FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Sepsi, ironii după discursul lui Becali despre Orban: „Ne bucurăm să-i scoatem bani din buzunar și să îi reaprindem pasiunea. Gigi, fii atent!”

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2022 13:57 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 15:02

Atilla Hadnagy, directorul tehnic de la Sepsi, a reacționat după conferința de presă susținută azi de Gigi Becali.  

  • Context:  Becali a avut un discurs agresiv și, în esență, xenofob, deși a încercat să țină disputa într-o zonă sportivă. Becali spune că are de gând să investească din nou în fotbal dacă Sepsi, club care a beneficiat de ajutor financiar de la Guvernul condus de Viktor Orban, va avea performanțe în Liga 1. În plus, patronul FCSB a avut cuvinte dure la adresa premierului Viktor Orban.

Oficialul clubului din Sf. Gheorghe a declarat pentru GSP.ro că el și conducerea echipei s-au amuzat urmărind conferința patronului FCSB.

Cluburile din Liga 1 își asigură 151,5 milioane de euro! Detaliile înțelegerii + Două echipe s-au opus noului contract
DREPTURI TV
Cluburile din Liga 1 își asigură 151,5 milioane de euro! Detaliile înțelegerii + Două echipe s-au opus noului contract

Conducerea lui Sepsi, ironii după conferința lui Becali: „Gigi, fii atent! Sepsi nu se lasă” 😀

„Am râs copios când am văzut conferința. Ne-a atras cineva atenția. Ne-a sesizat să ne uităm. Știm stilul inconfundabil al lui Gigi Becali. Parcă ne-a adus aminte de vremurile în care 7-8 echipe se luptau la titlu.

Ce să spunem? Nu putem decât să ne bucurăm că îi scoatem bani din buzunar lui nea Gigi. Cred că așa ajutăm și fotbalul românesc. Vom căuta cât mai mulți sponsori și oameni care să vină lângă noi. Așa îl ținem în viață pe nea Gigi și îi reaprindem pasiunea.

Am văzut că a spus că vine la stadion doar dacă ajunge Sepsi sus. Noi îl așteptăm la Sf. Gheorghe. Dacă vom fi în luptă pentru titlu, poate vine la meciul direct, poate avem o întâlnire în tribunele stadionului nostru.

Evident că am tratat totul ca pe o glumă. Uneori e bine să mai fie și astfel de momente ca să nu mai fim încrâncenați și să ne bucurăm de fotbal. Nea Gigi, fii atent! Sepsi nu se lasă”, a spus Hadnagy.

Dacă se ridică, investesc eu mai mulți bani. Nu-i las pe unguri să treacă peste FCSB. Ei, niciodată în viața lor, nu vor trece peste o echipă românească. Când va îndrăzni Orban să facă ceva, îi dau în cap. Pac, Sepsi jos! De ce? 

Investesc bani. Nu o las pe Sepsi. La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul. Nu-i permit să ia campionatul în România. Trebuie să-l ținem la coadă pe Orban. O să vin la stadion doar dacă Sepsi OSK prinde viteză cu Orban. Vă promit că Sepsi OSK nu va ridica prea mult capul. Dacă Sepsi sau Csikszereda ridică un pic capul, investesc bani mulți

- Gigi Becali

VIDEO Gigi Becali, după investițiile lui Viktor Orban în România: „Îi dau în cap! Pac! Pe Sepsi OSK o țin la ghilotină. E vai de capul lui!”

Citește și: 

Nu s-a văzut la TV: tensiuni după Sepsi - FC Argeș! Au scandat „Ria, Ria, Ungaria”, apoi ar fi agresat un fan piteștean: „Organizare zero. Noi stăteam în cușcă, jandarmii citeau regulamentul”

Crăciunescu reclamă o decizie din Sepsi - FC Argeș: „Trebuia dată lovitură liberă indirectă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
concret
concret  •  27 Iulie 2022, 02:50
Postat de 1947forever pe 26 Iulie 2022, 16:29

spune-ne te rog ultimul stadion facut in regim privat in romania! becali nu cere stadion moca, cere sa dea chirie babana pe oricare din cele 5 stadioane facute de stat in bucuresti.

Ba tu nu intelegi ca nu ne intereseaza ce cere becali? Tu chiar nu poti sa intelegi, in creierul ala minuscul, ca asta a nenorocit fotbalul in tara asta, ca nimeni nu il suporta? Inafara de voi, gigistii de internet, nimeni sanatos nu da 2 bani pe cioban.

Zazu
Zazu  •  26 Iulie 2022, 17:44
Postat de ardarik pe 26 Iulie 2022, 17:17

Vezi ca Clujul este facut de unguri:) Putina istorie

Probabil de aceea e și Napoca! Și nu koloshvar!

ardarik
ardarik  •  26 Iulie 2022, 17:17
Postat de mirker pe 26 Iulie 2022, 15:36

*** *** ....sunt nascut in Cluj si stiu ce ciupercari sunteti ....*** mereu cu plangeri ca de rau o duceti in Romania...de ce nu plecati din tara noastra mai ***? daca iubiti asa mult pe huni de ce nu va carati la ei ? ce stati atarnatori aici in tara noastra?

Vezi ca Clujul este facut de unguri:) Putina istorie

Vezi toate comentariile (28)
Comentează