FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

SEPSI - DINAMO // Alexandru David, acid la adresa lui Neagoe și a Iașiului: „E o prostie ce a zis el! Iașiul de ce vorbește? Nici nu s-au prezentat la meci cu noi!” ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 14:25

Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a pus tunurile pe contestatari. I-a luat la rând pe Eugen Neagoe, antrenorul lui Sepsi, și Adrian Ambrosie, președintele lui Poli Iași, formație pe care „câinii” au învins-0 3-0. A taxat în termeni duri declarațiile celor doi. 

Este o prostie ce a spus Neagoe. Au început iar cu vechile metode, țipă toți preventiv pentru ca arbitrajul să fie corect. Vor toți să aibă un efect invers la meci. Eu ce să spun? Că Neagoe s-a dat la o parte la Voluntari ca să ne facă nouă loc în play-off?

De ce n-au bătut la Voluntari? Ce să comentez la astfel de declarații. Să spun și eu că în meciul tur am avut penalty la Sorescu și nu ni l-au dat? Așteptam și noi un arbitraj corect. Sunt niște vechi metode de care generațiile astea nu scapă. D-aia suntem noi pe locul 11. 

Nu am fost ajutați cu Poli Iași. Păi Iașiul habar nu avea pe unde e careul lui Dinamo în primele 60 de minute. Dacă era 4-0 nu se mira nimeni și plecau liniștiți acasă. I-am auzit și pe cei de la Iași ce declarații dau. Păi ei nu au asigurări la jucători?

Atunci este foarte grav și vom cere să li se ridice licența. Sunt niște can-can-uri. După ce ai plecat cu 3-0 luat de la Dinamo, ai început să vorbești despre alte lucruri. În tur se deschideau șampanii după ce ne-au bătut de parcă bătuseră pe Real Madrid. Să stea în banca lor.

De acum încolo, la centrări, voi vorbi cu Mircea Rednic, să-i rugăm pe fundași să sară legați cu mâinile la spate și eventual și cu picioarele ridicate înapoi. Aceste lucruri fac parte din meci, nu poate spune Iașiul că a luat bătaie din cauza arbitrajului.

Ei au luat bătaie pentru că aproape nu s-au prezentat. Am reușit să învingem și noi o dată și deja s-au pus toți pe poziții să conteste. Să-și vadă fiecare de treaba lui”, a zis Alexandru David în direct la ProX.

  • Sepsi - Dinamo e sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT+VIDEO și FOTO pe GSP.ro și în direct la TV Digi, TV Telekom și Look TV 

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Eugen Neagoe se teme de jocuri de culise înaintea meciului direct: „Să ne dăm toți la o parte ca să intre Dinamo în play-off?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1746539129002833
Carol Popa  •  08 Februarie 2019, 10:48
Postat de dobrinibamus pe 07 Februarie 2019, 18:19

dimano ... stil caracteristic ... arbitrii ... aranjamente de culise ... necinste si ... furaciuni ... josnici ca mereu ... da nu va faceti probleme ca nu prind Play-off-u nici daca joaca toti arbitrii pentru ei ... Nu au cum !! Si ce "frumos" ar fi sa-l piarda la "mustatza" ... cata bucurie pentru o tzara intreaga !!

Esti jalnic omule:) demn de mila,cum sa fii asa frustrat pentru o echipa de fotbal? Cum sa comentezi de Dinamo cand fcsb doar cu arbitrii mai scoate puncte...cel mai probabil esti un om trecut de 50 de ani care a esuat in viata si acum isi elibereaza frustrarile

dobrinibamus
dobrinibamus  •  07 Februarie 2019, 18:19

dimano ... stil caracteristic ... arbitrii ... aranjamente de culise ... necinste si ... furaciuni ... josnici ca mereu ... da nu va faceti probleme ca nu prind Play-off-u nici daca joaca toti arbitrii pentru ei ... Nu au cum !! Si ce "frumos" ar fi sa-l piarda la "mustatza" ... cata bucurie pentru o tzara intreaga !!

zagna
zagna  •  07 Februarie 2019, 18:13

Stai, te mai auzim si dupa ce veniti de la Sf. Gheorghe ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează