FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - CONCORDIA 3-0

SEPSI OSK - CONCORDIA 3-0 // Dorinel Munteanu: "E foarte clar, nu se vede? Am nevoie de jucători"

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 22:11

Concordia Chiajna a cedat în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-3. Dorinel Munteanu cere întăriri în pauza de iarnă.

"Am pierdut și acest joc. Trecem printr-o perioadă grea. Am întâlnit astăzi o echipă puternică, foarte bună. La primul gol a fost însă fault asupra unui jucător de-ai noștri. Băieții mei puteau face și un fault acolo, să rupă ritmul.

Sunt convins că echipa va arăta altfel anul viitor. Sunt sigur că s-au dat niște bani înaintea acestui meci, nu e asta cauza jocului nostru. Aș fi dorit rezolvarea acestei probleme, dar sunt altele mai urgente. Avem nevoie de jucători noi pentru a arăta altfel în noul an. Pentru mine e dureros.

Conducerea nu poate fi mulțumită. Dacă decid ceva în privința mea, sunt deschis la orice dialog. Am discutat cu domnul Tănase și am făcut o strategie care va funcționa anul viitor. E foarte clar, nu se vede? Am nevoie de jucători", a declarat Munteanu pentru Look Sport. 

Vezi și: 

Râcă între jucătorii de la Chiajna » Un fotbalist își acuză colegul: "El are salariul la zi? Eu nu-l am. Să ne bage salariile, să facă și televiziunile ceva"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
983732924972315
Soos Vilmos  •  22 Decembrie 2018, 13:54

Dar de un antrenor nu ar fi nevoie ??

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Decembrie 2018, 23:22

sa ramana Dorinel acolo ca asa avem si noi o sansa de a ramane in liga 1 la ce jucam. astia, Voluntari si Calarasiul ce au sanse sa termine sub noi. iar Volutariul a mai si inceput sa joace cate ceva...

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  21 Decembrie 2018, 22:59

Greu Dorinele fara arbitri,nu-i asa? Mai iti aduci aminte meciul dintre Victoria Branesti-Otelul Galati (asa japca nu am vazut si nici nu cred ca voi mai vedea}? Ati castigat campionatul in fata Timisoarei cu fluierasi. Bafta Dorinele ,ca imi esti simpatic. Hai Poli!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează