrivit Telekom Sport.

Gabriel Torje, discurs necruțător după umilința cu Sepsi

„O nouă dezamăgire pentru tot ceea ce înseamnă suflarea dinamovistă, pentru noi ca jucători, staff, conducători, persoanele care stau lângă noi în situația asta grea. Dezamăgim încă o dată și încă o dată, până când, la un moment dat, probabil se va sătura toată lumea, vor pleca și oamenii care ne susțin și atunci se va alege praful de această echipă. 

Mă bucură prea puțin faptul că am marcat, sunt foarte dezamăgit, chiar mai dezamăgit decât la meciul cu FCSB, când am pierdut cu 0-6. 

Atunci eram la început, acum s-au făcut eforturi foarte mari, s-au îmbunătățit condițiile, antrenamentele au fost extraordinare, am avut și semi-cantonament în pauza competițională. Am făcut tot ce a depins de noi, ceea ce se întâmplă la meci e rușinos, nu știu ce să zic”, a declarat Gabi Torje la finalul partidei, la Look Sport.

Gabi Torje: „Nu avem pic de sânge în instalație în meciurile importante”

Mijlocașul lui Dinamo a explicat cauzele jocului slab prestat de jucători și spune singura opțiune care le-a rămas elevilor lui Mircea Rednic pentru a putea ieși din pasa proastă.

+17 FOTO

„Nu vreau să zic despre nimeni că se supără, toți suntem în aceeași oală, dar cred că principalii vinovați sunt jucătorii pentru că antrenorii s-au tot schimbat, conducătorii au tot venit, noi jucătorii suntem vinovați pentru ceea ce se întâmplă. Nu ne motivăm, nu avem pic de sânge în instalație în meciurile importante, să demonstrăm că suntem bărbați. 

Trebuie să fim prieteni și frați în teren, să ne ajutăm 90 de minute, altfel nu vom scoate niciodată barca la mal, pentru că sunt atâtea meciuri consecutive fără victorie și lumea nu mai are răbdare cu noi”, a adăugat Torje.

VIDEO Ce l-a nemulțumit pe Mirce Rednic, după Sepsi - Dinamo 4-1

Citește alte știri din Liga 1:

Mircea Rednic s-a luat de Sorescu după eșecul cu Sepsi: „Dinamo nu stă în Deian! Să vedem cine îl ia în iarnă” + Alt fotbalist în vizor: „Zici că a jucat la Barcelona”

Balint a distrus un jucător de la Dinamo: „E mai lent decât o țestoasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bucovineanul
bucovineanul  •  31 Octombrie 2021, 21:01

HALAL JUCĂTORI !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează