FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Schimbări masive: 13 plecări! Conducerea anunță noi transferuri

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2021 13:09 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 13:11

După ce a terminat pe locul 4 în play-off și și-a asigurat un loc în Conference League, Sepsi trece prin schimbări masive în această vară. 

În urmă cu o săptămână, echipa antrenată de Leo Grozavu s-a despărțit de Nouvier, Deligiannidis, Florin Ștefan, Bouhenna și Rapp. Înainte plecase și Markovici.

Alte 7 plecări la Sepsi

Însă nu-s singurele despărțiri. Pe lângă Petrila, care se va întoarce la CFR, și Safranko, vândut în Africa de Sud, Sepsi va ajunge la un acord pentru reziliere în zilele următoare și cu Purece, Bajrovic, Gal Andrezly, Lorant Kovacs și portarul Jesus Fernandez. 

Astfel, în total vor fi 13 plecări la formația din Sf. Gheorghe, care are însă în plan și aducerea unor noi jucători, așa cum a anunțat Laszlo Dioszegi, finanțatorul echipei.

„Să ajungem în Conference League a fost visul nostru. Sperăm că suntem pregătiți pentru competiție. Suntem conștienți că trebuie să mai aducem 4-5 jucători. Timpul e destul de scurt, într-o lună şi jumătate deja începe Conference League. 

Dar suntem convinşi că nu ne vom face de ruşine.  Pentru noi ar fi extraordinar să mergem în turul următor din Conference League. Nu ne gândim la grupe. Suntem în discuţii cu câţiva jucători, acum începem negocieri. Până n-am fost calificaţi în Conference n-am avut timp să ne gândim la jucători. Ne-am concentrat pe meciuri”, a spus Laszlo Dioszegi la LookSport.

VIDEO Imagini de la Sepsi Arena, noua casă a covăsnenilor! Stadionul e aproape gata

Citește mai multe știri despre Sepsi: 

Cum arată calculele pentru cupele europene: CFR, 99% în grupe! FCSB, favorită! Craiova și Sepsi caută o minune

FCSB a renunțat la transfer! Becali a spus stop după ce i s-au cerut 600.000 de euro: „Iau pe altul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
gago747
gago747  •  01 Iunie 2021, 17:12
Postat de dodo001 pe 01 Iunie 2021, 15:43

Cei 13 pleacă nu fiindca asa vrea Dinamo, ci sunt impusi de situatie ca nu mai pot sa le plateasca salariile. Nu mai zic de conditii, hotel, echipament.....

Ai dracu Dinamo, cum dau ei afară 13 jucători de la Sepsi ...

dodo001
dodo001  •  01 Iunie 2021, 15:43

Cei 13 pleacă nu fiindca asa vrea Dinamo, ci sunt impusi de situatie ca nu mai pot sa le plateasca salariile. Nu mai zic de conditii, hotel, echipament.....

alin76
alin76  •  01 Iunie 2021, 14:53
Postat de sdaniel1972 pe 01 Iunie 2021, 14:14

Baaa, ***.... Acel care a facut acest articol.Intrebare: Cind a jucat Markovic la sepsi - rupatorii campionatului???? Cind???

Este vorba de Aleksa Markovic care este sarb

Vezi toate comentariile (4)
Comentează