FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

„Nu știu dacă ați aflat, dar nu s-a mai întors” » Sepsi l-a dat dispărut pe unul dintre liderii echipei: „Ce are în cap?”

va rămâne aproape sigur fără unul dintre liderii echipei: Eder Gonzalez / Sursă foto: GSP
va rămâne aproape sigur fără unul dintre liderii echipei: Eder Gonzalez / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2022 13:27 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 13:39

Sepsi Sfântu Gheorghe are un proiect ambițios pentru sezonul următor, s-a întărit pe toate posturile, dar va rămâne aproape sigur fără unul dintre liderii echipei: Eder Gonzalez nu s-a mai întors la echipă după pauza de vară, iar șefii aproape că și-au luat gândul de la el.

Mijlocașul central de 25 de ani era una dintre piesele de bază din echipa covăsnenilor, pentru care a reușit 3 goluri în 64 de meciuri. Proaspăt câștigător al Cupei României, Gonzalez a plecat în Spania după finalul sezonului, dar nu a mai revenit la Sfântu Gheorghe și nici nu s-a sinchisit să-i informeze pe șefii clubului care este situația sa.

Sepsi l-a dat dispărut pe Eder Gonzalez: „Nu știu dacă ați aflat, dar nu s-a mai întors”

Din păcate, nu ştiu dacă aţi aflat, Eder Gonzalez nu s-a mai întors. Nu a dat niciun semn, vedem ce facem şi cu el. Şi acolo trebuie să acoperim postul, un mijlocaş central. 

Sincer, nu ştiu ce mai e în capul lui. Mai are contract cu noi minimum până pe 30 iunie, după aceea are opţiune încă un an. A evoluat în 50% din meciuri şi se prelungeşte automat, am vorbit acum cu avocatul. El a zis că nu mai vrea să stea în România, că a stat prea mult. 

Noi am zis că o să-l lăsăm să plece, dar nici chiar aşa de capul lui. Nu ştiu ce are în cap. Aşteptăm decizia să vedem ce va fi”, a anunțat directorul sportiv Attila Hadnagy, conform Orange Sport

„Nu știu dacă ați aflat, dar nu s-a mai întors” » Sepsi l-a dat dispărut pe unul dintre liderii echipei: „Ce are în cap?”
Eder Gonzalez nu vrea să mai continue la Sepsi / Sursă foto: GSP

Eder Gonzalez s-a sucit: nu mai vrea să audă de România, deși spunea că vrea să-și ia cetățenia

Eder Gonzalez are 25 de ani, a sosit în România în urmă cu 4 ani și jumătate, la Csikszereda, în Liga a 3-a, când nu știa nimic despre țara noastră: „Căutam pe Google și nu aflam mare lucru. Nu știam nici că e foarte frig acolo”, spunea el pentru GSP. Acesta mai evoluase doar la juniorii celor de la Mallorca și la o echipă mică din Barcelona, Terrassa.

Tot atunci, Eder Gonzalez spunea că intenționează să-și ia cetățenia română și că ar fi dispus să joace în naționala noastră. Când m-am interesat despre cetățenie, lumea mi-a povestit despre Camora. O voi lua și eu, până la națională e mult”, a declarat Gonzalez, în ianuarie 2021.

Sepsi - Bursa transferurilor

  • ANTRENOR: Cristiano Bergodi (confirmat)
  • VENIRI: I. Gheorghe (FC Voluntari), R. Ispas (CFR Cluj), C. Matei (Dinamo), F. Junior (Gaz Metan), D. Ciobotariu (CFR Cluj), Rondon (Radomiak Radom)
  • REVENIRI: L. Kovacs (Csikszereda), Bojici (Kolubara)
  • PLECĂRI: Fofana (liber), I. Fulop (liber), Vașvari (Poli Iași), Tincu (Poli Iași), R. Ispas (CFR Cluj), Luckassen (Kayserispor)

VIDEO Eder Gonzalez, interviu în pandemie: „Am căutat pe Google înainte să vin la Miercurea Ciuc, nu știam nimic despre România”

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Lovitură! Sepsi a bătut palma cu fostul atacant al lui CFR Cluj: „Ne-am înțeles în 5 minute”

Al doilea transfer al verii la FCU Craiova: „Va semna pe 2 ani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Kenzo
Kenzo  •  25 Iunie 2022, 19:02

Adevarul e ca nu stiu ce cauta un spaniol in cea mai friguroasa si izolata zona din România

Vezi toate comentariile (1)
Comentează