FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Eugen Neagoe nu-l iartă pe patronul clubului: „Ardelenii sunt oameni de toată isprava, dar sunt dezamăgit”

Laszlo Diosegi / foto: GSP +37   FOTO
Laszlo Diosegi / foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 28 octombrie 2021 14:48 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 15:59

Eugen Neagoe (54 de ani) nu-l iartă pe Laszlo Dioszegi, fostul său patron de la Sepsi. Tehnicianul e dezamăgit că nu a fost invitat de finanțatorul covăsnenilor la inaugurarea noului stadion din Sfântu Gheorghe.

Pe 16 octombrie, Sepsi și-a inaugurat „bijuteria” de 8.000 de locuri în înfrângerea cu FC Voluntari. Asta după ce, din cauza pandemiei, covăsnenii n-au mai putut organiza amicalul cu slovacii de la Dunajska Streda. Eugen Neagoe e dezamăgit că n-a primit niciun semn din partea lui Dioszegi.

Eugen Neagoe: „Sunt puțin dezamăgit de domnul Dioszegi”

„Am fost acolo un an și jumătate. Ardelenii sunt oameni de toată isprava, m-am simțit foarte bine. Dar sunt puțin dezamăgit de domnul Dioszegi. Cred eu că putea să-și facă timp să mă invite la inaugurarea stadionului. Cred că așa era frumos. 

Urmăresc atent fotbalul din România, cu siguranță urmăresc și Sepsi. Am reușit lucruri frumoase acolo, bineînțeles cu toată lumea de acolo, jucătorii, staff și conducători. Deși nu erau condițiile de acum. Totul era mult mai modest, era vorba despre o nou promovată. Spun despre invitație pentru că eu cred că am rămas în istoria clubului”, a spus Neagoe.

Eugen Neagoe: „Mi-ar fi plăcut să văd și eu stadionul”

„Am fost la Sfântu Gheorghe când echipa era jos și am lăsat-o în play-off. Însemn ceva pentru clubul Sepsi. Până la urmă, cu mine antrenor au bătut prima dată Dinamo, FCSB și Craiova. Asta nu se poate uita. Cu mine a venit prima participare în play-off. Cu mine au vândut primul jucător pe o sumă consistență. Sunt puțin dezamăgit. Așa ar fi fost frumos. 

Tot respectul pentru ardeleni, sunt oameni buni, dar așa cred că era frumos. Mi-ar fi plăcut să văd și eu stadionul. Am fost acolo, am văzut când s-au început lucrările la terenuri de antrenament, când au început săpăturile. Așa cred că era normal”, a declarat Eugen Neagoe, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Dioszegi: „N-a fost nicio inaugurare. Domnul Neagoe ar fi fost invitat, la fel ca oricare antrenor care a fost la noi” 

Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, a reacționat după declarațiile făcute de Eugen Neagoe: „Aș dori să spun cateva lucruri și să facem o precizare. Nu a fost vorba despre o inaugurare, ci un simplu meci cu Voluntari. Nu a primit nimeni invitație pentru că nu a fost un eveniment festiv. 

Trebuia sâ fie cu Dunjaska Streda, însâ pandemia a oprit. Domnul Neagoe ar fi fost invitat, la fel ca oricare antrenor care a fost la noi. Fie ca a stat o lună sau două”, a spus Dioszegi, contactat de GSP.ro. 

Eugen Neagoe, primul antrenor care a calificat Sepsi în play-off

Eugen Neagoe, liber de contract după despărțirea de Astra Giurgiu, survenită în primăvară, a pregătit-o pe Sepsi între 2017 și 2019. Covăsnenii erau proaspăt promovați în prima ligă, iar munca lui „Geană” s-a cunoscut: acesta a dus echipa în play-off, fiind artizanul primelor performanțe reușite de Sepsi în Liga 1.

Eugen Neagoe nu-l iartă pe patronul clubului: „Ardelenii sunt oameni de toată isprava, dar sunt dezamăgit”
Eugen Neagoe, în perioada petrecută la Sepsi / foto: GSP

FOTO Imagini surprinse de GSP la inaugurarea noului stadion din Sfântu Gheorghe

+33 FOTO

VIDEO De ce s-a prăbușit Sepsi în acest sezon? Leo Grozavu: „Nu ne-am pregătit bine vara asta. A fost o relaxare în club”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Fostul fotbalist de la FCSB semnează ACUM cu Dinamo » Ce spunea în 2015: „Rădoi e idolul meu”

EXCLUSIV Ofertă de 500.000 de euro pentru „noul Belodedici”, fotbalistul dorit și de FCSB: „Nici n-am stat de vorbă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează