FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 4-2

SEPSI - FCSB 4-2 // Neagoe le dă peste nas celor de la FCSB: "Terenul? Păi, noi la primele două goluri am făcut spectacol!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 22:48

Eugen Neagoe a tras concluziile după succesul fulminant cu FCSB, scor 4-2. Antrenorul își laudă jucătorii și speră ca această victorie să ducă echipa în play-off.

"Am așteptat 18 etape să primesc un penalty și iată că a venit. Jocul a fost spectaculos, băieții merită felicitări pentru că au făcut un efort fantastic. Sunt mândru de ei. Nu știu dacă mai era de demonstrat faptul că suntem o echipă valoroasă, ce poate câștiga împotriva oricui.

Primele două goluri au fost spectacol total. Nu cred că terenul a dezavantajat-o pe FCSB. Noi nu suntem o echipă care dă tare în minge și fuge după ea. Construim mereu", a zis Eugen Neagoe la Look Sport.

...despre play-off: "Am spus o dată ce îmi doresc și am fost luat la mișto. Eu mereu am vorbit serios și am spus că vreau în play-off. Obiectivul nostru e să fim mai sus ca anul trecut. Sper să ne îndeplinim acest obiectiv"

"Suntem singura echipă care le-a dat patru goluri. Adversarii care joacă împotriva noastră sunt de regulă încrezători. Chiar am glumit cu Argăseală şi i-am zis că o să fie tare supărat după meci" Eugen Neagoe la TV Telekom Sport

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
corectu
corectu  •  06 Decembrie 2018, 08:47

Aroganta la maxim la oltean.Isi"revine"el?

1562728990660817
Gorki Jivago  •  06 Decembrie 2018, 07:14

ZI OLTEAN si..***!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

qwerty007
qwerty007  •  06 Decembrie 2018, 01:33
Postat de zecs93 pe 06 Decembrie 2018, 00:45

prostule, voi veti fi cei mai afectati daca se baga VAR-ul in Romania, adio penaltyuri , adio simulari ale lui alde tanase in careu, hahahaha, chiar imi doresc chestia asta, fac pariu ca in locu voluntariului va fi fcsb si imediat mai sus cu un loc CFR, cele mai ajutate echipe ale momentului in Romania !!!

Bati campii,CFR va dat cu terenul in cap si tu batman,batman...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează