FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-0

SEPSI - FCSB 0-0 // Bogdan Andone și marea brambureală de la FCSB! 5 decizii care n-au produs niciun rezultat

SEPSI - FCSB 0-0 //  Răzvan Oaidă
SEPSI - FCSB 0-0 // Răzvan Oaidă

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 23:40

Bogdan Andone (44 de ani), antrenorul FCSB-ului, a încercat la meciul cu Sepsi (0-0) câteva permutări care au luat ochii, improvizații ce au ținut fotbalul pe loc. La pauză, a schimbat o parte din ce n-a funcționat.

Vezi AICI detalii de la Sepsi - FCSB, VIDEO+FOTO

Bogdan Andone vrea să-și lase amprenta pe jocul echipei lui Gigi Becali și-a făcut câteva mutări surprinzătoare în startul partidei de la Sfântu Gheorghe. Care nu au produs însă pericol absolut deloc pentru poarta lui Sepsi în prima jumătate de oră.

De aceea a produs două schimbări imediat, la reluare, așa cum FCSB ne-a obișnuit în ultima vreme. Andone a fost forțat de împrejurări în cazul fundașului stânga, întrucât FCSB a fost lovită de un blestem în această zonă. Trei fotbaliști folosiți în banda stângă, Al. Stan, Momcilovici și Roman I, s-au accidentat și sunt ieșiți din uz de la două săptămâni la două luni.

  1. Bălașa a fost trecut din nou fundaș stânga, doar că nu a produs oportunități ofensive și nici centrări, iar în două rânduri a lăsat partea adversarilor. Drept urmare, a fost înlocuit cu Filip în partea secundă, căruia Nedelcu i-a luat locul în fața apărării.

  2. Oaidă este all in în zona mediană a noii sale echipe. A trecut din centru în dreapta, cu Milsami, doar că a oferit un assist la Orhei din zona stângă, ceea ce i-a deschis oportunitatea de a fi trecut de Andone acolo aseară. Ajutat și de statutul U21, ex-botoșăneanul a început ca extremă în sistemul 4-3-3 în care FCSB a jucat prima parte. După pauză și-a reluat locul ca extremă dreapta, ca-n dubla cu moldovenii. Tănase a debutat în zonă centrală spre a avea mai multe opțiuni de creație și a avut libertate de mișcare. Căpitanul s-a simțit cel mai bine tot în partea stângă, de acolo producând prima mare ocazie, centrarea din care Vână a țintit bara.

  3. Ovidiu Popescu a fost titularizat în locul lui Belu ca fundaș dreapta, ex-astralul nemulțumind în startul sezonului. A1 a "simțit" dorințele patronului, care l-a certat pe Claudiu public. Popescu a mai jucat în acea zonă cu antrenorii dinainte, Reghecampf și Dică, în acest sezon bifase doar 29 de minute, adunate cu Milsami.

  4. Florinel Coman a început ca rezervă, surprinzător, având în vedere forma arătată de extrema stângă a roș-albaștrilor și la Euro U21, și-n startul sezonului. Fusese titular în cele trei meciuri anterioare, în care marcase o dată și oferise un assist. A intrat în minutul 46, a trecut în stânga, fiind sacrificat Man, invizibil aseară.

  5. Salomao și Moutinho au făcut parte din lotul de 18, primul a jucat 19 minute, celălalt deloc. Unul dintre ei ar putea apărea în primul „11”, în Armenia. 

ATMOSFERĂ: concert rock și pâine cu slănină

Covăsnenii s-au înghesuit aseară la porți pentru a urmări meciul cu FCSB. Dar aceasta doar fiindcă au venit târziu la meci, n-a fost sold out ca la precedenta partidă, câștigată de roș-albaștri cu 5-1, când a avut loc și retragerea lui Attila Hadnagy.

Oricum, până să înceapă partida, spectatorii localnici s-au întreținut pe diverse melodii heavy metal și și-au potolit foamea cu langoși, kurtoș kolacs și felii de pâine cu slănină, asezonate cu ceapă roșie.

VEZI ȘI:

SEPSI - FCSB 0-0 // Bogdan Andone a răbufnit: „Nu știu ce interese au unii, dar nu e normal să nu fim protejați deloc!” » Ce l-a nemulțumit pe antrenor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
paiazze
paiazze  •  23 Iulie 2019, 09:58

Ovidiu Popescu e fotbalist cum sunt eu avion... Iar Balasa pare sa fi uitat si ce stia. Ca sa nu mai zic de Planici, altul lovit de amnezie. Dar e ceva normal, sa nu uitam cine e "antrenor" la echipa asta si cum isi "motiveaza" el jucatorii. Cat de *** *** trebuie sa fii, ca negustor, sa-ti faci singur marfa praf, dar sa ceri "meleoane" pe ea?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  23 Iulie 2019, 08:50

pune-ti gps pe ***,altffel sulina scrie pe ea cu apele astea........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  23 Iulie 2019, 08:10

Io zic mai bine s-o bagati iar pe asta: https://blogsport.gsp.ro/ioanitoaia/2019/07/15/probleme-in-gruia/

Vezi toate comentariile (16)
Comentează