FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

A început căutarea pentru înlocuitorul lui Papp! Universitatea Craiova a ofertat căpitanul unei rivale: „Nu poate pleca pe o asemenea sumă”

Bogdan Mitrea, primul din stânga // foto: Imago Images
Bogdan Mitrea, primul din stânga // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 19 august 2022 12:42 / Actualizat vineri, 19 august 2022 12:58

Universitatea Craiova a făcut o primă ofertă pentru fundașul central Bogdan Mitrea (34 de ani), căpitanul celor de la Sepsi OSK. Oltenii s-au interesat și despre situația lui Denis Ciobotariu (24), alt stoper al echipei din Sf. Gheorghe. 

Cu Paul Papp intrat pe lista neagră după eliminarea de la pauza meciului dintre CS Universitatea și Hapoel Beer-Sheva, scor 1-1, conducerea clubului din Bănie a început căutările pentru un înlocuitor. 

Gigi Becali, primele reacții după FCSB - Viking! Darius Olaru AMENDAT: „Lecție pentru echipă”
FCSB - VIKING
Gigi Becali, primele reacții după FCSB - Viking! Darius Olaru AMENDAT: „Lecție pentru echipă”

Oltenii s-au orientat către doi stoperi de la Sepsi OSK, căpitanul Bogdan Mitrea și Denis Ciobotariu, interesul pentru Mitrea fiind dezvăluit de Fanatik

Universitatea Craiova, ofertă pentru Bogdan Mitrea! Oltenii au întrebat și despre Denis Ciobotariu

GSP.ro a aflat că CSU a făcut o primă ofertă pentru Mitrea, în valoare de 100.000 de euro, refuzată instant de covăsneni. Ulterior s-au interesat și despre situația lui Denis Ciobotariu, dar au dat înapoi când au aflat că Sepsi cere 300.000 de euro pentru fundașul central în vârstă de 24 de ani. 

„Cred că s-a închis, nu văd cum s-ar face transferul. Nu putem să cedăm un fundaș de talia lui Mitrea pentru 100.000 de euro. Oricine e de vânzare, dar pentru un preț corect”, a transmis directorul sportiv al clubului, Attila Hadnagy, pentru Gazetă. 

  • Bogdan Mitrea, fost fundaș la echipe precum Viitorul, FCSB, Ascoli și Spartak Trnava, evoluează la Sepsi OSK din vara lui 2020. La formația din Sf. Gheorghe a adunat 92 de meciuri, 12 goluri și 6 pase decisive.
  • El are o cotă de piață în valoare de 600.000 de euro și a cucerit două trofee alături de Sepsi OSK, cupa și supercupa României în 2022.

VIDEO: Sorin Cârțu, despre Paul Papp și remiza cu Hapoel Beer-Sheva

Mai multe știri din Liga 1: 

Cum a ratat Gigi Becali o megaafacere: „Am avut două oferte pentru atacant, de 7 și 9 milioane. Până la urmă n-am mai luat niciun ban”

Mihai Eșanu, prezentat la o echipă din Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
romulus57
romulus57  •  19 August 2022, 14:27

Cand primesti milioane de euro de la guvernul Ungariei este normal sa ti se para putin o suta de mii de euro pentru un jucator care peste o luna implineste 35 de ani si pe care nu ai dat nici un ban. Dar fiecare poate sa ceara cat vor pe marfa lor. Pe de alta parte nici pe craioveni nu-i inteleg, alt jucator mai tanar si de perspectiva nu au gasit?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează