FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

EXCLUSIV Cât trebuie să scoată din cont Mihai Rotaru pentru a-l transfera pe căpitanul lui Sepsi » Covăsnenii au ofertă și pentru alt titular!

Bogdan Mitrea a cucerit cupa și supercupa României alături de Sepsi // foto: Imago Images
Bogdan Mitrea a cucerit cupa și supercupa României alături de Sepsi // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2022 16:23 / Actualizat sambata, 20 august 2022 16:47

Universitatea Craiova este interesată de serviciile lui Bogdan Mitrea (34 de ani), căpitanul celor de la Sepsi OSK. Oltenii au făcut o primă ofertă, în valoare de 100.000 de euro, refuzată de covăsneni. Aceștia cer dublul sumei puse pe masă de Mihai Rotaru.

Cu Paul Papp trecut pe lista neagră după eliminarea de la pauza meciului de Conference League cu Hapoel Beer-Sheva, CSU Craiova s-a orientat către Bogdan Mitrea pentru a-l înlocui pe Papp.

Victor Becali, reclamat la 112 pentru că ar fi lovit un bărbat! Cum se apără: „L-am luat de mână și s-a pus cap în cap cu mine, ca fotbaliștii!”
ACUZAȚIE
Victor Becali, reclamat la 112 pentru că ar fi lovit un bărbat! Cum se apără: „L-am luat de mână și s-a pus cap în cap cu mine, ca fotbaliștii!”

Cât așteaptă Sepsi OSK în schimbul lui Bogdan Mitrea

Oltenii au acționat rapid, au făcut o ofertă de 100.000 de euro despre care Gazeta Sporturilor a relatat vineri, însă aceasta a fost refuzată, cu directorul sportiv Attila Hadnagy precizând că „nu putem ceda un fundaș de talia lui Mitrea pentru atât”.

Din informațiile obținute de GSP.ro, Sepsi l-ar lăsa pe Mitrea să plece pentru 200.000 de euro, o sumă cu 50.000 de euro mai mică decât clauza de reziliere a contractului său cu Sepsi. Rămâne de văzut dacă Mihai Rotaru, principalul acționar al clubului din Bănie, va dubla oferta.

Trebuie menționat că Mitrea nu ar putea să o ajute pe Universitatea la returul cu Beer-Sheva din play-off-ul de Conference League (programat joi, 25 august), întrucât UEFA nu permite adăugarea de jucători pe listă între meciurile din o „dublă” eliminatorie. 

Transferul ar fi unul pentru campionat și faza grupelor din Conference League, în eventualitatea în care alb-albaștrii ar ajunge acolo.

Ar putea pleca și Adnan Aganovic

Sepsi OSK ar mai putea vinde un titular în această perioadă. Este vorba despre mijlocașul Adnan Aganovic (34 de ani), ofertat de FC Voluntari.

Pe numele croatului a venit o ofertă de 50.000 de euro din partea ilfovenilor, dar Sepsi OSK cere și în acest caz dublul sumei.

În cazul în care FC Voluntari va oferi 100.000 de euro, Aganovic ar ajunge sub comanda lui Liviu Ciobotariu, cu condiția ca acesta să accepte mutarea.

FC Voluntari ar fi al cincilea club românesc din cariera lui Aganovic, după FC Brașov, Viitorul, FCSB și Sepsi OSK. La Sf. Gheorghe evoluează din august 2020, când a fost transferat de la AEL Limassol, din Cipru.

Tot din vara lui 2020 este legitimat la Sepsi OSK și Bogdan Mitrea, fost fundaș la echipe precum Viitorul, FCSB, Ascoli și Spartak Trnava.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Petrolul se revoltă! Mesaj pentru Chindia: „Sper să intervină autoritățile”

Rapid - UTA, 76 de ani de rivalitate cu scântei » 4 episoade spectaculoase din duelurile dintre giuleșteni și arădeni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
superdaniel72
superdaniel72  •  21 August 2022, 09:16
Postat de Rensenbrink pe 20 August 2022, 18:38

Acum se vede daca Rotaru vrea sa dea vreun ban, Mitrea chiar face 200 000, e un pret corect.

Respect!

sdaniel1972
sdaniel1972  •  20 August 2022, 20:00

O fi... sau nu... Real este ca brutarul si famiglia lui a distrus tot ceea ce a insemnat fotbal in Craiova. Probabil ca echipa nu era infiintata nici acum... S au fortat lucrurile si de aceea a aparut 1948... Dar boovenii sa intrebe cum era, cind li se promitea cumpararea actiunilor in fiecare an, pina cind suporterii erau actionari... Cite gogosi va vindut acest neom , fratilor???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cladmoney
cladmoney  •  20 August 2022, 19:04
Postat de superdaniel72 pe 20 August 2022, 16:52

Prost Rotaru. Foarte ieftin si bun. Este excelent pretul. E sfatuit prost de cei din jur. Pe toti i as da afara de acolo, inclusiv pe copilu si cirtu. Management zero, scolala de fotbal, cautare talente-0, parteneriate cu scoli importante si U21 MINUS ZERO! AFARA TOTI!

S-a văzut cât e de bun în meciurile cu suedezii, l-au făcut ăia de râs în ambele meciuri! De ce să aduci petarde pe bani puțini, când mai bine cheltui mai mult, dar aduci jucători de calitate?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează