FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Întâi titular, apoi face majoratul » Cine va apăra poarta lui Dinamo la primul meci din Liga 2

Denis Oncescu
Denis Oncescu

Articol de - Publicat marti, 02 august 2022 07:30 / Actualizat marti, 02 august 2022 11:35

Denis Oncescu, care va face 18 ani pe 15 august, este prima opțiune să apere în debutul campionatului pentru Dinamo

  • Progresul Spartac - Dinamo se va juca joi, 6 august, de la ora 18:00. Meciul se va juca la Clinceni și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Până la a-și asigura serviciile unui portar cu experiență, „câinii” vor încăpea pe mâinile unui puști care încă nu a împlinit 18 ani.

Denis Oncescu, care, împotriva Progresului Spartac, va avea parte de botezul la seniori! Burcă a renunțat la Eșanu, iar decizia antrenorului a fost pe gustul suporterilor, care încă-l blamează pe portarul de 24 de ani pentru gafele sale din „dubla” de la baraj cu U Cluj (0-2, 1-1).

Ultimul transfer reușit de Dinamo a fost coleg de liceu cu Tavi Popescu
Dinamo
Ultimul transfer reușit de Dinamo a fost coleg de liceu cu Tavi Popescu

Denis Oncescu, noul portar titular de la Dinamo

Oncescu este un pariu și un risc pentru roș-albi, el a mai evoluat în primăvară pentru formația U19 a clubului, care, sub comanda lui Gică Mihali, a ajuns până în semifinalele Ligii Elitelor, unde a fost eliminată de echipa similară a lui U Cluj. A fost integralist și în finala mică, cu Farul (0-3).

Oncescu a fost folosit de către „câini” în amicalele verii, iar Burcă a început titular cu el în ultimele două. Antrenorul roș-albilor speră să dea lovitura cu Denis. 

Tânărul goalkeeper îndeplinește criteriul eligibilității U19, de care e nevoie în eșalonul secund, pe lângă regula U21, care, pentru început, va fi îndeplinită de Ahmed Bani (20 de ani)

3 meciuria prins Oncescu pe banca de rezerve lui Dinamo în primăvara lui 2021

Veste mare pentru Dinamo » Unde se joacă primul meci din Liga 2

Dinamo a primit o veste bună, în perspectiva primei etape din eșalonul secund, prevăzută joi, de la ora 18:00, contra Progresului Spartac. Partida nu se va mai desfășura la Buftea, fără spectatori, ci la Clinceni, acolo unde va fi permis și accesul microbiștilor.

Fiecare bilet de acces costă 30 de lei. „Câinii" sunt familiarizați din prima divizie cu stadionul de acolo, ultima oară evoluând în urmă cu două săptămâni la Clinceni, acolo unde au pierdut amicalul cu FCSB 2 A Clinceni (1-3).

De asemenea, oficialii dinamoviști au confirmat faptul că s-a ajuns la un acord cu viitorul sponsor oficial al clubului, compania de pariuri 888.com, al cărui nume va apărea pe tricouri, imediat după ce se va lămuri situația siglei și sosirea echipamentului pentru Liga 2.

VIDEO Noul șef de la Dinamo anunță stadionul pentru Liga 2: „Am promisiunea Ministerului că vom juca acolo. Atmosfera va fi fantastică”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Lovitura verii pentru Dinamo: șanse mari pentru un acord cu Nicolae Badea + alte două vești importante

Veste mare pentru Dinamo » Unde se joacă primul meci din Liga 2 + „Câinii” au rezolvat o problemă de 350.000€

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
trink
trink  •  02 August 2022, 15:31

pretul corectt era 100!

cristi1589
cristi1589  •  02 August 2022, 13:05

cat timp e regula aia cu U21 si mai rau U19 .. nu vor promova , cred ca vor retrograda ... scoateti regula aia,, ca oricum nationala e praf

therealreddog33
therealreddog33  •  02 August 2022, 12:29

Succes pentru puști! Și din păcate încă o mostră de "strategie" DîDîbî - l-au terminat psihic pe singurul jucător care conform Transfermarkt mai valorează ceva și pe care ar putea sa îl vândă: Eșanu. Nici măcar nu a greșit atât de catastrofic precum unii "borzi" - deveniți peste noapte și antrenori cu portarii - cred. Nu Eșanu ne-a pierdut barajul, ci lipsa de atitudine și valoare a echipei, precum și lipsa de decizie/reacție a antrenorului. Iliev și băiatul ala rezerva la Chiajna, căruia i-am uitat numele - amândoi sunt sub Eșanu ca valoare, dar trebuiau "transferați" pentru comisioane...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează