FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

SEPSI - FCSB. Leo Grozavu a găsit avantajul din finala Cupei României: „Acest lucru poate face diferența”

FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 18:29 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 19:02

Sepsi și FCSB se înfruntă miercuri, de la ora 20:00, în finala Cupei României. Leo Grozavu (52 de ani) admite că este cel mai important meci din cariera lui de antrenor.

Sepsi este surpriza acestui sezon de Cupa României. Covăsnenii consideră că nu pornesc cu șanse egale în fața celor de la FCSB, din cauza programului mult mai încărcat, dar antrenorul Leo Grozavu e sigur că elevii săi vor depăși toate piedicile în calea spre trofeu.

Leo Grozavu: „Noi nu avem nimic de pierdut!”

„Va trebui să dăm totul pe teren indiferent de starea de dinaintea jocului, de faptul că am jucat în deplasare şi alte lucruri. Sunt multe detalii care pot face diferenţa în finală. Dar noi ne dorim să ne bucurăm de moment, de faptul că am ajuns într-o finală. Faptul că nu avem nimic de pierdut, ci doar de câştigat, poate fi un avantaj pentru noi. Iar acest lucru poate face diferenţa.

Îmi pare foarte rău că am ajuns într-o finală şi nu vom avea fanii alături. Este foarte greu. Probabil va fi singura finală fără spectatori din istorie. Vă daţi seama ce ar fi însemnat pentru fanii noştri o finală de Cupa României, cred că mare parte din oraşul Sfântu Gheorghe ar fi ajuns la meci. Ne pare enorm de rău că nu îi putem avea alături pentru că încurajările lor ne-ar fi ajutat. Nu ne rămâne decât să îi facem fericiţi în faţa televizoarelor şi sper ca la final să aducem trofeul la Sfântu Gheorghe", a declarat Leo Grozavu.

Sepsi - FCSB, cel mai important meci din carieră

„Nu e un secret neapărat că am ajuns în finală, băieţii au muncit foarte bine în Cupă anul acesta. Sigur că am profitat şi de un program mai avantajos, în sensul în care am jucat acasă cu Astra Giurgiu, iar apoi am întâlnit o divizionară secundă, deci putem spune că am fost norocoşi la tragerea la sorţi. Dar acum finala este finală. Întâlnim un adversar cu jucători talentaţi, dar noi sperăm să ne mobilizăm exemplar şi să dăm dovadă de un spirit de echipă aşa cum n-am mai dat vreodată. În momentul în care ajungi într-o finală îţi doreşti să o câştigi. 

Sigur că pentru mine este prima finală ca antrenor şi nici ca jucător nu am avut parte. Dar cei mai importanţi sunt jucătorii, ei trebuie să dea totul şi să ne facă fericiţi", a concluzionat tehnicianul lui Sepsi. 

#csakazosk #cuparomaniei #döntő #finală Sepsiszentgyörgy szurkol! /Sfântu Gheorghe face galerie! 🔴⚪️ HAJRÁ SEPSI OSK!/ HAI SEPSI OSK! ❗️Írjunk történelmet! / Să scriem istorie! Román Kupa / Cupa României / döntő / finală ⚽️ Sepsi OSK vs FCSB ⏰ 22.07.2020 - 20:00

Posted by Sepsi OSK on Monday, 20 July 2020

VIDEO. Sepsi - FCSB, finala Cupei României

Citește și alte știri despre Cupa României: 

Sepsi - FCSB. Am aflat cine arbitrează ultimul act din Cupa României! E prima finală a carierei

EXCLUSIV Dinamo acuză harababura FRF! 3 argumente pentru care decizia în disputa cu FCSB e greșită: există un caz similar!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  21 Iulie 2020, 14:14

Haide SEPSI OSK !!! Sinteti la fel de buni si valorosi ca becalistii.Singurul inconvenient este arbitrul Coltescu,care va fluiera ca de obicei impotriva covasnenilor.Dar Dumnezeul ne vegheaza de sus,si indiferent de rezultat,SEPSI este castigatorul moral al acestei finale !! SUCCES SEPSI OSK !!

middlesbrough
middlesbrough  •  20 Iulie 2020, 20:43

Domnule Grozavu intelegeti importanta Finalei? Sa castige Sepsi Sf Gheorghe Cupa? Intrati in istoria fotbalului Romanesc! Ii dati peste bot sovinului de la FCSB! Vedeti Europa! Inchideti un capitol urat, poate cel mai urat al fotbalului romanesc FCSB! Succes Sepsi! Toata Liga 1 tine cu voi in afara de FCSB si Botosani!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează