FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

exclusiv Motivul pentru care Horațiu Moldovan a refuzat să zboare la Madrid cu avion privat oferit de Dan Șucu

Horațiu Moldovan
Horațiu Moldovan

Articol de , - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 12:36 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 16:57

Horațiu Moldovan (26 de ani) a decis să refuze oferta lui Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, de a-i închiria un avion particular pentru călătoria sa la Madrid în vederea efectuării vizitei medicale premergătoare semnării contractului cu Atletico.

Sursele GSP informează că portarul naționalei României i-a mulțumit patronului său actual, însă a preferat, din modestie, să își plătească singur biletul pentru un zbor normal, de linie.

Soluții noi pentru Kopic! Cum ar putea arăta Dinamo în derby-ul cu Rapid: încă un debut + revine Politic
DINAMO
Soluții noi pentru Kopic! Cum ar putea arăta Dinamo în derby-ul cu Rapid: încă un debut + revine Politic

Totuși, ca să nu îl ofenseze pe Dan Șucu prin refuzul său, Horațiu Moldovan i-a promis acestuia că va accepta să meargă cu un avion privat atunci când va pleca definitiv la Atletico Madrid. Momentan, Moldovan s-a dus în capitala Spaniei doar pentru a efectua vizita medicală.

VIDEO Horațiu Moldovan, declarații la plecarea spre Madrid

„Sunt cu gândul la ce urmează. Mă bucur că e aproape să se concretizeze această ofertă. Sunt bucuros. E un vis devenit realitate. E un exemplu pentru toți copiii. Trebuie să aibă încredere în ei!

Au fost multe discuții, dar nu poți refuza Atletico. A fost cea mai hotărâtă echipă. Cu siguranță va fi cea mai tare concurență pe care am avut-o. Oblak e, probabil, cel mai bun portar din lume.

O să-mi fie dor de colegi și de galerie, de modul în care am fost apreciat de Rapid. Dacă nu era Rapid, nu eram nici la Liga 1. Le mulțumesc tuturor! Am adunat multe amintiri frumoase și am ce să le povestesc copiilor”, a declarat Horațiu Moldovan înainte să plece spre Madrid.

Motivul gestului făcut de Dan Șucu pentru Horațiu Moldovan

Dan Șucu anunțase după succesul de senzație obținut de Rapid (4-3) în fața formației FC „U” Craiova că îi va închiria lui Horațiu Moldovan un avion, pentru ca Atletico Madrid să vadă cât de respectat este portarul în România.

”Am primit și noi informarea din partea lui Atletico în legătură cu transferul lui Moldovan, sunt în negocieri, vor să activeze clauza. Pentru Moldovan este un lucru extraordinar, inclusiv pentru Rapid este extraordinar, pentru că unul dintre jucătorii noștri pleacă la Atletico. Este o revenire acolo unde-i este locul Rapidului.

Nu știu de ce considerați că 800.000 de euro este o sumă neapărat mică. Majoritatea dintre noi considerăm că 800.000 de euro nu este neapărat o sumă mică.

Dacă transferul se perfectează, atunci Horațiu pleacă cu stil de aici. În clipa de față am primit doar informarea că sunt interesați să activeze clauza și urmează să negocieze cu jucătorul.

Dacă pleacă o să încercăm să găsim o soluție să-i închiriem un avion privat, să vadă spaniolii cât de mult îl respectăm și noi, și România. Iar el să meargă acolo cu stil”, spusese Dan Șucu, la plecarea din Giulești după victoria Rapidului, scor 4-3, în fața grupării FC „U” Craiova.

Moldovan, surprins de oferta de la Atletico Madrid

La rândul său, Horațiu Moldovan a recunoscut că nu se aștepta să semneze cu Atletico Madrid.

„La început, sincer nu prea am crezut (n.r. - că transferul la Atletico e posibil). După am văzut că avansează lucrurile și totul este oficial, n-am putut decât să mă bucur și să mă gândesc că e șansa vieții mele.

Credeți că Atletico Madrid e de refuzat vreodată în carieră? Poate această șansă nu mai vine niciodată. Poți fi cel mai bun portar din România și să nu mai vină această șansă.

Dacă mă voi impune la Atletico? Voi merge să văd ce se întâmplă, voi munci la fel, iar când îmi va veni șansa sper să demonstrez că am valoare.

Am vorbit și cu cei de la națională, cu nea Leo, cu Mister Edi. M-au felicitat. Vom vedea câte meciuri pot juca până la vară. Acum mă concentrez doar la ce am de făcut în continuare”, a declarat și Horațiu Moldovan, la finalul jocului câștigat de giuleșteni în fața oltenilor.

GSP.ro a dezvăluit că Horațiu Moldovan (25 de ani) a bătut palma cu Atletico Madrid, urmând ca „los rojiblancos” să-i achite clauza de reziliere a contractului, în valoare de 800.000 de euro.

Horațiu ar urma să aibă un contract pe 4 ani și jumătate, până în vara lui 2028, și să înceapă cu un salariu anual de 800.000 de euro, care să crească gradual, de la an la an. Asta ar însemna că cei 4 ani și jumătate de contract i-ar aduce lui Horațiu aproape 5 milioane de euro!

Citește și: 

Adrian Mutu, detalii despre negocierile cu CFR Cluj: „Nu mă gândeam că va fi așa repede”
CFR CLUJ
Adrian Mutu, detalii despre negocierile cu CFR Cluj: „Nu mă gândeam că va fi așa repede”
Întâi titular, apoi face majoratul » Cine va apăra poarta lui Dinamo la primul meci din Liga 2
DINAMO
Întâi titular, apoi face majoratul » Cine va apăra poarta lui Dinamo la primul meci din Liga 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
nautilus
nautilus  •  22 Ianuarie 2024, 22:56

claus ioanis sigur nu refuza!!! Multa baftă Horațiu, un băiat cu mult bun simț!!!

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  22 Ianuarie 2024, 17:42

Foarte frumos! Bravo Horatiu Moldovan!

Ardeleanu123
Ardeleanu123  •  22 Ianuarie 2024, 17:37

Ca fiu de ceferist,RESPECT in primul rand pentru tot ce- ai realizat pana acuma,RESPECT ca nu ai acceptat un avion privat sa zbori la Madrid,platit de Sucu si in incheiere iti doresc din suflet mult succes si sa -ti dea bunul Dumnezeu multa sanatate

Vezi toate comentariile (4)
Comentează