FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - GAZ METAN

FOTO+VIDEO. Sepsi - Gaz Metan 1-1 » Viciere de rezultat la Sf. Gheorghe! Decizie catastrofală de arbitraj

Sepsi și Gaz Metan au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 28 din Liga 1. Meciul a a fost influențat de o eroare gravă de arbitraj - penalty-ul acordat medieșenilor în repriza a doua. +45   FOTO
Sepsi și Gaz Metan au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 28 din Liga 1. Meciul a a fost influențat de o eroare gravă de arbitraj - penalty-ul acordat medieșenilor în repriza a doua.

Articol de - Publicat duminica, 21 martie 2021 17:50 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 18:15

Sepsi și Gaz Metan au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 28 din Liga 1. Meciul a fost influențat de o eroare gravă de arbitraj - penalty-ul acordat medieșenilor în repriza a doua.

Rezultatele rundei cu numărul 28 din Liga 1

Sepsi a deschis scorul în minutul 9 dintr-o lovitură de pedeapsă. Yuri i-a aplicat un „placaj” lui Safranko în careu, iar Vașvari a transformat fără emoții de la 11 metri.

Din minutul 60, când Francisco Junior a fost eliminat pentru un fault cu talpa deasupra gleznei lui Safranko (foto jos), Sepsi a jucat în superioritate numerică. Cu toate astea, nu a reușit să-și păstreze avantajul.

FOTO+VIDEO. Sepsi - Gaz Metan 1-1 » Viciere de rezultat la Sf. Gheorghe! Decizie catastrofală de arbitraj

Sepsi - Gaz Metan 1-1 » Viciere de rezultat la Sf. Gheorghe!

În minutul 64, Gaz Metan a primit un penalty gratuit. Ronaldo Deaconu l-a angajat în flancul stâng pe Vlad Morar, extrema a pătruns în careu, însă a fost blocat, regulamentar, de Branislav Ninaj, fundașul lui Sepsi, care a executat un tackling perfect și a trimis mingea în corner.

FOTO+VIDEO. Sepsi - Gaz Metan 1-1 » Viciere de rezultat la Sf. Gheorghe! Decizie catastrofală de arbitraj

Arbitrul întâlnirii, Cătălin Popa, a luat o decizie catastrofală: penalty pentru Gaz Metan, în ciuda protestelor vehemente venite din tabăra gazdelor. 

Deaconu a egalat de la punctul cu var pentru 1-1, stabilind totodată și scorul final al întâlnirii.

FOTO. Cele mai tari imagini din partida Sepsi - Gaz Metan 1-1

+41 FOTO

Sepsi, a patra echipă care obține biletele pentru play-off

Sepsi este cea de-a patra echipă sigură de accederea în play-off, după granzii FCSB, CFR Cluj și Craiova. Remiza de ieri dintre FC Argeș și Clinceni, 1-1, înseamnă că echipa covăsneană și-a asigurat matematic biletele pentru „finala campionatului”.

Promovată în Liga 1 în 2017, Sepsi Sfântu Gheorghe bifează cea de-a doua calificare în play-off de când se află pe prima scenă. Covăsnenii mai reușiseră această performanță în sezonul 2018-2019, când au terminat pe locul 6. Anul trecut, Sepsi nu a prins play-off, ul, însă a ajuns în finala Cupei României, pierdută în fața FCSB-ului, scor 0-1.

Clasament Liga 1

Sepsi - Gaz Metan 1-1

Live + Statistici

Sepsi - Gaz Metan: echipe de start

Sepsi: Niczuly – Csiszer, Bouhenna, Ninaj, Fl. Ștefan – Vașvari, Foana, L.Fulop – Petrila, Safranko, Golofca
Rezerve: Fernandez, Radoslav, Tincu, Ștefănescu, Achahbar, Eder, Tamas, Aganovic, Papp
Antrenor: Leo Grozavu

Gaz Metan: Pleșca – Butean, Yuri, Baco, Velisar – Alceus, Francisco, Deaconu – Ze Manuel, Sarr, Horșia
Rezerve: Buzbuchi, Larie, R. Romeo, Morar, Pambou, Ciocan, De Moura, Trif, Iancu
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: „Municipal” (Sf. Gheorghe)
Arbitru: Cătălin Popa / A1: Daniel Mitruți, A2: Vlad Bârleanu

Claudiu Petrila: „Nu mi-e rușine să recunosc că primeam haine și ghete, pentru că nu aveam”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Jucătorii lui Dinamo, făcuți praf în direct: „Ăla se chinuie rău, are 4-5 kilograme în plus. Faceți ceva!”

Poenaru își ceartă din nou jucătorii: „Cum?! Nu înțeleg!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
gazistu
gazistu  •  23 Martie 2021, 21:22
Postat de Radu Potrovita pe 22 Martie 2021, 12:36

*** arbitrul ăsta!Să dai penalty la o astfel de fază fiind la 3-4 metri de cele întamplate?! Cum dracu o ajuns gunoiul ăsta arbitru în div.A?***

e clar, ca NU a fost penalty, ... uitativa la ce fizic de tractorist are acest central, Popa, burta mare de la mici si bere!!! Arbitrii de ce nu "patesc nimic"cand gresesc, FLAGRANT? _________________________________________________________ Cand fotbalistii gresesc, sunt eliminati; cand antrenorii gresesc, sunt trimisi in tribune; cand arbitrii gresesc, NU SE INTAMPLA NIMIC!!

1636383179949484
Radu Potrovita  •  22 Martie 2021, 12:36

*** arbitrul ăsta!Să dai penalty la o astfel de fază fiind la 3-4 metri de cele întamplate?! Cum dracu o ajuns gunoiul ăsta arbitru în div.A?***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

200330753699692
Ioska Cotoz  •  22 Martie 2021, 10:32

cu cat va fi sanctionat acest arbitru pentru aceasta greseala sau va lua baremul nediminuat,ar trebui ca comisia centrala de arbitraj la sfarsitul fiecarui etape sa analizeze aceste faze si sa ia masuri disciplinare si financiare in functie de gravitatea deciziei.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează