FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

A răbufnit după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: „Dacă nu eram eu, el nu exista! Undeva, în sufletul tău, să nu uiți să-mi spui acel mare «Mulțumesc»”

Bogdan Apostu a răbufnit după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid
Bogdan Apostu a răbufnit după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 14:03 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 15:07

Impresarul Bogdan Apostu a răbufnit în cazul transferului portarului Horațiu Moldovan (26 de ani), de la Rapid la Atletico Madrid

Portarul Rapidului și al naționalei va semna cu echipa lui Diego Simeone, urmând ca azi să facă vizita medicală. Giuleștenii vor primi 800.000 de euro, iar Bogdan Apostu spune că trebuie să primească 7%. În plus, agentul se declară dezamăgit că nu a primit recunoștința fotbalistului pe care l-a transferat la UTA și, apoi, la Rapid.

Ofertă pentru un titular de la CFR Cluj » Varga vrea să facă profit de 4 milioane! Cum a reacționat Adrian Mutu
CFR CLUJ
Ofertă pentru un titular de la CFR Cluj » Varga vrea să facă profit de 4 milioane! Cum a reacționat Adrian Mutu

Bogdan Apostu a răbufnit după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

„Aceasta va fi o postare atipică, în care vreau să scot în evidență și partea mai întunecată a acestei meserii. Uneori, meseria de agent implică atât momente de succes, cât și provocări, iar recunoașterea eforturilor depuse nu este întotdeauna garantată.

Eu sunt pregătit să înfrunt cu demnitate și astfel de momente. Viața de impresar nu este doar despre bani mulți și povești cu milioane, uneori este și despre dezamăgiri crunte. 

E vorba de o clauză inserată de mine și negociată cu Victor Angelescu și Daniel Niculescu și cu Horațiu la telefon, pe speaker: 7% pentru mine, din suma de transfer. E trecut în contractul jucătorului, urmând că eu să-i emit lui factura în acest sens. Sunt curios dacă această clauză va fi respectată de Horațiu”, a scris Bogdan Apostu pe Facebook.

„Dacă nu eram eu, Horațiu Moldovan nu exista azi!”

Apoi a continuat:

„Ca să ajungi la etajul 5, trebuie să treci pe la etajele 1, 2, 3 și 4. Iar atunci când discutăm despre recunoștință, de cele mai multe ori nu există. Văd tot felul de impresari care își arogă meritele și mint cu nerușinare, impresari români sau moldoveni. Incredibil... 

Horațiu este jucătorul despre care pot afirma cu tărie că dacă nu eram eu, el nu exista în fotbal astăzi! L-am transferat cam peste tot până acum mai degrabă în baza relațiilor mele și mai puțin datorită cifrelor lui, așa cum se întâmplă acum.

O poveste mai puțin știută chiar la Rapid, când, la o lună după ce semnase, m-a sunat că vrea să reziliem contractul, pentru că nu juca. Atunci, la fel ca și în multe alte cazuri (cam la fiecare echipă), l-am sunat pe Victor (n.r. - Victor Angelescu) și am stabilit să mai rămână. După care l-am convins pe Horațiu să stea și să lupte pentru postul său.

A răbufnit după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: „Dacă nu eram eu, el nu exista! Undeva, în sufletul tău, să nu uiți să-mi spui acel mare «Mulțumesc»”

Când l-am dus la UTA și l-am înștiințat, îmi aduc aminte discuția: «Horațiu, fă-ți bagajele. Mergem la UTA». Iar el a spus «La Liga 1?”. Nu-i venea să creadă că nu-l voia nimeni la Liga 2, iar eu îl duceam direct la Liga 1. 

Astăzi, este portarul echipei naționale (exclusiv pe meritul lui). Nu mai departe de acum un an și jumătate, când mă pregăteam să o îngrop pe mama, am găsit 30 de minute să discut cu antrenorul echipei naționale, la rugămintea lui Horațiu, ca să poată repeta testul COVID pentru a putea fi prezent la acțiunea echipei naționalei, atunci când încă nu debutase la prima reprezentativă. 

Și multe alte discuții interminabile, cam la fiecare echipă pe unde a fost. Mai mult, eu l-am luam pe fratele lui la Corvinul și mai apoi la Chiajna, exclusiv în baza relației mele cu Horațiu, direct de la juniorii unei echipe din Cluj, fără ca el să se fi antrenat vreodată cu seniorii până atunci! 

Recunoștință? Nah. Postarea asta nu înseamnă neapărat frustrare, poate mai degrabă dezamăgire. Și confirmarea faptului că oricât de mult ai face pentru un jucător, recunoștință nu există! Eu nu am nevoie de nimic, vreau doar ca lumea să știe adevărul. Iar adevărul nu este mereu cel pe care îl vedeți în ziare. Acolo se vinde povestea, nu și realitatea!

Un contraexemplu pentru Horațiu este chiar Radu Drăgușin, pe care îl felicit pentru caracterul de care a dat dovadă, știind să își respecte agentul și omul care l-a ajutat până la un punct. Să fii un jucător mare implică și această parte.

 Baftă la Atleti, Horațiu! Undeva, în sufletul tău, să nu uiți să-mi spui acel mare «Mulțumesc». Nu trebuie s-o faci public, e suficient să fii sincer cu tine. P.S: «Aici e vorba de onoare, de coloană vertebrală, nu de parale!»”, a adăugat Apostu.

VIDEO Horațiu Moldovan a plecat spre Madrid pentru a semna cu Atletico

 Citește și:

Horațiu Moldovan a plecat spre Madrid, pentru a semna cu Atletico: „O să am parte de cea mai tare concurență”

Motivul pentru care Horațiu Moldovan a refuzat să zboare la Madrid cu avion privat oferit de Dan Șucu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
pireusx
pireusx  •  02 Februarie 2024, 17:07
Postat de Adriann_1 pe 22 Ianuarie 2024, 16:55

Comentezi fara sa fi citit articolul, nu? :)) Daca un sfert din ce zice Apostu o fi adevarat, rezulta ca a facut destule pentru Horatiu...

Dar de ce nu spune cat a incasat de pe Horatiu pana in acest moment. Asta as fi curios sa stiu. Cate a facut am inteles ,dar cat a facut profit nu doreste sa spuna.

razvyyc
razvyyc  •  24 Ianuarie 2024, 16:32
Postat de alexalex pe 24 Ianuarie 2024, 12:38

Gargara aia obține contracte și bani multi ,ca daca privești procentual câți fotbalisti români au reușit măcar pe jumate în străinătate și câți au dat chix îți dai seama de importanța unui impresar bun

Nu există jucător tânăr pe care un club să meargă la sigur. Unii se pierd, alții se accidentează.... Rolul impresarului este similar cu rolul agenției de imobiliare, un intermediar într-o tranzacție. Nu am văzut agenți imobiliari să zică că au dat acoperiș la un sfert din oraș și să aștepte mulțumiri publice.

alexalex
alexalex  •  24 Ianuarie 2024, 12:38
Postat de razvyyc pe 24 Ianuarie 2024, 10:58

Contractul poate fi dat și la juriști. Crezi că frații Becali au înțeles toți termenii unui contract? Pe draq, aveau oameni pricepuți la asta. Ei erau doar cu gargara.

Gargara aia obține contracte și bani multi ,ca daca privești procentual câți fotbalisti români au reușit măcar pe jumate în străinătate și câți au dat chix îți dai seama de importanța unui impresar bun

Vezi toate comentariile (42)
Comentează