FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Și Sepsi a umblat la salarii: 50% reduse în următoarele 3 luni din cauza suspendării competițiilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 18:42

Cornel Șfaițer, manager la Sepsi OSK, a anunțat măsurile pe care clubul le-a luat pentru a stabiliza clubul din punct de vedere financiar. Jucătorii vor avea salariile înjumătățite pentru următoarele 3 luni.

Sepsi OSK, una dintre cele mai stabile financiar echipe din Liga 1, a luat, și ea, măsuri din cauza pauzei forțate de pandemia de Coronavirus. Clubul din Sfântu Gheorghe a umblat la salariile jucătorilor pentru o scurtă perioadă, urmând ca apoi lucrurile să revină la normal.

Diminuări pentru 3 luni 

Consiliul de Administrație al clubului a decis să aibă discuții individuale cu jucătorii și să propună o diminuare cu 50% a salariului pentru următoarele 3 luni. Este vorba despre aprilie, mai și iunie. Salariul pe martie va fi achitat integral, așa cum fiecare jucător are trecut în contract. Mai mult, el va fi plătit în avans, pentru ca jucătorii să nu aibă probleme în achitarea ratelor și cumpărarea celor necesare.

Sepsi: „Plătim integral inclusiv luna martie" 

Managerul general al lui Sepsi, Cornel Șfaițer, a oferit detalii discutate de șefii clubului pe care îl reprezintă. Echipa condusă de Leo Grozavu se aliniază și ea formațiilor din Liga 1 și nu numai care au încercat să ia câteva măsuri pentru ca situația financiară a formației să nu aibă de suferi.

„Am propus și noi o diminuare a salariilor, cum se întâmplă cam peste tot. Este decizia Consiliului de Administrație. Ne bucurăm că jucătorii sunt bine, sănătoși. Le-am promis că salariile pe martie vor fi plătite integral, poate cu 10 zile mai devreme, deși stau acasă de pe 12 martie", a zis managerul covăsnenilor pentru GSP.RO. 

Cu ochii pe jucători 

Pauza forțată îi determină pe cei de la Sepsi să fie atenți la jucători, la felul în care se pregătesc. Leo Grozavu și cei din stafful său au grijă ca jucătorii să urmeze planul de pregătire, dorind astfel să nu aibă parte de accidentări repetate în momentul revenirii pe gazon. 

„Sperăm ca această pauză să nu mai dureze mult, dar e bine să fim precauți. Tocmai de asta Leo Grozavu discută zilnic cu jucătorii, la fel și preparatorul nostru fizic. Fiecare are program pentru acasă, în funcție de posibilitățile fiecăruia de la domiciliu. Sper ca băieții să fie conștincioși și să aibă un tonus bun atunci când vor reveni în iarbă", a zis Șfaițer.

„Vrem să fim siguri că nu le lipsește nimic. Acum nu ne rămâne decât să așteptăm reluarea pregătirilor. Situația prin care trecem este una destul de complicată. Avem de suferit din toate punctele de vedere. De fapt, întreaga economie a țării are de suferit. Și nu doar la noi în țară e această problemă" - Cornel Șfaițer, manager general Sepsi OSK 

Citește și alte știri despre Sepsi:

Clubul din Liga 1 care e cu salariile la zi anunță: „Nu-i putem lăsa cu salarii minime!”

EXCLUSIV Propunerile sosite la LPF din partea marilor echipe ca să se încheie acest sezon din Liga 1: meciuri la București o dată la două sau la trei zile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close