INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Vești de ultimă oră de la negocierile Radu Drăgușin - Tottenham » E diferență la bani + cine i-a convins pe londonezi să îl ia

Radu Drăgușin a jucat la Genoa în toate cele 18 etape (integralist) din acest sezon de Serie A Foto: Imago
Radu Drăgușin a jucat la Genoa în toate cele 18 etape (integralist) din acest sezon de Serie A Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 11:17 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 12:15

Radu Drăgușin, 21 de ani, sub contract până în 2027 cu Genoa, a devenit o prioritate pentru Tottenham după ce italianul Fabio Paratici, fost director, actual consilier la Spurs, l-a prezentat pe „tricolor” drept candidatul numărul 1. Deocamdată însă e diferență între cât cere Genoa și cât oferă Tottenham. Fabrizio Romano susține că ar fi 7 milioane de euro. Sky Sport Italia vorbește de 12 milioane.

Anul începe cu un „tricolor" în prim-planul european de mercato, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mult timp. Radu Drăgușin, 21 de ani, e aproape de un transfer important, în Premier League, la Tottenham.

Managerul lui Tottenham vrea ca Radu Drăgușin să debuteze pe 14 ianuarie, cu Manchester United

Veștile vin în cascadă, unele peste altele uneori. Ange Postecoglou, 58 de ani, s-a fixat pe stoperul de la Genoa, după ce Nice a cerut 40 de milioane pentru Jean-Clair Todibo.

Radu Drăgușin la Tottenham? Șumudică l-a scanat și e convins: „Se vede după fața lui... Eu nu prea mă înșel”
TRANSFER
Radu Drăgușin la Tottenham? Șumudică l-a scanat și e convins: „Se vede după fața lui... Eu nu prea mă înșel”

Managerul australian al lui Spurs insistă să obțină semnătura lui Drăgușin cât mai repede, în această săptămână dacă e posibil, pentru că vrea ca noul fundaș central să debuteze într-un meci de foc, întâiul pe 2024 în Premier: pe 14 ianuarie, împotriva lui Manchester United, pe Old Trafford.

Jucătorul, care ar fi ajuns la un acord cu clubul londonez pentru contractul său, nu e încă pe White Hart Lane. Diferența dintre cerere și ofertă ar fi mai mare decât se specula inițial. Nu ar fi de 6 milioane de euro, cum anunța Sky Sports, ci de 12 milioane, conform Sky Sport Italia. Totuși, Fabrizio Romano susține că ar fi vorba numai de 7 milioane, de la 23, prima propunere verbală a lui Tottenham, la 30, cât pretinde Genoa.

20de milioane de euro este cota lui Radu Drăgușin, potrivit Transfermarkt. Jucătorul român cu cea mai mare valoare de piață

Radu Drăgușin, primul pe lista lui Tottenham datorită lui Fabio Paratici

Cum a ajuns Tottenham pe pista Drăgușin? Legătura a făcut-o Fabio Paratici. În vârstă de 51 de ani, fostul jucător italian devenit o persoană influentă în mercato era director sportiv la Juventus în 2018, când Radu a semnat cu bianconerii la doar 16 ani.

Același Paratici, ex-director sportiv la Tottenham, i-ar fi convins pe Spurs potrivit The Times că Drăgușin e apărătorul de care englezii au urgentă nevoie, în absența lui Romero și Van de Veen, ambii accidentați. Paratici nu mai lucrează oficial la gruparea din nordul Londrei, dar a rămas consilier al insularilor.

Genoa a refuzat o ofertă făcută de Napoli pentru Radu Drăgușin. De Laurentiis a venit cu a doua propunere

Deși Drăgușin pare să aibă ca destinație Tottenham, în schimb, presa italiană anunță că Aurelio De Laurentiis se luptă să-l direcționeze spre Napoli. Campioana Serie A a propus inițial 13 milioane de euro plus Alessandro Zanoli, evaluat la 12 milioane. Genoa a spus „Nu", dar De Laurentiis ar fi revenit cu o altă ofertă: 20 de milioane plus Leo Ostigard (10 milioane).

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Andrei Rațiu, martorul unor momente incredibile la Getafe - Rayo! » Ce au făcut jucătorii gazdelor de l-au înfuriat pe arbitru!
SPANIA
Andrei Rațiu, martorul unor momente incredibile la Getafe - Rayo! » Ce au făcut jucătorii gazdelor de l-au înfuriat pe arbitru!
Antonio Sefer e pe val în Israel » Românul a fost din nou decisiv pentru Hapoel Beer Sheva
ISRAEL
Antonio Sefer e pe val în Israel » Românul a fost din nou decisiv pentru Hapoel Beer Sheva

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
papora
papora  •  04 Ianuarie 2024, 15:48
Postat de brentford pe 03 Ianuarie 2024, 14:34

Mai,fratele lui Milica...Dragusin este o foarte buna solutie de avarie pana revin dupa accidentari fundasii centrali ai lui Spurs. Momentan joaca cu improvizatii in aparare. Si,da,Dragusin este cea mai buna solutie a lor pentru suma de transfer ceruta.

Ioi...nu m-am gândit la aşe ceva....scuze...

VardyParty
VardyParty  •  03 Ianuarie 2024, 17:09
Postat de username_2 pe 03 Ianuarie 2024, 13:05

cred că sînt diferențe mari și la comisionu impresarului, da despre asta nu zice nime, nimic, despre impresari numai de bine, pot să ceară comisioane cît vor ei, nu-i deranjează nime

Sigur ii sperie pe aia la Spurs, cand vad poza lui, îmbrăcat in cioban, cum ii raspunde lui Răducioiu. Poate chiar ii oferă sa fie impresarul exclusiv al lui Spurs.

MaxiP
MaxiP  •  03 Ianuarie 2024, 16:16
Postat de brentford pe 03 Ianuarie 2024, 13:02

Contextul este altul,si anume Tottenham are nevoie urgent de un fundas central,altfel risca sa iasa din top 5. Dragusin ar putea fi o solutie foarte buna pentru ca indiferent daca se va impune in acest sezon ca titular sau nu,are doar 21 de ani si va putea creste in joc si experienta,chiar daca va fi imprumutat in sezonul viitor. Poate juca pentru o echipa dinafara top 10 in Premier League si tot va fi un progres fata de Genoa.

Da, dar pentru Dragusin cel mai mare rau ar fi sa ajunga acum rezerva pe undeva. Iar echipele din afara top 10 Premier League... la ce avatar ai, banuiesc ca esti constient, au concurenta in echipa. E foarte posibil sa ajungi imprumutat si tot rezerva si la acele echipe. El la Genoa are stabilitate, bineinteles ca Tottenham ar insemna mult mai mult, dar e la un nivel bun, consider ca un transfer in vara i-ar fi mult mai benefic.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează