FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 2-2

Rednic, iritat de decizia lui Rădoi: „Nici măcar rezervă nu-l mai iei? Aduci alții noi, iar facem experimente?”

Mircea Rednic // FOTO: Raed Krishan +49   FOTO
Mircea Rednic // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 23:45 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 00:25

Mircea Rednic a comentat decizia lui Mirel Rădoi de a nu-l mai convoca la națională pe Deian Sorescu, după ce în etapa anterioară din preliminariile CM 2022, jucătorul lui Dinamo a evoluat titular cu Islanda și Macedonia de Nord și a intrat pe final cu Liechtenstein.

„Deian a avut ocazii (n.r. cu UTA, 2-2) a dat gol, pasă de gol, ce pot să-i reproșezi? N-ai ce! Sunt surprins că n-a fost chemat la echipa națională, chiar nu mai înțeleg. Și după aia ne mirăm că suntem în situația asta.

Lotul final pentru „dubla” cu Germania și Armenia » Atac 100% nou, Sorescu și Man OUT, Moruțan IN
ROMÂNIA
Lotul final pentru „dubla” cu Germania și Armenia » Atac 100% nou, Sorescu și Man OUT, Moruțan IN

Aici tot timpul sunt încercări. Păi, stai, măi frate, când ai un jucător care a jucat două meciuri bune, a fost și titular, a și intrat bine, chiar nu mai înțeleg, deodată nici măcar rezervă nu-l mai iei? Aduci alții noi, iar facem experimente, în situația în care suntem noi? 

Gândește-te și la jucători, cum se simt ei! Era titular, n-a jucat rău, după aia nu-l mai chemi? Normal că e afectat. Și noi, ca club, suntem afectați, pentru că ne bazam [pe asta] și merita. Se vede că e un jucător care face diferența. În plus, e polivalent, poate să joace lateral stânga, dreapta, poate să joace fundaș dreapta dacă ai nevoie de el.

Ca o constatare. Noi tot schimbăm de când a venit Mirel. Dacă n-ai omogenitate în echipă, n-ai cum să ai rezultate. Ok, o să batem iar Armenia sau cine e și o să fim fericiți.

Cu Germania, normal nu ai nici o șansă la felul în care joacă acum. S-au schimbat multe acolo, cu noul antrenor. Armenia e meciul decisiv, acolo ai o șansă. Dar dacă pierzi cu Germania și Armenia câștigă, se duce la... câte puncte de noi? Întrebați-i pe Mirel și pe cei care sunt acolo. Preocuparea mea e Dinamo”, a declarat Rednic.

Rednic, reacție nervoasă: „Să stea liniștiți cei care mănâncă rahat” » Ce spune despre transferuri și Gnohere

După Dinamo – UTA 2-2, Mircea Rednic a fost extrem de nervos și a spus că este gata să facă noi transferuri.

După primul meci la revenirea la Dinamo, „Puriul” a spus că va face cel puțin două transferuri în perioada următoare și că Harlem Gnohere nu se află pe lista lui. Mai mult, antrenorul a avut o reacție dură la adresa celor care spun că primește comisioane la transferuri. 

„Cel puțin doi jucători vor veni, pentru că e nevoie. Eu nu schimb de dragul de a schimba. Prea multe oricum nu pot să schimb. În perioada asta, nu poți să găsești jucători. Sunt liberi, s-au antrenat singuri, nu și-au găsit echipe...

Nu aducem jucători de 1 milion de euro, de 15 milioane... Noi suntem în insolvență. În plus, nu există comisioane. Asta ca să stea liniștiți toți cei care mănâncă rahat! Nu am venit la Dinamo ca să mă îmbogățesc. Am venit să ajut. Pe mine mă interesează să aduc jucători care să creeze concurență. E OK să ai tineri, dar să-i bagi când scorul e pozitiv.

«Bizonul» (n.r. atacantul Harlem Gnohere) nu. El nici nu joacă la Mouscron, ultima clasată din a doua ligă. A avut perioada lui, și-a făcut treaba. A avut o altă ofertă mult mai mare decât cea de la FCSB, dar cei care au condus în perioada aia n-au simțit ce trebuiau să facă. Nu se pune problema ca Gnohere să vină acum la Dinamo”, a declarat Mircea Rednic la finalul meciului.

VIDEO Iuliu Mureșan după egalul cu UTA: „S-a văzut amprenta lui Rednic după numai 2 zile”

Citește și: 

Sorescu îi dă peste cap planurile lui Mircea Rednic: „Am fost și eu puțin debusolat”

Mircea Rednic, ultimatum pentru jucătorii lui Dinamo: „Clubul și fanii nu mai au răbdare!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
gago747
gago747  •  04 Octombrie 2021, 21:11
Postat de 19petruta pe 03 Octombrie 2021, 07:50

Întotdeauna mizeriile astea de miliție securistă au făcut presiuni sa le ia lor nulitățile la națională. Rednic e vai de capul lui. Peste 6 luni papagalul asta o sa se plângă ca a pierdut campionatul din cauza unor conjuncturi numai de ei visate,asa sunt de obraznici. Și uite-așa se mai înscrie o pagina falsa în fotbalul nostru. Locul lor e în în groapa în care zace ceausescu.

"A pierdut campionatul? " Deci *** că Dinamo o să ajungă să se bată la campionat anul ăsta. Foarte interesantă psihologia djidjistă ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redbuldog
redbuldog  •  03 Octombrie 2021, 16:19

Atata timp cat Deian nu mai joaca nimic de vreo 6 etape,e normal sa nu-l convoace. Daca avea stofa de mare fotbalist,putea transa simplu faza din min.76 cu UTA,un simplu pas in lateral si sut la coltul scurt, cel mai simplu gol,pe care-l dadea in editia actuala de Liga 1,asa la ,,surprins" si pe ,,maestrul" Moldoveanu,care sa balbait cu ,,galusca" trimisa de colegul Deian,starnind oprobriul familiei DDB,si nu numai..!

elgabri
elgabri  •  03 Octombrie 2021, 12:38

Trebuie adusa tot timpul marfa proaspata pe taraba ca asa curg comisioanel altfel cum intretii masinile scumpe ??

Vezi toate comentariile (43)
Comentează