FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-0

SEPSI - FCSB 0-0 // Florin Tănase, în formă la interviul de după meci: „A jucat Sepsi ceva azi?!” + „Așa m-a făcut mama, polivalent”

SEPSI - FCSB 0-0 // Florin Tănase
SEPSI - FCSB 0-0 // Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 23:16

Florin Tănase (24 de ani) i-a ironizat pe adversari după remiza de la Sfântu Gheorghe, 0-0 cu Sepsi, în cadrul etapei a doua a Ligii 1.

Vezi AICI desfășurarea partidei, VIDEO+FOTO

Căpitanul FCSB-ului este de părere că echipa lui Bogdan Andone a dominat partida, iar Sepsi nu a existat pe teren.

„Am avut ocazii, nu le-am fructificat și s-a terminat 0-0. A jucat ceva Sepsi azi? Au avut o ocazie pe o greșeală a noastră, dar atât. E o echipă mică, una care se închide. Noi am greșit că nu am marcat. Dacă era vorba despre oboseală, nu ne cream nicio ocazie. Sperăm ca la următoarele meciuri să fructificăm ocaziile.

Salomao a intrat foarte bine, este un jucător valoros, cu siguranță ne va ajuta foarte mult”, a spus Florin Tănase, la Look Sport.

Întrebat cum reușește să acopere mai multe posturi în teren, Florin Tănase a răspuns încrezător: „Așa m-a făcut mama, polivalent. Încerc să joc bine pe orice poziție. Și de jucători depinde dacă pot să joace”.

„Am avut multe ocazii, trebuia să înscriem 2-3 goluri, dar ăsta e fotbalul, nu avem ce să facem. Nu contează postul, trebuie să joc cât mai bine și să îmi ajut echipa. Apărarea eu zic că a mers bine, pentru că nu a luat gol. Trebuia să înscriem și să plecăm cu cele trei puncte de aici. Eu mă simt cel mai bine când joc din trei în trei zile, așa te simți fotbalist, când joci meciuri oficiale”
Ovidiu Popescu, FCSB

VEZI ȘI:

SEPSI - FCSB 0-0 // Fază controversată în repriza a doua: covăsnenii au cerut penalty în minutul 65

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
423954331383400
Ferenc Kerekes  •  23 Iulie 2019, 08:52

Genial acest Tanase..... ce spune? deci echipa mica n-a jucat nimic.Ok! dar la un scor de 0-0 echipa mare ce a jucat? semnul egal ... asta = ..... oare ce o fi insemnand pentru Tanase?

cluj_cluj
cluj_cluj  •  23 Iulie 2019, 07:59

S-o fi lovit la cap saracu intr-un fir de iarba cand l-a pravalit vantul si aiureaza....

corectu
corectu  •  23 Iulie 2019, 07:57

Adevarul e ca Tanase are stofa de fotbalist.Sepsi a jucat aglome- randu-se in aparare si cotraatacand.Rar.Cum faceau Chiajna si Calarasii.Pot sa o pateasca ca ei.Aseara au avut noroc.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează