FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Sepsi Ice » Bernd Storck atacă play-off-ul cu „,metoda Wim Hof”: imagini tari surprinse de GSP în cantonamentul din Turcia

Adnan Aganovici a fost printre primii jucători de la Sepsi care a intrat în apa cu gheață +8   FOTO
Adnan Aganovici a fost printre primii jucători de la Sepsi care a intrat în apa cu gheață

Articol de , - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 19:34 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 20:11

Fotbaliștii lui Sepsi au bifat joi după-amiază al doilea antrenament al zilei, unul strict cu mingea, de circa 45 de minute. Sub privirile lui Bernd Storck, recuperarea de după aceea a decurs inedit.

Covăsnenii au încheiat sesiunea printr-un joc-școală, în care neamțul a împărțit întreg lotul în două. 

Renăscuți și cu ochii pe obiectiv » GSP prezintă 5 argumente în favoarea echipei pe val din Superligă
SEPSI
Renăscuți și cu ochii pe obiectiv » GSP prezintă 5 argumente în favoarea echipei pe val din Superligă

Finalul meciului n-a însemnat însă și ultimul hop al zilei pentru elevii lui Bernd Storck. În drumul spre hotel, pe Marius Ștefănescu și colegii săi îi „așteptau” câteva minibazine, respectiv o cadă umplute cu gheață.

+4 FOTO

Sepsi atacă play-off-ul cu „metoda Wim Hof”

Urmăriți atent și ghidați de Bernd Storck și secunzii săi, jucătorii lui Sepsi au intrat, pe rând, în recipientele umplute până la refuz cu gheață rece sloi. 

Băile de gheață reprezintă una dintre metodele de recuperare des întâlnite în rândul sportivilor. Practica respectivă se mai numește și „metoda Wim Hof”, denumirea dată de sportivul de anduranță olandez care a promovat masiv această soluție de recuperare.

Sepsi Ice » Bernd Storck atacă play-off-ul cu „,metoda Wim Hof”: imagini tari surprinse de GSP în cantonamentul din Turcia
Wim Hof și ipostaza pe care a făcut-o celebră / Sursă foto: Imago Images

Wim Hof a șocat întreg mapamondul cu abilitatea sa de a rezista la temperaturi foarte scăzute, primind supranumele de „Omul de Gheață”, care nu simte frigul. Printre beneficiile băilor de gheață se numără reducerea stresului organismului și creșterea nivelului de oxigen în sânge. 

Un amalgam de reacții

Reporterii GSP au asistat la sesiunea de recuperare care a durat în jur de un sfert de ceas. 

Camerele au surprins reacțiile diferite ale jucătorilor lui Sepsi: în timp ce croatul Debeljuh a scrâșnit din dinți în minutele petrecute în bazin, colegii mai tineri au îndurat mai bine momentele demne de „Ice Age”.

+4 FOTO

Sepsi va disputa două partide de verificare pe durata șederii în Antalya. Prima, în compania nemților de la Magdeburg, pe 9 ianuarie, partidă care va avea două reprize a câte 60 de minute. Trei zile mai târziu, covăsnenii au un duel tare, în compania maghiarilor de la Ujpest.

VIDEO 

Citește și alte știri de actualitate: 

Renăscuți și cu ochii pe obiectiv » GSP prezintă 5 argumente în favoarea echipei pe val din Superligă

„Câinii” au ajuns în Paradis! Imagini spectaculoase surprinse din dronă: Dinamo pregătește salvarea într-o locație exclusivistă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
soimiisibiu
soimiisibiu  •  04 Ianuarie 2024, 20:50

Îmi aduc aminte cum acum câțiva ani erau prezentați dacă nu ma înșel jucătorii de la Dinamo cum făceau același lucru în niște butoaie pline cu gheata.

Unsimpluamator
Unsimpluamator  •  04 Ianuarie 2024, 20:47

"Factura" la cuburile de gheata vine dupa varsta de 45 de ani; cei foarte norocosi o primesc dupa varsta de 50 de ani... In factura, la denumirea articolului, scrie REUMATISM.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează