FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi s-a despărțit de un fotbalist de națională: „E mai bine așa”

Rajko Rep (dreapta) s-a despărțit de Sepsi
Foto: sport.pictures
Rajko Rep (dreapta) s-a despărțit de Sepsi Foto: sport.pictures

Articol de - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 16:26 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 17:58

Slovenul Rajko Rep (31 de ani) se desparte de clubul covăsnean la mai puțin de 6 luni de la venirea în România.

Anunțul a venit pe pagina de Facebook a celor de la Sepsi, care anunță rezilierea contractului cu internaționalul sloven.

Sepsi OSK şi Rajko Rep au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi. Mijlocaşul, în vârstă de 31 de ani, a ajuns în vara anului 2021 la echipa noastră. Cu această ocazie, îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de noi și îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, au scris covăsnenii.

Sepsi s-a despărțit de Rep

Contactat de GSP.ro, Cornel Șfaițer, managerul celor de la Sepsi, a dezvăluit că „divorţul” s-a produs din cauza accidentărilor repetate pe care Rep le-a suferit în decursul acestui sezon.

„Am decis să oprim colaborarea. Rep a avut un impact bun la noi, va aduceți aminte ce bine a intrat. Însă problemele de sănătate au recidivat şi sunt luni bune de când nu ne bazăm pe el. Aceste probleme ar fi continuat și cred că e mai bine aşa. Păcat, e un jucător de calitate, măcinat însă de accidentări repetate”, a spus Șfaițer.

1gol și o pasă decisivă a reușit Rep în 5 partide disputate pentru Sepsi

Internaționalul sloven venise din postura de jucător liber de contract, după ce anul trecut evoluase la TSV Hartberg, echipă din prima ligă a Austriei. 

Pe parcursul carierei, acesta a mai evoluat pentru Klagenfurt și NK Maribor. Rep are și 5 prezențe în tricoul naționalei Sloveniei, pentru care a reușit să și marcheze un gol.

Citește alte știri din Liga 1:

Trădarea este completă! Ianis Stoica a semnat cu firma fraților Becali: „Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi”

Dan Petrescu, gata să-l ierte pe Alibec: „Dacă dorește să joace, e binevenit”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dora
dora  •  03 Decembrie 2021, 18:27

Să îl ia și pe Damascan de manuta. Și pe Chuncucov!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează