FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - POLI IAȘI 3-3

Sepsi - Poli Iași 3-3. Leo Grozavu, după thriller-ul de la Sfântu Gheorghe: „Să n-aud pe cineva că e obosit, că nu poate”

Leo Grozavu +36   FOTO
Leo Grozavu

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 23:05 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 23:29

Leo Grozavu (53 de ani), tehnicianul lui Sepsi, a comentat cu amărăciune deznodământul meciului pe care echipa sa l-a încheiat la egalitate cu Poli Iași, scor 3-3. Covăsnenii au condus cu 3-1, dar au fost egalați în ultima secundă.

Tehnicianul lui Sepsi a revenit la această partidă pe bancă, după mai multe săptămâni în care a avut de suferit din cauza infectării cu COVID-19. Grozavu n-a fost deloc liniștit, stând în permanență cu gura pe elevii săi. La final, antrenorul revelației din Liga 1 nu și-a putut ascunde frustrarea pentru victoria scăpată printre degete de Sepsi. 

„Există dezamăgire când conduci cu 3-1 și nu reușești să câștigi, dar n-are rost să căutăm scuze. Sunt cauze mai mult sau mai puțin obiective pentru acest rezultat. Și la noi sunt multe greșeli. Era ușor de gestionat rezultatul, dar n-am reușit să o facem. 

M-am și agitat, dar tot n-a fost cu folos. Să n-aud pe cineva că e obosit, că nu poate! Noi am ajuns în situația asta, noi trebuie să ieșim de aici”, a spus Leo Grozavu, la microfonul Look Sport+.

”Nu prea îmi găsesc cuvintele. Îmi pare foarte rău. Am venit acasă cu inima deschisă. Am vrut să îmi ajut echipa, din păcate nu am putut. Nu pot sa zic că nu am fost sprijinit de colegi. Împreună câştigăm, împreună pierdem. 

Prima repriză am început de la 0-1. Am revenit în joc, am condus cu 3-1. În a doua repriză am încercat să ţinem scorul. Nu ştiu ce s-a întamplat. Poate au căzut băieţii din punct de vedere fizic”
- Bela Fejer, portarul lui Sepsi, la Look Sport+

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Sepsi - Poli Iași 3-3

+32 FOTO

VIDEO Interviu cu Vașvari: „La Sepsi mă simt mai apreciat! Cred că la Botoșani n-am primit cât respect aș fi meritat”

Sepsi - Poli Iași 3-3. FOTO+VIDEO Meci splendid la Sfântu Gheorghe! Oaspeții au egalat în ultima secundă, după ce au fost conduși la două goluri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează