FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ofertă pentru un titular de la CFR Cluj » Varga vrea să facă profit de 4 milioane! Cum a reacționat Adrian Mutu

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 12:52 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 15:23

CFR Cluj s-ar putea despărți în această vară de nigerianul Philip Otele. Extrema de 27 de ani are ofertă din Turcia.

Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, a declarat că un club din Turcia este pe urmele fotbalistului adus în vară de la UTA, gratis. Clujenii au primit o ofertă pentru acesta, dar Varga a venit cu o contraofertă: 4 milioane de euro.

Nelu Varga anunță ce obiectiv are Mutu la CFR Cluj: „Nu ar fi corect să-i cer asta” » Ce promisiune i-a făcut: „Va fi ca Ferguson”
CFR CLUJ
Nelu Varga anunță ce obiectiv are Mutu la CFR Cluj: „Nu ar fi corect să-i cer asta” » Ce promisiune i-a făcut: „Va fi ca Ferguson”

CFR Cluj îl poate vinde pe Philip Otele. Ofertă din Turcia

„Avem o ofertă foarte interesantă din prima ligă a Turciei pentru Otele. Dacă primesc ceea ce am cerut, adică 4 milioane de euro banii jos, există posibilitatea ca Otele să plece zilele următoare și să joace în campionatul Turciei.

Este o formație din primele patru. Nu o să vă spun încă numele pentru că nu este corect. Suntem în negocieri și nu vreau să ofer detalii atât timp cât actele nu sunt semnate sau cât încă nu s-a bătut palma. Este însă una dintre echipele foarte puternice și îl vrea neapărat pe Otele.

El a făcut o primă parte a campionatului formidabilă, este un jucător de foarte foarte mare talent. Dar dacă primesc 4 milioane de euro, atât cât am solicitat, e posibil să ne despărțim de Otele. Vom vedea în orele următoare ce se va întâmpla. Otele este un fotbalist care pe noi sunt convins că ne-ar ajuta, dar pe de altă parte este și o sumă importantă cu care putem să facem alte investiții.

Dacă pleacă Otele, suntem deja înțeleși cu doi atacanți, pentru ca Adrian Mutu să aibă lotul care îi trebuie să se bată la titlu și la cupele europene”, a declarat Nelu Varga, la Fanatik.

În acest sezon, Otele a reușit 8 goluri și 4 pase de gol în Superligă, în 22 de meciuri. El a mai jucat la echipe din eșaloanele inferioare din Anglia, Wolviston FC și Teesside Untited, la Zalgiris Kaunas, iar din ianuarie 2022 până în iulie 2023 a fost la UTA Arad.

1.000.000 de euroe cota lui Philip Otele, potrivit transfermarkt

Cum a reacționat Adrian Mutu

Întrebat despre posibila plecare a lui Philip Otele, Adrian Mutu, viitorul antrenor al lui CFR Cluj, a declarat: „Nici nu am ajuns și... Nu sunt prea bine, dar nu e 100% sigur. Oricum, e incredibil profitul pe care CFR Cluj l-ar face cu Otele în doar 6 luni. Dar despre asta vom discuta când ne vom întâlni”, a spus Mutu pentru sursa citată.

VIDEO Cum s-au bucurat jucătorii de la FC Botoșani după victoria cu CFR Cluj

Citește și: 

Adrian Mutu, detalii despre negocierile cu CFR Cluj: „Nu mă gândeam că va fi așa repede”
CFR CLUJ
Adrian Mutu, detalii despre negocierile cu CFR Cluj: „Nu mă gândeam că va fi așa repede”
„V-a surprins victoria Botoșaniului?” » Răspunsul inedit al lui Gică Hagi: „Dormeam!” :D
FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 1-0
„V-a surprins victoria Botoșaniului?” » Răspunsul inedit al lui Gică Hagi: „Dormeam!” :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mafa
mafa  •  22 Ianuarie 2024, 17:52

2-3 partide pierdute si fuge Mutu dupa Mandorlini

securinamo89
securinamo89  •  22 Ianuarie 2024, 16:06

4 milioane acum și în vara îl ia Sucu cu 500 reii

securinamo89
securinamo89  •  22 Ianuarie 2024, 16:05

4 milioane acum și în vara îl oa Sucu cu 500 reii

Vezi toate comentariile (5)
Comentează