FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 2-0

VIDEO Primă specială pentru jucătorii de la Sepsi după victoria cu Dinamo » Anunțul patronului: „Trebuie să fie motivaţi”

Jucătorii lui Sepsi au încasat câte 1800 de euro pentru succesul cu Dinamo +20   FOTO
Jucătorii lui Sepsi au încasat câte 1800 de euro pentru succesul cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 11:26 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 11:51

Jucătorii lui Sepsi au încasat câte 1800 de euro pentru succesul cu Dinamo, dublu față de cât iau în mod normal la o victorie. Patronul Laszlo Dioszegi cataloghează victoria, drept „cea mai dulce” din Liga 1 și anunță care este „noul Tandia” de la Sfântu Gheorghe.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a trăit la maximum succesul echipei sale cu Dinamo, o victorie pe care o consideră „cea mai dulce" dintre cele obținute în Liga 1. N-a ezitat să-i laude pe „câini", individual, însă nu ca echipă. Și crede că vor mai trece câteva săptămâni până când Dinamo va arăta altceva: „Sentimentul e de nedescris. Cum spunem noi, secuii, ursul nu doarme. Nici în octombrie, sperăm nici în ianuarie. Ursul și-a arătat colții. Am jucat extraordinar. În ultimele 10 minute am urlat de parcă am fi câștigat Champions League, am încercat să supliminm absența fanilor. Dinamo are jucători de valoare, dar încă n-au echipă. Cred că abia peste o lună, o lună și jumătate, Dinamo va arăta altfel. Noi însă am avut 5-6 ocazii foarte clare de gol. Meritam victoria cu prisosință".

1800 de euro de jucător după victoria lui Sepsi cu Dinamo

Jucătorii de la Sepsi sunt obișnuiți să primească bonusuri pentru succesele pe care le obțin în Liga 1. Dacă în mod normal primesc 900 de euro, pentru victoria de aseară fotbaliștii lui Leo Grozavu au aflat că vor încasa dublu: „Jucătorii trebuie să fie motivați ca să dea totul pe teren. Consider că la meciurile importante premiile echipei se dublează. Primele sunt mai mari. Cred că mai bine dăm un salariu mai mic și dăm prime de victorie. În mod normal primesc 900 de euro pentru un meci câștigat, pentru victoria cu Dinamo vor lua dublu", a mai zis Dioszegi.

Anass Achahbar, noul „decar" de la Sepsi

Meciul cu Dinamo a fost unul dintre cele mai bune pentru Anass Achahbar, fotbalistuolandez de 26 de ani. Șefii lui Sepsi îl văd drept noul "decar" al echipei, noul Tandia: „N-a fost un meci relativ ușor. În primele 15 minute Dinamo ne-a dominat. Jocul colectiv și-a pus amprenta pe meci. Încet-încet își pune amprenta și „zecarul" nostru, Annas. Încă n-am reușit să-l aducem pe Nistor la Sfântu Gheorghe și nici nu știu dacă vom reuși, însă îl avem pe Annas, care e extraordinar". 

Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
+16 FOTO

Întrebat despre o posibilă ofertă pentru Anass, patronul lui Sepsi a anunțat că nu ia în calcul despărțirile de jucătorii importanți: „Annas nu va pleca de la noi în iarnă. Pe Tandia, celălalt decar pe care l-am avut, l-am vândut pentru că el nu mai era cu capul aici. A avut mulți impresari, din Franța și Maroc, iar capul lui nu mai era la joc. S-a văzut asta pe teren, nu mai jucase mare lucru în primăvară. Trebuia să-l vindem, altfel nu ne mai alegeam cu nimic. Cred că a fost o afacere bună când văd că nu joacă nici în Arabia Saudită".

Nu comentez salariile de la Dinamo. La noi sunt sub 10.000 de euro. Consider că 8000 de euro e normal pentru prima ligă. Pot spune un singur lucru: am jucat extraordinar și sunt foarte mândru de băieții mei. A fost cea mai frumoasă victorie de când suntem în prima ligă
Laszlo Dioszegi, patron Sepsi 

Azi am fi putut fi la egalitate cu Universitea Craiova. Am fi putut avea 18 puncte dacă primeam acel penalty în minutul 85 și probabil ei n-ar mai fi marcat acel gol din ofsaid. Asta este, o luăm pas cu pas și sperăm să ajungem în primele 6
Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Citește mai multe știri despre Sepsi - Dinamo 2-0:

Florin Prunea, dezvăluiri din interiorul lui Dinamo: „Sunt probleme extrasportive! E grav, irespirabil”

Mesajul celor din PCH după dezastrul din ultimele etape: „Nu uitați asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mehighms
mehighms  •  25 Octombrie 2020, 14:40
Postat de andrei.f pe 25 Octombrie 2020, 12:05

La ddb se spală euroi, salariile fanteziste sunt pe hârtie !

si la csa se cheltuie bani aiurea.

mehighms
mehighms  •  25 Octombrie 2020, 14:39
Postat de adiktedz pe 25 Octombrie 2020, 13:05

in 2 luni spaniolii termina de spalat bani si o sa ii gasiti prin Madagascar pe un sezlong in timp ce dinamo o sa joace cu juniorii si incearca sa ramana in L1.

pai vor ramane.. vor fi 18 echipe de la anul

adiktedz
adiktedz  •  25 Octombrie 2020, 13:05

in 2 luni spaniolii termina de spalat bani si o sa ii gasiti prin Madagascar pe un sezlong in timp ce dinamo o sa joace cu juniorii si incearca sa ramana in L1.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează