FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Detalii de ultim moment despre Sepsi - FCU Craiova » Mișcarea prin care Dioszegi le-a dejucat planul ultrașilor olteni

Cu o zi înainte de Sepsi - FCU Craiova, suporterii olteni au decis să nu mai meargă meciul de la Sf. Gheorghe
Cu o zi înainte de Sepsi - FCU Craiova, suporterii olteni au decis să nu mai meargă meciul de la Sf. Gheorghe

Articol de , - Publicat miercuri, 15 martie 2023 14:57 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 17:37

Cu o zi înainte de Sepsi - FCU Craiova, suporterii olteni au decis să nu mai meargă meciul de la Sf. Gheorghe. Ei ar fi vrut să își cumpere bilete la tribune, deși au primit o suspendare de 6 etape la meciurile din deplasare, după scandalul de xenofobie de pe 29 ianuarie.

  • Sepsi - FCU Craiova are loc joi, de la oa 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1 , Orange Sport 1 și Prima Sport 1
  • Cele două se luptă pentru locul 6, ultimul de play-off. FCU Craiova are un punct peste Sepsi înainte de meci
  • Deși Comisia de Recurs a decis rejucarea meciului, a rămas în picioare suspendarea suporterilor olteni la 6 meciuri din deplasare

Suporterii au decis să renuțe la deplasare în dimineața zilei premergătoare meciului, deaorece nu au putut cumpăra numărul de bilete dorit. Cei de la Sepsi nu au vândut tichete online, ci doar la case și numai celor cu card de suporter Sepsi. 

Decizia care aruncă în aer finala pentru play-off » Vassaras aduce arbitru de la Riad pentru Sepsi - FCU Craiova
SEPSI - FCU CRAIOVA
Decizia care aruncă în aer finala pentru play-off » Vassaras aduce arbitru de la Riad pentru Sepsi - FCU Craiova

Ultrașii din Peluza Sud își procuraseră câteva zeci de bilete prin localnici din Sf. Gheorghe, dar au renunțat să facă deplasarea. Ei ar fi vrut să meargă în număr mare, așa cum au făcut la Sibiu, pentru meciul cu Hermannstadt. Atunci, aproximativ 1000 de fani au făcut deplasarea și au stat la tribună.

Prețurile biletelor la Sepsi - FCU Craiova: 

  • sectoarele A, B, C, D, M, N, O, P - 10 lei
  • sectoarele E, F, G, H, I, J - 30 de lei
  • sectoarele X, Y - 40 de lei
  • VIP - 100 de lei
  • Skybox - 500 de lei

Laszlo Dioszegi: „De la începutul campionatului, am făcut card de suporteri”

„Săptămâna asta suporterii Craiovei sunt interziși. Dacă doi-trei vor reuși să cumpere bilete, e altceva. De la începutul campionatului, am făcut card de suporteri. Spectatorii trebuie să cumpere bilet cu cardul de suporteri. 

Cei de la Craiova nu au card. Astfel, nu au cum să vină, doar dacă vor lua bilete de la alți suporteri care cumpără cu cardul. Sunt sigur că suporterii noștri nu vor scanda xenofob”, a declarat Laszlo Dioszegi, președintelui Sepsi, la „Fotbal Club”.

Csaba Asztalos: „Măcar la un meci să se respecte suspendarea suporterilor Craiovei”

Csaba Asztalos, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, a fost contactat de Gazeta Sporturilor pentru o opinie. El consideră că nu poate fi vorba de discriminare în cazul celor de la Sepsi, care dau bilete doar celor care au card de suporter.

„Nu poate fi vorba de discriminare în acest caz. Decizia Comisiei de Recurs este clară, suporterii Craiovei nu au voie la 6 partide în deplasare. Măcar la un meci să se respecte această suspendare. În rest, cel mai bun să câștige”, a declarat Csaba Asztalos pentru GSP.

VIDEO. Adrian Mititelu, înaintea duelului decisiv cu Sepsi: „Visul nostru este să jucăm în Europa”

Citește și:

Napoli, Mititelu și Chițu prefațează „finala” de play-off cu Sepsi: „Nici nuntă, nici înmormântare!”

Mititelu a numit „brandul din fotbal mult peste Steaua”: „Chiar dacă nu le convine oltenilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
Cozmin
Cozmin  •  16 Martie 2023, 14:55
Postat de Cozmin pe 16 Martie 2023, 09:42

Nu știam că poți să cumpri bilete de la casele de lângă stadion pentru sectorul destinat galeriei oaspete.

Am înțeles .Eu o sa îl urmăresc la tv . Sunt curios daca o să te bucuri cand o sa inscrie FCU.

Cozmin
Cozmin  •  16 Martie 2023, 09:42
Postat de tivireli pe 15 Martie 2023, 22:45

Am ințeles cât te duce mintea. Domnule, te anunț că mâine sunt pe stadion. Mi-a luat bilet un covăsnean, dar unul prieten cu mine nu cu tine, pentru că el este om serios. Și află că oltenii au voie pe stadion, dacă nu ti-ai dat seama până acum.

Nu știam că poți să cumpri bilete de la casele de lângă stadion pentru sectorul destinat galeriei oaspete.

Moshu
Moshu  •  16 Martie 2023, 09:12
Postat de tivireli pe 16 Martie 2023, 00:46

Tu nu poti sa fi civilizat? Ti-a vorbit corect, nu s-a bazat pe presupuneri ca tine, ci pe ce spune fraza in sine. Tu dai cu presupusu, asta nu inseamna ca esti corect, cat timp nu te referi la certitudini.

Te rog sa ma ierti dar nu am banuit ca lauda mea pt tine o sa-ti dea insomnii ! Nu ma gindeam ca te va face sa vorbesti singur pana la ora aia !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează