FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi schimbă din mers și vrea să concureze cu Viitorul și FCSB: „Vom fi o surpriză plăcută”

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 17:40

Sepsi își pregătește atent pașii pentru a doua parte a campionatului. Echipa din Sfântu Gheorghe și-a conturat deja lotul, sunt șanse mici să mai apară modificări. 

Șefii clubului nu vor să pună presune suplimentară pe băieții lui Leo Grozavu, însă așteaptă o clasare cât mai bună la finalul acestui sezon. Cornel Șfaițer anunță că Sepsi este gata să joace cu 3 jucători U21 din primul minut, o performanță cu care se mai pot lăuda doar FCSB și Viitorul. Regula impune ca orice echipă să înceapă jocul cu doi jucători U21 și să termine partida cu măcar unul dintre ei pe teren.  

Sepsi, ca FCSB și Viitorul

„Am avut discuții în cantonament, când am mers să-i vedem pe băieți. Suntem mulțumiți de ceea ce vedem. Avem lotul conturat, vor mai fi două plecări. Zsombor Veress va merge la Călărași, iar Hamed va fi împrumutat la Csikszereda. Obiectivul nu e unul clar, ci doar o clasare cât mai bună, iar din vară vom vedea. 

Oricum pentru sezonul următor se va crea o emulație. Vom avea un stadion nou până la finalul anului, e o altă perspectivă. Dar să o luăm pas cu pas. Primul pas e să facem cât mai multe puncte și să avem o clasare bună. Avem mare încredere în noii veniți, știm că ne vor ajuta mult. Plus că vom fi o surpriză plăcută, e posibil să vedeți un Sepsi cu 3 jucători U21 din primul 11 în a doua parte a campionatului. Pentru că vrem să dăm tot mai mult credit tinerilor”, a zis managerul echipei, Cornel Șfaițer. 

A venit Cornel Cernea 

Sepsi a acoperit rapid plecarea lui Emilian Dolha, antrneorul cu portarii din acest sezon. Covăsnenii s-au orientat către Cornel Cernea, fostul goalkeeper al FCSB-ului. Ultima dată Cernea a fost la Guangzhou Hengfeng, alături de Dan Petrescu. A mai fost antrenor cu portarii la CFR, FC Argeș, Poli Timișoara și Astra. 

Vezi și:

EXCLUSIV Culisele mutării lui Ionuț Radu la Parma » Dominique Antognoni, jurnalistul român stabilit în Italia: „Victima războiului Inter - Juventus a primit o șansă nesperată”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  30 Ianuarie 2020, 12:18

Parca-i vad pe cei de la Sepsi gata sa le rupa 'dintii' celor de la Craiova, FCSB si Viitorul. Campionatul poate deveni interesant.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează