FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA 4-0

Laszlo Dioszegi, euforic după ce Sepsi s-a calificat în play-off: „Mergem la mare și băieții au nevoie de bani că să-și ia canoe”

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 23:18 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 13:41

Sepsi a reușit o calificare spectaculoasă în play-off. Trupa lui Cristiano Bergodi a făcut scor cu FCU Craiova, 4-0, și a terminat sezonul regulat pe locul 6.

După meci, Laszlo Dioszegi, patronul clubului din Sf. Gheorghe, a fost extrem de încântat de jocul prestat de elevii lui Bergodi. I-a lăudat pe jucători și le-a promis acestora o primă pentru calificarea în play-off.

Incidente la vestiare după Sepsi - FCU Craiova: „L-a așteptat pe tunel. Forțele de ordine l-au luat pe sus!”
Sepsi - FCU Craiova 4-0
Incidente la vestiare după Sepsi - FCU Craiova: „L-a așteptat pe tunel. Forțele de ordine l-au luat pe sus!”

Laszlo Dioszegi, euforic după Sepsi - FCU Craiova 4-0

„Sunt fericit. Nu doar datorită scorului, ci și datorită modului în care am jucat. Băieții s-au mobilizat extraordinar. Au jucat 95 de minute, s-au dăruit, au dat totul. 

A fost o victorie foarte frumoasă. Nu prea avem ce discuta. Am dominat din minutul 1, am jucat un fotbal foarte frumos. Sper că discursul meu i-a ajutat pe băieți. Am vorbit vreo 3-4 minute și le-am pus un filmuleț motivațional.

Trebuie să jucăm așa la fiecare meci. Vrem să fi cât mai sus în clasament. Nu va fi ușor, dar vrem să facem o figură frumosă. 

Băieții vor primi mâine salariile. Au și primă de obiectiv, dar și o primă de meci. Mergem la mare (n.r-Sepsi joacă în primul meci din play-off cu Farul) să facem baie. Băieții au nevoie de bani că să ia niște canoe, că au făcut un efort mare”, a spus Laszlo Dioszegi la PrimaSport.

După meci nu am mai vorbit cu Mititelu. Ne-am întâlnit înainte de meci, am schimbat pâine cu vin. A mâncat din pâine și după nu l-am mai văzut. Nu vreau să vorbesc de Craiova. E o echipă foarte bună și va avea un cuvânt greu de spus în play-out

- Lazlo Dioszegi, patron Sepsi

VIDEO Discursul lui Laszlo Dioszegi înaintea „finalei” Sepsi - FCU Craiova

Citește și: 

Iată prima etapă din play-off-ul Ligii 1! Clasamentul la start + Programul complet

După Sepsi - FCU Craiova, știm cum arată și play-out-ul Superligii » Clasamentul + Programul complet

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
combatlandos
combatlandos  •  19 Martie 2023, 13:35

Este o nesimtire crasa din partea acestor inculti de ziaristi ca nu respecta omul ,nescriindu-i numele corect!Daca nu stiti mai *** ,daca nu aveti "cei sapte ani de acasa ",lasati-va de meserie!Este foarte interesant ca orice alt nume de antrenori ,fotbalisti ,patroni puteti sa le scrieti numele corect ,doar pe cei d etnie maghiara nu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  17 Martie 2023, 08:56
Postat de brunoverrari pe 17 Martie 2023, 01:15

László Diószegi, nu Lazlo Dioszegi (ca pe olteneste). Respect!

Ai vrut sa arati ca ai setata limba maghiara ls telefon. Loti brutarul, simplu.

brunoverrari
brunoverrari  •  17 Martie 2023, 01:15

László Diószegi, nu Lazlo Dioszegi (ca pe olteneste). Respect!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează