FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

CORESPONDENȚĂ DIN AUSTRIA Imagini inedite din Austria: jucătorii lui Sepsi se refac în râu, cu zâmbete și frisoane

La Sepsi, fiecare antrenament de dimineață e urmat de un scurt „popas” la un râu +25   FOTO
La Sepsi, fiecare antrenament de dimineață e urmat de un scurt „popas” la un râu

Articol de , - Publicat duminica, 27 iunie 2021 15:50 / Actualizat duminica, 27 iunie 2021 16:09

La Sepsi, fiecare antrenament de dimineață e urmat de un scurt „popas” la un râu, în apropierea terenului de antrenament. Acolo, jucătorii petrec 10-15 minute, își refac musculatura în apa rece. 

Jucătorii lui Leo Grozavu sunt deja de 3 zile la Kaprun, în Austria, iar azi dimineață au avut parte de un antrenament împărțit: fizic, apoi jocuri cu mingea. Partea fizică a fost un antrenament pentru viteză. 

Pus pe glume, preparatorul fizic Ovidiu Chiribici a reușit să-i destindă pe jucători, care au ascultat și executat indicațiile. Apoi s-a trecut la jocurile cu mingea, unde Leo Grozavu a dat indicații în permanență, foarte atent la ceea ce fac elevii săi. La partea tehnico-tactică s-a exersat presingul. 

+21 FOTO

Refacere în râu 

După fiecare antrenament de dimineață, Leo Grozavu își duce elevii la marginea stațiunii, undeva la 3-4 kilometri de teren, unde jucătorii intră într-un râu

Deși apa e foarte rece, fotbaliștii covăsnenilor gustă din plin acțiunea, fiind și un bun prilej de relaxare a mușchilor, de refacere. Și azi, fotbaliștii lui Sepsi s-au luat la întrecere, fiecare în funcție de cât poate rezista. Printre cei mai curajoși au fost Boubacar Fofana, Adnan Aganovici și Anass Achahbar. 

Probleme cu Ninaj

 Stoperul slovac nu a efectuat până acum niciun antrenament cu echipa, având probleme musculare care-l macină de ceva timp. Jucătorul pe urmele căruia s-a aflat și FCSB în această vară a simțit înțepături în coapsă, așa că nu a putut participa la niciuna dintre ședințele de antrenament conduse de Leo Grozavu. 

Mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Gigi Becali contestă decizia impusă azi de FRF: „Mergem la tribunal! Vrei să comanzi pe banii mei?”

VIDEO Adrian Mititelu Jr., reacție după eșecul suferit de Adrian Mutu la debut: „Am discutat și cu tata, i-am spus cum s-a mișcat echipa”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează