FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

EXCLUSIV Sepsi - FCSB se joacă fără spectatori, chiar dacă autorităţile au dat liber: „Nu vindem bilete, nu punem sănătatea oamenilor în pericol!”

Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi Sf. Gheorghe, crede că decizia revenirii fanilor pe stadioane trebuie analizată atent.
Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi Sf. Gheorghe, crede că decizia revenirii fanilor pe stadioane trebuie analizată atent.

Articol de - Publicat vineri, 14 mai 2021 11:59 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 12:28

Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi Sf. Gheorghe, crede că decizia revenirii fanilor pe stadioane trebuie analizată atent. 

Klaus Iohannis a declarat că fanii pot reveni în tribune, începând cu acest week-end. Anunțul președintelui nu a fost urmat de instrucțiuni clare și a generat confuzie în fotbalul românesc. Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi, spune că nu vor fi puse în vânzare bilete pentru meciul cu FCSB, de duminică. 

Sepsi - FCSB, fără spectatori

„Am ascultat cu atenție, am vorbit între noi, chiar și în această dimineață, și cred că nu e bine să ne pripim. Ne dorim suporteri în tribune, știm că lumea așteaptă cu nerbădare revenirea pe stadion, dar deocamdată nu a ajuns la noi un protocol oficial. Tocmai de aceea îndemnăm la calm, să cugetăm bine la o astfel o decizie, pentru că e vorba despre sănătatea oamenilor. 

Vom vrea să urmărim cu atenție cum organizează FRF finala Cupei, cred că va fi un test interesant, de la care toate cluburile trebuie să învețe, să vadă cum e organizarea unui meci în astfel de condiții. Apoi vom putea vorbi despre suporteri. 

E clar, la meciul cu FCSB nu vom vinde bilete! E prea din scurt și nu vrem să comitem greșeli care să pună în pericol sănătatea oamenilor”, a declarat Cornel Șfaițer, pentru GSP.ro. 

Lumea fotbalului, luată prin surprindere

Liga și Federația au fost luate prin surprindere de anunțul președintelui Iohannis. Nici oficialii cluburilor din Liga 1 nu știu cum să gestioneze situația din acest week-end: „Nu știm nimic, e neclară treaba, încă n-am primit ceva oficial, așteptăm și noi să vedem”.

GSP.ro a încercat să afle mai multe de conducătorii fotbalului românesc, dar nu a primit încă un răspuns.

VIDEO Sepsi - FCSB, meci crucial în lupta pentru titlu

Citește și alte știri din play-off:

Iordănescu acuză: „Nu știu dacă titlul va fi câștigat de cea mai bună echipă! Federația a greșit”

Conference League înseamnă doar mărunțiș! La ce măsuri vor apela FCSB și CFR Cluj, dacă ratează titlul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
dodo001
dodo001  •  16 Mai 2021, 10:06

Sepsi are ocazia de a urca pe locul 3 si de a pune presiune pe Craiova. Prin jocul rezultatelor daca Fcsb ar obtine maxim un punct din ultimele doua meciuri, ceea ce e posibil, Sepsi ar ajunge chiar pe locul 2. La acelasi numar de puncte 45,Sepsi ar fi avantajata de meciurile directe.

adriann_
adriann_  •  14 Mai 2021, 18:45
Postat de luciann pe 14 Mai 2021, 16:20

Ia cu paine, postacule!:))) Care este cea mai iubită echipă de fotbal din România? 1. FCSB 52% 2. Dinamo București 8% 3. Universitatea Craiova 6% 4. Rapid București 5% 5. CFR Cluj 3% 6. Universitatea Cluj 3% 7. CSA Steaua 2% 8. Farul Constanța 1%

Sarmane cont fals, inca n-ai inteles cat de tare rade lumea de identitatea ta cu romanul din italia fan fcsb"? :))) In rest, sondajele online nu valoreaza nici cat aia cativa biti ai paginii pe care sunt publicate :))) Cand ciobanul a angajat o "ferma" de postaci sa vandalizeze sectiunea de comentarii a ziarelor de sport, ce valoare mai avea niste sondaje online? :))) SINGURUL sondaj care ar avea valoare ar fi unul facut cateva saptamani la rand LA INTRAREA PE STADIOANE, dupa ce se revine la meciuri cu public bineinteles. ASA AM AFLA CE ECHIPE AU CEI MAI MULTI SUPORTERI. Hai canta la alta masa, aici s-a termiant maruntisul.

luciann
luciann  •  14 Mai 2021, 16:22
Postat de lacadus pe 14 Mai 2021, 13:33

Pentru ca suporterii au găsit aceasta forma de a manifesta împotriva a ceea ce face Becali. Nu au lăsat echipa, tot steliști au rămas dar acesta a fost răspunsul. Cât despre deplasări este de ajuns sa vezi câte interviuri au fost cu președinți de club supărați ca la un meci cu FCSB ( Steaua ) tot stadionul ținea cu FCSB

Exactly! Chiar ieri a declarat ca nu-l intereseaza titlul, ci banii!:) D-aia sunt sictiriti stelistii care au ramas alaturi de echipa din prima liga...a transformat Steaua in jucaria lui personalà, si vede numai "meleoane" in fata ochilor!:)))

Vezi toate comentariile (51)
Comentează