FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Sepsi e primul care fuge de la Poli » A făcut plîngere în instanţă pentru rezilierea contractului

Avocatul lui Sepsi susţine că Timişoara îi datorează acestuia mai mult de jumătate din obligaţiile financiare din acest sezon
Avocatul lui Sepsi susţine că Timişoara îi datorează acestuia mai mult de jumătate din obligaţiile financiare din acest sezon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 13:28

Jucătorul adus de la Benfica e decis să plece de la Poli, mai ales că echipa va fi retrogradată după ce şi-a pierdut licenţa pentru Liga 1.

Laszlo Sepsi a deschis o acţiune în faţa instanţelor de dreptul muncii împotriva clubului de fotbal Poli Timişoara, pentru încetarea contractului, dupa ce gruparea nu şi-a îndeplinit obligaţiile financiare stabilite in contract, demersul constituind o premieră în lumea fotbalului.

Demersul vine după ce Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a refuzat să pronunţe o hotărâre în acest caz, deşi aceasta fusese programată pentru 3 mai 2011.

Avocaţii lui Sepsi se adresează acum instanţei de dreptul muncii în cazul jucătorului împotriva echipei sale, pentru rezilierea contractului, după ce Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din LPF refuză "în mod nejustificat" să ia o decizie.

Laszlo Sepsi a depus la sfârşitul anului trecut o plângere la CSL din cadrul LPF pentru a-şi recupera drepturile financiare neachitate de către club.

Până în prezent, clubul de fotbal îi datorează lui Sepsi mai mult de jumătate din obligaţiile financiare pentru anul competiţional 2010 - 2011, după ce a plătit cu întârzieri foarte mari sumele restante din trecut.

"Ceea ce s-a întamplat în faţa Comisiei de Soluţionare a Litigiilor e dincolo de orice s-ar fi putut închipui şi ne arată că activitatea acestui organism trebuie regândită. Pe de o parte, un litigiu simplu, în care clubul nu-şi plăteşte jucătorul şi contractul trebuie să înceteze. Pe de altă parte, Comisia, care refuză pur şi simplu să pronunţe o hotarare", a declarat avocatul jucătorului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
pepeman
pepeman  •  01 Iunie 2011, 23:40

Decât să fluieraţi a pagubă Federaţia, mai bine aţi solicita public un control al Curţii de Conturi la club. Vă garantez că imediat după aceea Iancu de Timişoara va deveni Iancu de Jilava, iar Poli nu va putea fi penalizată pentru fraudele unei persoane care suportă consecinţele legale.

eliza_betin
eliza_betin  •  01 Iunie 2011, 18:38

de ce sa nu plece, e dreptul lui. poate sa mearga la ce echipa vrea. una de cachhat fireste ca st-oia-a ori dinnamuu. si are loc si la nationala ca si aia e tot de cachhatt. ps. am uitat sa spun dintr=o tara de cacchatt!

sibelius
sibelius  •  01 Iunie 2011, 17:46
Postat de diabadea pe 01 Iunie 2011, 17:31

Din pacate referitor bani ai dreptate. Dar: cand a fost accidentat si clubul l-a platit cum a fost? Cand nu l-a vrut nimeni si Iancu l-a luat cum a fost? Ca la Benfica nu juca era dat de aici incolo marea vedeta. Si cand a facut greseli fundamentale in mai multe meciuri cum a fost?

Se pare ca, de fapt, NU l-a platit.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează