FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

EXCLUSIV „Driblați” de CFR la transferul lui Petrila, cei de la Sepsi revin: „Într-un fel, s-a făcut dreptate. Merită să pierdem acei 50.000 de euro”

Claudiu Petrila, în stânga // foto: Imago Images
Claudiu Petrila, în stânga // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat joi, 03 august 2023 12:06 / Actualizat joi, 03 august 2023 13:15

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK, a găsit și o parte bună la faptul că CFR Cluj i-a „driblat” la transferul lui Claudiu Petrila la Rapid, gândit astfel încât suma care să revină clubului din Sfântu Gheorghe să fie una mică

Alegând să-l împrumute la Rapid pe Claudiu Petrila, cu opțiune de transfer definitiv în vara lui 2024, CFR Cluj a economisit 50.000 de euro, bani care ar fi ajuns la Sepsi OSK în caz că mijlocașul lateral ar fi fost cumpărat din prima.

Rapid a plătit 500.000 de euro pentru împrumut și va mai achita 250.000 de euro vara viitoare pentru a definitiva transferul. Cum Sepsi avea 10% din drepturile jucătorului, ar fi încasat 75.000 de euro dacă întreaga sumă ar fi fost plătită de acum, la un transfer definitiv.

În schimb, în scenariul pus în practică de CFR Cluj și Rapid, Sepsi va primi doar 25.000 de euro, 10% din suma de transfer, 250.000 de euro.

Mutarea neștiută pe care a făcut-o CFR Cluj când a auzit că FCSB vrea să joace în Ghencea
FCSB - CFR CLUJ
Mutarea neștiută pe care a făcut-o CFR Cluj când a auzit că FCSB vrea să joace în Ghencea

„Driblați” de CFR Cluj la transferul lui Claudiu Petrila, cei de la Sepsi OSK revin: „Într-un fel, s-a făcut dreptate!”

Inițial, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, le-a bătut obrazul celor de la CFR Cluj: „Nu ne așteptam ca un club de talia CFR-ului să judece așa în cazul unui transfer doar pentru a dribla clauza noastră”.

Astăzi, la GSP Live, Dioszegi a revenit și a găsit și o parte bună la toată această situație, faptul că publicul nu va mai percepe cele două cluburi ca fiind apropiate.

„Să vă spun sincer, nu a fost o supărare, ci o dezamăgire totală! Se întâmplă atâtea în fotbal încât nu am de ce să fiu supărat, dar în inima mea am simțit o dezamăgire extraordinar de mare.

Noi nu am fi făcut chestia asta niciodată. La noi nu există așa ceva, portițe, contracte driblate, și așa mai departe. Dar fiecare-și vede de treaba lui.

Nu sunt supărat, dar parcă nu sunt lucrurile cum ar trebui să fie. Însă într-un fel, s-a făcut foarte mare dreptate.

Am fost acuzați ani de zile că suntem echipa-frate a CFR-ului. Acum s-a demonstrat cât de «frate» suntem. Cred că merită să pierdem acei 50.000 de euro ca să știe lumea că suntem o echipă corectă și că nu am jucat niciodată pentru CFR, nici măcar o secundă!”, a afirmat Dioszegi la GSP Live.

Cifrele lui Claudiu Petrila în SuperLigă

SEZONECHIPĂM / G / A*
2018/19CFR Cluj5 / 0 / 0
2019/20CFR Cluj15 / 0 / 1
2020/21CFR Cluj6 / 1 / 0
2020/21Sepsi 25 / 5 /  1
2021/22CFR Cluj31 / 9 / 4
2022/23CFR Cluj38 / 3 / 4

*Meciuri / Goluri / Assisturi doar în campionatul României

Mai multe știri despre Sepsi OSK:

Sepsi face un apel către suporteri, după amenda primită anul trecut de la UEFA: „Vă rugăm să vă abțineți!”

Șucu a plusat, dar Ștefănescu rămâne la Sepsi! Ce mai așteaptă covăsnenii pentru a-i da drumul la Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
muzzi1
muzzi1  •  05 August 2023, 10:24

e amuzant cum pun toti clauza cu procente din revanzare stiind ca, toti, sunt dispusi sa traga teapa celuilalt daca are ocazia! gen jiji, il acuza pe Balaj, dar se face ca uita ce a facut cu Man ca sa nu plateasca utei

dr.jivago
dr.jivago  •  03 August 2023, 15:04

Aceste echipe de târgoveți , dupa ce au ,, lucrat ,, impreuna ( pare-se ca istoria s-a repetat , o echipa romaneasca , recte Steaua sa pice de fazan) , ptr a rezolva titlul de campioana ani de-a randul , acum isi dau la țurloaie ptr... 50.000€ .... Dezamagitor? Pe bune? Brutarul Dioszegi , cred, ca plateste ptr faptul ca a uitat sa dea ,, cu rest,, la meciurile din ,,ultima,, Cupa a Romaniei... Dar totusi e ceva de retinut , e foame mare la pravalia lui Nelutu... Daca turcii ii mazilesc din Conference Ligue , Nelutu va pleca dupa Dan Pinalti..

Budrix69
Budrix69  •  03 August 2023, 14:20

Revine epoca Paszkany- Muresan....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează