FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Culisele scandalului de la Sepsi » Motivul real pentru care a fost dat afară Grozavu

Leo Grozavu // FOTO: Bogdan Bălaș
Leo Grozavu // FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat joi, 30 septembrie 2021 14:02 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 14:44

Iminenta plecare a lui Leo Grozavu de la Sepsi are la bază un lanț de nemulțumiri, de ambele părți, un lanț care s-a rupt în ultima săptămână și din cauza seriei de meciuri fără succes.

Grozavu a fost înlăturat de la Sepsi și cu „concursul” unor fotbaliști. Tehnicianul l-a exclus din lot pe Anass Achahbar în urmă cu aproape o lună din cauza felului în care se antrena, iar recent a luat o decizie similară în cazurile lui Golofca și Fofana, ambii ieșiți din calcule la ultimele două jocuri. 

Alarmată, conducerea a investigat cele întâmplate, punând în balanță și rezultatele nesatisfăcătoare și a decis să renunțe la tehnicianul ce a dus Sepsi pe loc de play-off, în finala Cupei și în Conference League. Lui Grozavu i-au fost reproșate deciziile prea drastice luate.

Tehnicianul a fost nemulțumit și el de felul în care patronul Dioszegi și directorul general Attila Hadnagy au pus problema, iar decizia a fost una singura. Plecarea lui Grozavu. 

Încă nu s-a semnat rezilierea cu Leo Grozavu

Numai că antrenorul le-a cerut celor din conducere banii până la finalul contractului, adică pe 8 luni, lucru la care șefii clubului nu se așteptau. În ultimele ore s-au purtat mai multe runde de negocieri, iar Sepsi e nevoită să-i trimită actul rezilierii lui Leo Grozavu, altfel nu poate angaja alt antrenor.

Probabil că acest lucru se va întâmpla azi, urmând ca apoi cele două părți să se înțeleagă asupra banilor pe care Grozavu îi are de primit drept compensație. Leo e decis să nu renunțe la niciun euro, caz în care există posibilitatea de a reclama clubul la comisii. 

„Săgeți” pentru transferuri

Leo Grozavu și conducerea lui Sepsi aveau de câteva luni nemulțumiri legate de campania de achiziții. Timp în care conducerea clubului se scuza că „atât putem”, antrenorul cerea întăriri justificând că în vară a pierdut jumătate de lot. Chiar într-un interviu pentru GSP tehnicianul le-a atras atenția șefilor în acest sens, discuție care a lăsat de înțeles lacunele de comunicare între cele două părți.

VIDEO Emilian Hulubei: „Îi sfătuiesc pe jucători să ne contacteze înainte de a semna orice”

Citește și: 

4 nume importante pe lista lui Sepsi și condiția clubului

Lotul final pentru „dubla” cu Germania și Armenia » Atac 100% nou, Sorescu și Man OUT, Moruțan IN

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
baltimorek
baltimorek  •  30 Septembrie 2021, 17:46
Postat de wearethechampions pe 30 Septembrie 2021, 16:00

Cand a jucat sepsi cu steaua ma ***?

exatc,cand a jucat sepsi cu Steaua si-au dat viata dar cu kfr au pierdut pe banda rulanta castigand un singur amarat de meci.

papora
papora  •  30 Septembrie 2021, 16:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2017314198565132
Nicholas Nicholas  •  30 Septembrie 2021, 16:32

Tam -tam..a fost dat afara ca nu a avut rezultate si echipa nu juca nimic..pedagogie slaba si nu stia sa isi spropie jucatorii..daca esti pedagog ca antrenor degeaba stii tactica ..si transferurile facute de Sepsi sunt mediocre..Leo nu este Antrenor rau dar defectul lui este ca multe metode sunt invechite si jucatorii nu accepta desi dau rezultate in mare parte...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează