FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

SEPSI. Eugen Neagoe, răspuns ferm pentru Dioszegi: „Nu știu din ce colț al stadionului a văzut meciurile”

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 17:59

Eugen Neagoe, fost antrenor la Sepsi Sfântu Gheorghe, se revoltă după declarațiile făcute de patronul Laszlo Dioszegi, fiind de părere că munca sa n-a fost respectată. 

Eugen Neagoe, antrenorul care a dus-o pe Sepsi în play-off în sezonul trecut, a fost deranjat de declarațiile date de patronul formației, Laszlo Dioszegi. Omul de afaceri a lăudat echipa lui Leo Grozavu pentru jocul ofensiv și a lăsat de înțeles că de când Sepsi a promovat în Liga 1, echipa a practicat un joc defensiv, mai puțin plăcut ochiului. 

Eugen Neagoe, răspuns dur pentru Dioszegi

Fostul tehnician al lui Sepsi, Dinamo și Hermannstadt i-a dat peste nas lui Dioszegi: „Nu știu din ce unghi a privit el meciurile, din ce colț al stadionului a văzut jocurile", a zis Neagoe, care vine cu exemple concrete: „Atât timp cât o echipă a stat mai bine în clasament, pentru că noi am jucat play-off!, a marcat mai multe goluri, a câștigat mai multe puncte, nu poate juca defensiv, nu? Greșesc eu?", a continuat tehnicianul. 

„Am jucat atât de defensiv încât am dat 3 goluri la Viitorul, 4 contra FCSB-ului. O echipă defensivă nu cred că reușește așa ceva cu echipele de top. Aveam o echipă puternică" 
- Eugen Neagoe

Neagoe pune statistica în față 

Mai mult, Eugen Neagoe vine cu statistica, una clar favorabilă în acest context: 

„L-aș ruga pe domnul Dioszegi să se uite la statistică, pentru că domnul a spus că echipa, de când e în Liga 1, a jucat numai defensiv. Nu poți spune așa ceva! Am luat echipa de pe locul 12 și am lăsat-o pe 6. 

Așa defensivi cum spune dânsul că eram, aveam cu 6 goluri mai mult decât Viitorul după 26 de meciuri. E adevărat, adunaserăm vreo 11 meciuri fără gol primit, dar asta nu înseamnă că eram defensivi. Eram pe locul 5 la goluri marcate și pe 4 la defensivă. Asta denotă o bună organizare de joc".

Cifrele care îi dau dreptate lui Neagoe: 

  • 32 de goluri a marcat Sepsi în sezonul regulat sub comanda lui Neagoe, locul 5, după FCSB, Craiova, CFR și Astra
  • 6 este locul ocupat de Sepsi la finalul sezonului regulat, fiind prima participare și singura până acum pentru echipa covăsneană în play-off 

„La fix un an de zile de când preluasem echipa de pe locul 12, am dus-o pe locul 4. În decembrie eram pe locul 4, iar când am plecat, am lăsat echipa pe locul 6" 
- Eugen Neagoe, fost antrenor Sepsi

Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV VIDEO Ce a făcut Șumudică doi ani în Paradis? „N-a stat o zi la plajă. Atunci pierdea mult timp în cazinouri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
zecs93
zecs93  •  02 Aprilie 2020, 02:31

Si la Dinamo ce-ai facut mistere ?? De pe 9 cat ti-a lasat o rednic, ai dus-o pe ultimu loc, statistic

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close