FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FARUL 0-1

Bernd Storck, după ce Sepsi a ajuns la patru înfrângeri la rând: „Asta ne lipsește”

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 20:16 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 20:29

Sepsi a pierdut și meciul cu Farul, 0-1, în etapa a 26-a din Superligă și riscă să rateze calificarea în play-off. La finalul partidei, antrenorul Bernd Storck a încercat să găsească explicații pentru înfrângerea.

Sepsi a ajuns la patru înfrângeri la rând (1-2 cu UTA, 1-3 cu CSU Craiova, 0-1 cu FCSB și 0-1 cu Farul), iar Bernd Storck spune că echipei sale i-a lipsit norocul în ultimele runde pentru a obține rezultate mai bune.

Gică Hagi, nemulțumit după Sepsi - Farul: „Să fim sinceri...”
Sepsi - Farul
Gică Hagi, nemulțumit după Sepsi - Farul: „Să fim sinceri...”

Concluziile lui Bernd Storck după Sepsi – Farul

„Dacă ne uităm la prima repriză, în special primele 30 de minute, se vede că am controlat jocul. Am avut ocazii, dar din păcate nu am înscris. 

Apoi am luat acel gol și e păcat. E la fel ca în ultimele meciuri. Avem ocazii, dar nu marcăm. Iar când nu marchezi, nu poți câștiga. Problema? Cred că avem nevoie de mai mult noroc. Nu e de partea noastră. 

Vedeți ce gol am luat, nu știm dacă mingea a intrat sau e pe linie. Am marcat, dar a fost ofsaid. Din păcate, norocul nu e de pe partea noastră. Nu mi se pare că a fost o mare diferență între cele două reprize. 

Adversarul a făcut ceva schimbări, noi la fel. E posibil ca adversarul să fi jucat mai bine, dar nu a avut ocazii mari. Și noi am avut șanse în partea a doua, dar nu am marcat. În timp ce Farul a înscris. Presiune e mereu. A fost încă de la început. Dar nu vom renunța. Vom continua și vom merge înainte, încercând să câștigăm meciul de etapa viitoare”, a spus Bernd Storck la PrimaSport.

A fost un meci cu două reprize diferite, am controlat în prima repriză. Ne-am creat ocazii, dar nu am marcat. În a doua repriză, nu am jucat nimic, nu am înțeles ce am jucat. E o înfrângere grea pentru că aveam nevoie de puncte pentru a ne menține în cursa pentru play-off.

- Marius Ștefănescu

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO  Premier GSP » Pe cine ar prefera Pantilimon ca adversar, Mbappe sau Haaland?

Citește și: 

Oficialul FRF reacționează după ce Bordeianu a acuzat că „Toți o vor pe Dinamo în Liga 1” » Mesaj clar: „Ești la limita dintre eroare și scenarită demnă de comisiile federale”
DINAMO - OȚELUL 3-1
Oficialul FRF reacționează după ce Bordeianu a acuzat că „Toți o vor pe Dinamo în Liga 1” » Mesaj clar: „Ești la limita dintre eroare și scenarită demnă de comisiile federale”
„Sunt aceiași jucători care mi-au creat și mie probleme” » Ce a remarcat Ovidiu Burcă la Dinamo
DINAMO
„Sunt aceiași jucători care mi-au creat și mie probleme” » Ce a remarcat Ovidiu Burcă la Dinamo

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
Don_Carlo
Don_Carlo  •  19 Februarie 2024, 22:05

Asa va trebuie! L-ați dat afara pe Ciobi și l-ați adus pe nulitatea asta

danglumetu
danglumetu  •  19 Februarie 2024, 21:16

e clar, stork asta e roman sadea dupa invocarea ghinionului si a fotbalului magistral jucat in...primele 30 de minute! dar in primul minut au fost chiar geniali, dar a prelungit arbitrul meciul nepermis!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează