FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi Sf. Gheorghe, transfer din play-off-ul ligii secunde

Sepsi Sf. Gheorghe s-a înțeles cu Răzvan Began (24 de ani), portarul celor de la Dunărea Călărași. 

FOTO: Facebook @afcdunarea
Sepsi Sf. Gheorghe s-a înțeles cu Răzvan Began (24 de ani), portarul celor de la Dunărea Călărași. FOTO: Facebook @afcdunarea

Articol de - Publicat vineri, 21 mai 2021 11:01 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 11:34

Sepsi Sf. Gheorghe s-a înțeles cu Răzvan Began (24 de ani), portarul celor de la Dunărea Călărași. 

Sepsi Sfântu Gheorghe și-a completat compartimentul portarilor cu Răzvan Began. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a impresionat la Dunărea Călărași în acest sezon, contribuind la calificarea echipei în play-off-ul ligii secunde. 

Began, 24 de ani, a mai evoluat în cariera sa la grupări precum CSM Sighetu Marmației, Farul, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava, FC Hermannstadt, ACS Poli Timișoara și Daco-Getica București.

Vară ocupată la Sf. Gheorghe

Cornel Șfaițer, managerul lui Sepsi, a declarat că urmează transferuri importante în această vară. 

Lucrăm la un transfer de primă pagină, cum s-ar spune în domeniul dumneavoastră! Vrem jucători care să facă diferența. Căutăm jucători de calitate. În primul rând, căutăm jucători români, pe care să-i cunoaștem. Sperăm să reușim și să fim inspirați. 

Sepsi poate concura cu echipe bune, deși avem 3 formații în fața noastră ca nivel financiar, CFR, FCSB și Craiova, care au bugete mari. Sepsi oferă liniște financiară, de fapt, cred că oferă liniște din toate punctele de vedere. Asta e important pentru orice fotbalist azi.
- Cornel Șfaițer

Citește și alte știri despre Sepsi: 

INTERVIU EXCLUSIV Sepsi OSK, planuri mari pentru sezonul viitor: „Vrem măcar un transfer de primă pagină!”

EXCLUSIV Încă un refuz pentru Gigi Becali: „Nu vin la FCSB, prefer un transfer în străinătate”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dora
dora  •  21 Mai 2021, 11:40

Probabil ca va face tusa. Si va fi al treilea portar din lot. Pentru ca Sepsi s-ar putea sa aduca un portar de valoare. Care sa ia locul in poarta actualului titular care nu ofera siguranță !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează