FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Torje, pus la zid: „N-are sânge în instalație! Dacă nu era Dinamo, unde juca?!”

După Sepsi - Dinamo 4-1, Gabriel Torje a avut un discurs dur la adresa propriei formații. Jucătorul „câinilor” e taxat acum de Dănuț Lupu, un nume important din istoria roș-albilor. +21   FOTO
După Sepsi - Dinamo 4-1, Gabriel Torje a avut un discurs dur la adresa propriei formații. Jucătorul „câinilor” e taxat acum de Dănuț Lupu, un nume important din istoria roș-albilor.

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 17:15 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 17:20

După Sepsi - Dinamo 4-1, Gabriel Torje a avut un discurs dur la adresa propriei formații. Jucătorul „câinilor” e taxat acum de Dănuț Lupu, un nume important din istoria roș-albilor.

Totul despre Sepsi - Dinamo 4-1, AICI!

Torje trebuia să fie unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo, nu-i dă nimic dreptul să critice acei copii de acolo. Dă o declaraţie… dar dacă nu exista Dinamo el unde juca? Cineva îţi dă o mână şi tu ce faci? Nici el n-are sânge în instalaţie, că dacă avea juca fotbal. 

Îmi cer scuze faţă de Mircea Rednic, dar nu poţi aduce jucători liberi de contract care să te ajute. Eu i-am dat un sfat. Aş fi continuat cu acei copii, că mai greu decât e acum nu putea să fie. Acei copii puteau creşte şi anul viitor să facă ceva. Dacă aduci jucători străini pentru 6 luni, ăia pleacă în vară. Cea mai mare problemă a lui Dinamo e că nu a dat continuitate copiilor”, declarat Lupu la Pro X.

Torje, pus la zid: „N-are sânge în instalație! Dacă nu era Dinamo, unde juca?!”

2 trofeea câștigat Lupu cu Dinamo: Cupa și Campionatul României în sezonul 1989/1990

25 de goluriîn 136 de meciuri a marcat Lupu pentru „câini" în Liga 1, în trei perioade: 1987-1990, 1995-1997 și 2000-2001

Gabriel Torje, discurs dur după umilința cu Sepsi

„O nouă dezamăgire pentru tot ceea ce înseamnă suflarea dinamovistă, pentru noi ca jucători, staff, conducători, persoanele care stau lângă noi în situația asta grea. Dezamăgim încă o dată și încă o dată, până când, la un moment dat, probabil se va sătura toată lumea, vor pleca și oamenii care ne susțin și atunci se va alege praful de această echipă. 

Mă bucură prea puțin faptul că am marcat, sunt foarte dezamăgit, chiar mai dezamăgit decât la meciul cu FCSB, când am pierdut cu 0-6. 

Atunci eram la început, acum s-au făcut eforturi foarte mari, s-au îmbunătățit condițiile, antrenamentele au fost extraordinare, am avut și semi-cantonament în pauza competițională. Am făcut tot ce a depins de noi, ceea ce se întâmplă la meci e rușinos, nu știu ce să zic”, a declarat Gabi Torje la finalul partidei.

Gabi Torje: „Nu avem pic de sânge în instalație în meciurile importante”

Mijlocașul lui Dinamo a explicat cauzele jocului slab prestat de jucători și spune singura opțiune care le-a rămas elevilor lui Mircea Rednic pentru a putea ieși din pasa proastă.

+17 FOTO

„Nu vreau să zic despre nimeni că se supără, toți suntem în aceeași oală, dar cred că principalii vinovați sunt jucătorii pentru că antrenorii s-au tot schimbat, conducătorii au tot venit, noi jucătorii suntem vinovați pentru ceea ce se întâmplă. Nu ne motivăm, nu avem pic de sânge în instalație în meciurile importante, să demonstrăm că suntem bărbați. 

Trebuie să fim prieteni și frați în teren, să ne ajutăm 90 de minute, altfel nu vom scoate niciodată barca la mal, pentru că sunt atâtea meciuri consecutive fără victorie și lumea nu mai are răbdare cu noi”, a adăugat Torje.

VIDEO. Ce l-a nemulțumit pe Mircea Rednic, după Sepsi - Dinamo 4-1

Citește alte știri din Liga 1:

Mircea Rednic s-a luat de Sorescu după eșecul cu Sepsi: „Dinamo nu stă în Deian! Să vedem cine îl ia în iarnă” + Alt fotbalist în vizor: „Zici că a jucat la Barcelona”

Balint a distrus un jucător de la Dinamo: „E mai lent decât o țestoasă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
sempre.per.tutti
sempre.per.tutti  •  01 Noiembrie 2021, 23:58

Lupule iar ești beat, ce copii bre? Moldoveanu care de pe linia Porții nu e in stare sa dea gol, Crețu care e bulevard, are otita la urechi când trece fiecare adversar? Neicutescu mâna bleaga?? Doar manele și femei botoxate in cap. Cu care copii Ba lupule , ai mai fost și fotbalist mare. Dacă Rednic era lăsat din anu cu mevlja, Palic, bizonu, busuladzic, dussaut acum Dinamo câștiga cel Puțin 3 titluri

blackejohn
blackejohn  •  01 Noiembrie 2021, 22:43
Postat de creeperno115 pe 01 Noiembrie 2021, 22:39

Fara torje, egalurile alea din prelungiri deveneau infrangeri

fals,fara gafele lui torje tot egal se termina. si asa spui ca si cum contau la ceva alea 2 puncte. tot acolo erati si cu si fara alea 2 puncte.

creeperno115
creeperno115  •  01 Noiembrie 2021, 22:39

Fara torje, egalurile alea din prelungiri deveneau infrangeri

Vezi toate comentariile (12)
Comentează