FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - RAPID 2-2

EXCLUSIV Oficialii lui Sepsi, revoltați de acuzele de xenofobie ale portarului de la Rapid: „Să ne lase! Vorbește prostii!”

Articol de - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 11:12 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 12:43

Oficialii lui Sepsi au reacționat dur după ce Horațiu Moldovan, portarul Rapidului, i-a acuzat pe suporteri de xenofobie, la finalul meciului de sâmbătă, terminat 2-2.

„Fanii m-au taxat tot meciul, dar așa e aici. Nu le convine nimic! Când eram aici, nu le convenea că sunt român. Sunt 100% sigur! Altfel de ce m-au înjurat tot meciul?”, a spus Horațiu Moldovan, proaspăt internațional român, spre nemulțumirea celor de la Sepsi.

Oficialii lui Sepsi se revoltă după acuzele lui Horațiu Moldovan: „Vorbește prostii!”

Attila Hadnagy, directorul general al clubului Sepsi OSK, a reacționat dur la adresa portarului care a fost în lotul lui Sepsi în 2019, dar care nu a jucat niciun meci.

„Vorbește prostii! Asta se întâmplă poate din cauza tinereții. Poate e normal. Are 2-3 meciuri în Liga 1 și încă nu știe că portarii adverși sunt huiduiți atunci când trag de timp. Dar de aici și până la a acuza de xenofobie e mult!

Până la urmă, dacă chiar vrea să știe, lumea din Sf. Gheorghe nici nu-l cunoaște. Nu ar avea cum pentru că nici n-a jucat pe aici. 

Ar trebui să fie mai sincer, mai ales că, atunci când a venit la mine în birou, plângând că-l teroriza Emilian Dolha, l-am lăsat să plece. Nu-l teroriza nimeni, probabil că nu a făcut față antrenamentelor. Sunt dezamăgit să-l vedem cu astfel de declarații, mai ales că a primit înțelegere din partea noastră. 

Întrebați toți românii de la Sepsi cum sunt tratați în Sf. Gheorghe. Să ne lase domnul Horațiu! L-aș ruga să fie mai atent cu ce declară. Nu cred că a existat vreun român care să fi avut probleme la Sf. Gheorghe. Dar probabil e mai ușor să ascunzi mizeria sub preș. Când nu își iese nimic cauți tot felul de motive.

Și încă ceva. Nu înțeleg cum se fac selecțiile națională. Să-l pui pe Moldovan în fața lui Niczuly e prea mult. Ați văzut cum a apărat Niczuly și ce reflexe a avut și ce goluri a luat Moldovan”, a spus Hadnagy pentru Gazeta Sporturilor. 

VIDEO Vasile Șiman a răbufnit: „Nu avem canalizare, nu avem drumuri, dar avem jucători plătiți cu zeci de milioane de euro din bani publici”

Citește și: 

Gâlcă, aproape de revenirea în Liga 1! Când s-ar putea oficializa mutarea

Rednic, iritat de decizia lui Rădoi: „Nici măcar rezervă nu-l mai iei? Aduci alții noi, iar facem experimente?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
crisangrg
crisangrg  •  03 Octombrie 2021, 20:29

Intrebare neica Atilla: De ce ar trebui jucatorii Romani sa fie intrebati cum sunt tratati intr-un oras Romanesc din Romania?

zetanu
zetanu  •  03 Octombrie 2021, 15:14

Si o intrebare la subiect, cine e hadnagy? Acum pe bune, a auzit cineva de el? A ajuns si hadnagy sa aiba pareri in presa. Chiar asa orice jucator de liga a doua/treia e preluat de presa. Mi se pare ca dam prea multa atentie unei echipe satesti in care sunt pompati bani din afara exact pentru a primi atentia asta.

portardelegenda
portardelegenda  •  03 Octombrie 2021, 15:11

Usor cu Niczuli ala măi Iliesi. Poate ne spui si cine-i taticul sau si ca influenta are el prin club. Băi , unii dintrevoi chiar aveti tupeu. Daca era pe bune unul ca Niczuli sau unul ca Razvan Lucescu nici nu calcau vreodata in viata lor pe un teren de prima liga caci iar fi luat ingrijitorii de teren la alergat. Cat îl priveste pe Moldovan , asta dovedeste debandada de la echipa nationala si FRF . Dupa cum se vad si rezultatele. Portar de juma de metru ne mai trebuia la nationala. Hai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează