FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Sepsi pune tunurile pe arbitraj: „Nu e prima dată când ne arde” » Atac la olteni: „Făceau poze pe la containere”

La Sfântu Gheorghe nu e liniște după prestația dezastruoasă a lui Radu Petrescu de la meciul cu U Craiova, 0-1. ”Centralul” e luat la țintă de Attila Hadnagy și Cornel Șfaițer, doi dintre conducătorii clubului Sepsi +14   FOTO
La Sfântu Gheorghe nu e liniște după prestația dezastruoasă a lui Radu Petrescu de la meciul cu U Craiova, 0-1. ”Centralul” e luat la țintă de Attila Hadnagy și Cornel Șfaițer, doi dintre conducătorii clubului Sepsi

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 18:06 / Actualizat marti, 25 august 2020 19:17

La Sfântu Gheorghe nu e liniște după prestația dezastruoasă a lui Radu Petrescu de la meciul cu CS U Craiova, 0-1. „Centralul” e luat la țintă de Attila Hadnagy și Cornel Șfaițer, doi dintre conducătorii clubului Sepsi

Pentru Sepsi sezonul a început cu aceeași placă din cel abia terminat. Covăsnenii acuză arbitrajul din înfrângerea cu CS Universitatea Craiova, 0-1, meci distrus spre final de brigada condusă de Radu Petrescu. În minutul 83, "centralul" nu l-a eliminat pe Vașvari, care merita al doilea "galben". Apoi a închis ochii la un penalty clar la Achahbar, împins de Vătăjelu. La fel și la golul din ofsaid al lui Koljici.

„Au ajuns de două ori la poartă”

Suficient cât să-i aprindă pe șefii lui Sepsi, care așteaptă măsuri din partea Comisiei Arbitrilor, așteaptă și implementarea VAR-ului, dar și o altă atitudine a "fluierașilor".

„Am început sezonul cum l-am terminat, cu greșeli împotriva noastră. Din păcate, se arbitrează numai într-un fel. Statistica spune totul. Cu 18 greșeli împotriva noastră anul trecut, cred că eram în play-off dacă erau măcar jumătate drepte. Credeam că s-a terminat, dar nimic, nicio schimbare", a zis Attila Hadnagy, directorul general al clubului. 

„OK, și noi am ratat, dar dă-mi ce-i al meu! Felicit echipa noastră, am jucat excelent. Ei au ajuns de două ori la poartă și au câștigat. Ce să mai zic?", a mai zis Hadnagy. 

Și managerul general Cornel Șfaițer trage un semnal de alarmă și solicită mai multă atenție: "Sepsi a avut mult de suferit din cauza arbitrilor în sezonul precedent. Cerem să fie mai multă atenție, pentru că se pierd puncte importante. Considerăm că de data asta am fost defavorizați clar".

+10 FOTO

Radu Petrescu, piază rea pentru Sepsi

Hadnagy așteaptă decizii împotriva lui Radu Petrescu, un arbitru pe care nu-l mai vrea la meciurile lui Sepsi: "Nu e prima dată când ne arde. La Craiova, acum 2 ani, ne-a scos mingea din poartă. Acum vine la noi și ne dă în cap. A văzut toată lumea acel ofsaid, numai tușierul și cu el, nu! Poate domnul Radu Petrescu are o afinitate față de olteni. Nu știu ce să mai cred. Se greșește foarte clar împotriva noastră. Ce pot spune e că nu mai e o întâmplare. Nu-i posibil să apară astfel lucruri din prima etapă. Acum jucăm cu CFR, la ce să mă mai aștept? Poate doar niște decizii ale domnului Vassaras să schimbe ceva în bine".

„VAR? Încă așteptăm”

Întrebați despre implementarea sistemului VAR, cei de la Sepsi nu-s foarte optimiști că Liga 1 va avea arbitraj video curând: "Placa asta cu VAR o auzim de vreo 2 ani. Poate într-un final se face. Deși parcă văd că și acolo vom reuși să-l driblăm! La noi, nici cu VAR-ul nu va fi 100% corect. O să vedeți!".

 Și managerul general Cornel Șfaițer completează ideea legată de VAR: "Așteptăm VAR-ul! Ni s-a tot promis, acum cred că e timpul să se facă pași în acea direcție. Vrem ca și Federația să se implice. Nu mai putem aștepta! Vedeți cât de important este și în Europa. Cum se reglează erorile". 

"Secundul celor de la Craiova face poze pe la containere. S-au schimbat acolo și acum 2 ani, atunci n-aveau nicio problemă. Nu-i nimic, astea-s condițiile acum. La anul îi așteptăm pe un stadion nou, poate își fac poze cu el"
- Attila Hadnagy, director general Sepsi

"Am avut o prestație bună, contra unei echipe cu pretenții. Puteam marca și cred că asta ne-a costat. Totuși, acel gol primit e nemeritat, discutabil. Poziția e clară"
- Cornel Șfaițer, manager general Sepsi

6 lunidurează instruirea arbitrilor pentru VAR, iar 30 de zile implementarea sistemului

VIDEO. CFR Cluj - Sepsi, în runda secundă din Liga 1

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Janusz Gol, al doilea transfer al verii la Dinamo, a fost prezentat oficial

Cristi Tănase, aproape de revenirea în Liga 1! Ce spune mijlocașul: „Este o opțiune”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
629690994563561
Sutiman Ilie  •  27 August 2020, 02:30

Probabil pe unguri ii mănâncă sub limbă! Bai frate se vede cum a fost, ca a bătut Craiova cu doua șuturi la poarta, asta este. Echipele mari câștigă și când joaca prost. Ma uitam la Juve anul asta și au jucat foarte prost, știți au câștigat campionatul în Italia. Deci în concluzie, Sepsi dacă nu îți comvine arbitrajul, dacă nu îți place când oameni spun adevărul, *** și joaca în Ungaria. Du-te și Ia-ți și toți localnici care se cred unguri. Du-i și nu ii mai întoarce niciodată aici. Deja este prea mult. Ne-ați profanat morminte, ne jigniți, ne înjurați în ungurește când cumpărăm ceva din România. Nu credeți ca este suficient? Băi oameni buni. Granița este deschisă, Ungaria va așteaptă cu bratele deschise, oricum va cred niște marionete pe cei din România. Le faci niște jocuri, dar care pe alți ii doare în fund de părerea Ungariei. Jucați fotbal și mai terminați cu insinuările cum ca arbitrii va fura ca sunteți ungur. Din prostia voastră ați uitat ca va-ați născut și ați crescut în România. Deci în concluzie ar trebui sa tacă, noi ii înghițim destul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  26 August 2020, 19:31

Mult succes echipei covasnene cu Clujul,in rest pot sa spumege mai putin,la Vatajelu a fost umar la umar cum sint 10 pe meci,trebuiau sanctionati pentru simulare,iar Kolici a dat gol perfect valabil,e scos din offside de jucatorul din plan departat.De altfel tusierul era foarte bine plasat.In rest,ciocu mai mic si mai multa smerenie.

firaldo
firaldo  •  26 August 2020, 15:49
Postat de Alice Popa pe 26 August 2020, 07:36

Ce prost esti... Si la 3 noaptea...

***,esti nevorbit?Cauti atentie?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close