FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO Sepsi, pregătită de un cantonament „barbar” sub comanda lui Storck: „Ne-a spus că o să fie diferit față de ce eram noi obișnuiți” » Lotul pentru Antalya

Articol de , - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 13:12 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 15:41

Sepsi a plecat în cantonament în Antalya pentru a se pregăti pentru ultimele 9 etape ale sezonului regulat al Superligii, unde echipa covăsneană ocupă locul 5, cu 30 de puncte.

Sepsi va relua campionatul pe data de 19 ianuarie, când echipa din Sfântu Gheorghe va găzdui meciul cu Poli Iași.

Lotul complet al lui Sepsi pentru cantonamentul din Antalya

  • Portari: Niczuly Roland, Dinu Moldovan, Niczuly Rajmund, Gedo Hunor
  • Fundași: Mihai Bălașa, Denis Ciobotariu, Branislav Ninaj, Kecskes Akos, Darius Oroian, Bogdan Oteliță, Florin Ștefan, Dobozi Krisztian, Popsa Davide
  • Mijlocași: Adnan Aganovic, Ion Gheorghe, Sherif Kallaku, Cosmin Matei, Isnik Alimi, Nicolae Păun, Jonathan Rodriguez, Denis Rența
  • Atacanți: Vitalie Damașcan, Mario Rondon, Pavol Safranko, Marius Ștefănescu, Varga Roland, Gabriel Debeljuh

VIDEO. Cosmin Matei înaintea plecării în cantonament: „Ne-a spus că o să fie diferit”

„Mergem să ne pregătim bine, să îmbunătățim ceea ce-și dorește domnul antrenor de la noi. Trebuie să rămânem pe loc de play-off. Dânsul (n.r. Bernd Storck) are filozofia lui, am răspuns destul de bine la ce ne-a cerut până acum.

Urmează să continuăm munca pe care am început-o și drumul la care am plecat cu dânsul. Ne-a spus că o să fie mai diferit față de ce eram obișnuiți, o să vină cineva din Germania să facă niște teste cu noi.

Am avut un program de pregătire mai strict, bănuiesc că toți l-au respectat, oricum se va vedea pe 5 dacă s-a respectat sau nu. Amenzile la noi constau în alergare, deci cine încalcă vreo regulă trebuie să alerge. Dânsul a spus că nu vrea să ia banii nimănui, cine greșește și nu respectă vreo regulă iese la alergare”, a declarat Cosmin Matei pe aeroport, înainte de plecarea în Antalya.

VIDEO. Roland Niczuly, la plecarea în cantonament cu Sepsi: „Dacă nu prindem play-off-ul, va fi un sezon ratat”

„Nu prea ne-am odihnit. Din 12 zile am avut 7 de antrenament, acum plecăm în Turcia. Sperăm să ne întoarcem sănătoși că începe campionatul foarte repede și avem nevoie de toată lumea.

Mereu sunt curios cum arată cantonamentul cu un antrenor nou, cu siguranță vom trece cu toții bine prin el. Este o perioadă foarte scurtă, nu avem mult timp, trebuie să venim cât mai pregătiți pentru restul de 9 meciuri din campionat.

Vom da niște teste pe 5, acolo vom vedea cine a respectat programul impus și cine nu. Sunt convins că toată lumea l-a respectat pentru că mister (n.r. Bernd Storck) ne-a anunțat din timp că vor fi teste și cu siguranță toată lumea vrea să iasă bine.

Gândul e doar la play-off, acest obiectiv ne-a mai rămas. Trebuie să-l îndeplinim, altfel va fi un sezon ratat în totalitate. Am ieșit din Cupă mult prea devreme, dacă ratăm și play-off va fi un sezon ratat complet. Îmi doresc în primul rând să fiu sănătos, să pot evolua în toate meciurile, să-mi ajut echipa să-și îndeplinească toate obiectivele”, a declarat Roland Niczuly pe aeroport, înainte de plecarea în Antalya.

Vezi și alte știri:

Vești de ultimă oră de la negocierile Radu Drăgușin - Tottenham » E diferență la bani + cine i-a convins pe londonezi să îl ia
STRANIERI
Vești de ultimă oră de la negocierile Radu Drăgușin - Tottenham » E diferență la bani + cine i-a convins pe londonezi să îl ia
E OUT! Vedeta pusă pe liber din Liga 1, după ce GSP a dezvăluit: „I-a supărat pe toți, nici nu transpiră la antrenamente”
CSU CRAIOVA
E OUT! Vedeta pusă pe liber din Liga 1, după ce GSP a dezvăluit: „I-a supărat pe toți, nici nu transpiră la antrenamente”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează