FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Situația de la FCSB, motiv de îngrijorare pentru celelalte echipe din Liga 1: „Nu este de glumă. Trebuie luate niște măsuri”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 17:27 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 18:48

Situația dificilă prin care trece FCSB în momentul actual, cu mulți fotbaliști infectați cu Covid-19, a speriat mai multe adversare din campionatul intern.

Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, a vorbit despre situația de la clubul său și se teme ca Sepsi să nu aibă aceleași probleme cu care se confruntă acum FCSB.

„35-40 % sunt cei vaccinaţi. Trebuie să ne întâlnim şi să punem la cale o strategie. S-a văzut ce s-a întâmplat şi la FCSB. Trebuie să luăm măsuri. E adevărat că nu avem atât de multe cazuri local. Şi judeţul e mai mic, nu ne intersectăm atât de mult, n-avem mall-uri, ca în Bucureşti. Dar chiar e tragedie la nivel naţional. 

Sincer, mă îngrijorează (n.r. – posibilitatea impunerii unor restricţii). S-a văzut foarte clar că fotbalul fără spectatori nu e spectacol. Dacă se iau măsuri, măcar cei vaccinaţi ar trebui să fie lăsaţi să intre. 

Dacă ne uităm la Arad, cât de bine s-au ridicat ei cu spectatori. Acum bat tot acasă, anul trecut au câştigat doar două meciuri, când jucau fără spectatori”, a declarat Dioszegi la Pro X.

Dinamo, și ea în pericol

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, spune cu regret că jucătorii roș-albilor nu s-au înghesuit până acum să se vaccineze.

„La Dinamo nu e un procent mare de vaccinați. Avem vreo 12-13 jucători vaccinați, atât. Noi facem testarea conform protocolului. La testarea de miercurea trecută, toată lumea a fost negativă. Cei vaccinați nu mai fac testul. 

Îi îndemn pe toți să se vaccineze, e singura soluție pentru a ieși din această situație. Eu m-am vaccinat deja cu a treia doză”, a declarat Mureșan potrivit aceleiași surse.

Fotbaliștii din România mai joacă doar cu Certificat Verde sau test negativ!

Comitetului de Urgență al FRF, din care fac parte, printre alții, Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu, președinții de la FRF și LPF, au modificat protocolul de desfășurare al meciurilor de fotbal din cauza situației pandemiologice îngrijorătoare din România.

Astfel, începând de joi, 21 octombrie, fotbaliștii vor mai putea evolua în competițiile interne doar dacă trimit la FRF una dintre cele două dovezi: certificatul verde (QR code) sau test negativ împotriva COVID-19. -vezi aici mai multe detalii

Citește alte știri din Liga1:

Ultimatum pentru Ionuț Chirilă: „A fost o sinucidere! Dacă nu ia puncte, pleacă singur”

Un om de afaceri, membru DDB, anunță: „Mircea Lucescu o să preia Dinamo”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează