FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

FOTO Sepsi a oficializat al treilea transfer al verii » Câștigătoarea Cupei s-a întărit cu un fotbalist trecut pe la Everton

Attila Hadnagy și Francisco Junior
Attila Hadnagy și Francisco Junior

Articol de - Publicat joi, 09 iunie 2022 17:15 / Actualizat joi, 09 iunie 2022 18:13

Sepsi Sfântu Gheorghe a oficializat în cursul zilei de joi transferul lui Francisco Junior (30 de ani), mijlocaș defensiv care a retrogradat cu Gaz Metan Mediaș. Fotbalistul bătuse palma de mai bine de o lună cu covăsnenii, așa cum a anunțaț Attila Hadnagy (41 de ani), directorul general al clubului.

După sezonul foarte bun în care a reușit să câștige Cupa României, formația din Sfântu Gheorghe este foarte activă pe piața transferurilor. Covăsnenii i-au adus deja pe Ion Gheorghe de la FC Voluntari și pe Cosmin Matei de la Dinamo, însă continuă să își întărească linia mediană pentru sezonul următor.

Marius Croitoru a vorbit deschis despre oferta lui Mititelu: „Mi-a acceptat toate condițiile”
MUTARE
Marius Croitoru a vorbit deschis despre oferta lui Mititelu: „Mi-a acceptat toate condițiile”

Francisco Junior, prezentat oficial la Sepsi 

„Sepsi OSK l-a transferat și pe mijlocaşul Francisco Júnior care ultima oară a jucat la Gaz Metan Mediaş. Jucătorul, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru. Îi urăm bun venit şi mult succes!”

Sepsi a oficializat al treilea transfer al verii » Câștigătoarea Cupei s-a întărit cu un fotbalist trecut pe la Everton
Francisco Junior, prezentat oficial la Sepsi

Noul transfer al covăsnenilor, originar din Republica Guineea-Bissau, a ajuns la Gaz Metan în octombrie 2020. Mijlocașul central are un CV bogat, cu echipe precum Benfica U19, Everton, Vitesse, Stromsgodset și Hapoel Haifa.

În urmă cu o lună, Attila Hadnagy a dezvăluit că lotul pentru sezonul viitor va cuprinde 4 sau 5 nume noi, urmând ca același număr de jucători să părăsească echipa.

„Situația la nivel de conducere tehnică este stabilită, urmează să facem anumite mutări în ceea privește lotul. Vor pleca 4-5 jucători, vor veni 4-5. Vă pot da deja un nume care a semnat cu noi, este vorba despre Francisco Junior, de la Gaz Metan”, declara Hadnagy la începutului lunii mai pentru GSP.ro.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Marius Croitoru, la un pas să semneze cu un club din Liga 1: „Nu am de ce să ascund!”

UPDATE FC Botoșani, acord cu noul antrenor » Urmează semnarea contractului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  09 Iunie 2022, 19:52

Intr-adevar trecut pe la Everton 2012-2016 ,0 meciuri, logic 0 goluri. Imprumutat 2013 Vitesse 2 - 0, 2014 Stromsgosdet 12 - 1, 2015 Port Vale 1 - 0, 2016 Wigan 10 - 1. "Varful carierei" 2016 - 2018 Stromsgodset 67 - 2. Un articol "valoros" precum campionatul nostru. Imi cer scuze daca deranjez.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează