FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

OFICIAL Primul transfer făcut de Sepsi în această iarnă » Jucător cu 14 selecții în naționala Ungariei

Kevin Varga, noul jucător al lui Sepsi, sursa: Facebook Sepsi
Kevin Varga, noul jucător al lui Sepsi, sursa: Facebook Sepsi

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 14:21 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 15:57

Sepsi a anunțat astăzi primul transfer din această iarnă. Este vorba despre Kevin Varga (27 de ani), atacant care a evoluat ultima oară pentru Apollon Limassol, locul 7 din Cipru.

Kevin Varga va juca pentru Sepsi în următorii 2 ani și jumătate, anunță clubul prin intermediul rețelelor de socializare.

A răbufnit după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: „Dacă nu eram eu, el nu exista! Undeva, în sufletul tău, să nu uiți să-mi spui acel mare «Mulțumesc»”
TRANSFER
A răbufnit după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: „Dacă nu eram eu, el nu exista! Undeva, în sufletul tău, să nu uiți să-mi spui acel mare «Mulțumesc»”

Kevin Varga, primul transfer făcut de Sepsi în această iarnă

Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, clubul nostru a ajuns la un acord cu extrema stângă Varga Kevin (în vârstă de 27 de ani), care ultima oară a jucat la Apollon Limassol (Cipru), dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la Debreceni VSC (Ungaria), Hatayspor (Turcia), Kasimpasa (Turcia) sau BSC Young Boys (Elveția). Jucătorul, cu 14 de selecții în echipa națională a Ungariei, a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate cu clubul nostru. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!
- Comunicat Sepsi OSK

Kevin Varga a evoluat ultima dată pe 6 ianuarie, într-un meci AEL Limassol - Apollon, fiind introdus pe teren în minutele de prelungiri. A fost titular ultima oară pe 26 noiembrie 2023. La Apollon, Varga a fost coleg cu Valentin Costache (25 de ani), fotbalist ce a jucat în România la echipe precum Dinamo, CFR Cluj sau Rapid.

Primul transfer făcut de Sepsi în această iarnă » Jucător cu 14 selecții în naționala Ungariei
Sepsi l-a transferat pe Kevin Varga, sursa: facebook Sepsi

650.000 de euroeste cota lui Kevin Varga, conform Transfermarkt.

Cea mai mare cotă a atins-o în 2021, atunci când valora 2,5 milioane de euro. A debutat la 22 de ani pentru naționala Ungariei, pentru care a bifat 14 selecții.

Petar Bojic (liber), Francisco Junior (liber), Krisztián Dobozi (Kazincbarcika), Vitalie Damașcan (împrumut FC Stade Lausanne Ouchy) sunt jucătorii care au părăsit-o pe Sepsi în această iarnă. Covăsnenii au început „ca din tun” anul și au învins-o pe Poli Iași cu 6-0. Trupa lui Bernd Storck este pe locul 5 în Superliga, cu 33 de puncte și visează la accederea în play-off.

Pentru Sepsi urmează duelul cu UTA Arad, în etapa #23 din Superliga.

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Reacția lui Dan Șucu după ce a aflat că Adrian Mutu o va antrena pe CFR Cluj: „Nu-mi convine, recunosc! Asta e viața!”

„Mandorlini trebuia demis mai devreme” » Ce urmează la CFR: „Va fi o schimbare radicală!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează