FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE FCSB a renunțat la transfer! Becali a spus stop după ce i s-au cerut 600.000 de euro: „Iau pe altul”

Articol de - Publicat marti, 01 iunie 2021 12:50 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 12:50

Calificarea în Conference League îi face pe cei de la Sepsi să se gândească de două ori înainte să vândă un jucător. Attila Hadnagy, managerul covăsnenilor, anunță că prețul lui Branislav Ninaj (27 de ani), dorit de FCSB, s-a majorat cu 100.000 de euro după victoria cu Viitorul, iar Gigi Becali a renunțat la transfer.

UPDATE 12:45 » Gigi Becali nu-l mai vrea pe Ninaj la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că transferul lui Branislav Ninaj a căzut după ce nu a ajuns la un acord cu șefii lui Sepsi în privința sumei de transfer. 

„Dădeam 200.000! Mai mult nu dădeam. A picat. Era vorba și de un procent de 25%. Era complicat. O să mai iau un fundaş central”, a spus Gigi Becali pentru as.ro.

Sepsi a cerut 600.000 de euro pentru Ninaj

FCSB caută soluții pentru a-și acoperi postul de fundaș central, o problemă majoră în ultimul sezon, când s-au găsit tot felul de improvizații atunci când unul dintre Iulian Cristea sau Bogdan Miron au fost indisponibili din varii motive. Jutric și Ninaj, de la Clinceni și Sepsi, sunt soluțiile găsite de oficialii vicecampioanei. Pentru stoperul lui Sepsi chiar s-au pornit negocierile, 200.000 de euro fiind suma oferită la prima strigare de Gigi Becali, patronul FCSB.

Valoarea lui Ninaj crește după calificarea lui Sepsi în Conference League

Vestea proapstă pentru patronul FCSB este că dacă inițial oficialii lui Sepsi erau gata să accepte o jumătate de milion de euro în schimbul lui Ninaj, prețul a crescut după ce covăsnenii au trecut de Viitorul și și-au asigurat locul de Conference League. Practic, Becali se lovește de o negociere exact în stilul său, atunci când vorbește despre „perlele" Coman, Moruțan sau Tavi Popescu: 

„Ne-a sunat Vulturar că Gigi l-ar vrea pe Ninaj. Însă vorbe sunt multe, fapte puține. Oficial, vreo hârtie, nu ne-a trimis nimeni. Orice jucător ar fi de vânzare pentru suma corectă", a explicat directorul sportiv al clubului Sepsi, Attila Hadnagy. 

Întrebat despre cei 200.000 de euro oferiți de Gigi Becali, răspunsul celor de la Sepsi a fost ferm: „Păi dacă pe Haruț au dat 600.000 de euro, cum să acceptăm acum 200.000? Ninaj s-a integrat la noi, mai are doi ani de contract, de ce am vrea să scăpăm de el? Poate exista o negociere, depinde de suma de transfer. Nu dăm așa, orice, la prima mână. Cred că 600.000 e prețul corect. Nu 500.000, cum am zis inițial. E jucător de Europa acum", a mai explicat Hadnagy.

475.000 de euroe cota lui Ninaj, pe transfermarkt

CV bogat pentru Branislav Ninaj

Stoperul slovac a ajuns la Sepsi în iarnă, de la Fortuna Sittard, formație din prima ligă olandeză. A jucat 16 partide în tricoul lui Sepsi, iar pentru olandezi a prins 8 meciuri în prima parte a campionatului. Ninaj are în palmares două titluri și o Cupă cu Slovan Bratislava, formație la care a crescut, dar și 3 meciuri în prima reprezentativă, ultimul în noiembrie anul trecut. 

A mai strâns 20 de prezențe în selecționata U21, plus alte peste 50 de meciuri în prima ligă olandeză. 

Având în vedere ceea ce avem de construit și ceea ce vrem pentru campionatul următor, dorim ca Ninaj să rămână la noi! Sigur, la prețul corect, discutăm. Până atunci și noi căutăm un fundaș central pentru că a plecat deja Bouhenna 
- Cornel Șfaițer, manager general Sepsi

VIDEO Dorinel Munteanu vorbește la GSP Live despre problemele de la FCSB: „Nici n-are rost să mai spun cine antrenează acolo”

Citește mai mul te știri despre FCSB: 

Procesul FCSB - CSA Steaua se poate decide luna asta » Gigi Becali vrea să obțină la Tribunal ce nu a reușit pe teren

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB: „Băiatul s-a întâlnit cu mine, a zis că nu joacă la altă echipă din România. Niciodată!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
cracker
cracker  •  01 Iunie 2021, 21:20
Postat de valyomanyd pe 01 Iunie 2021, 17:47

Nivelul lu' matale e pe la genunchiul broastei? )))Incredibil, cum ma sa te lauzi ca esti destept si ai argumente ?:)) Apropo de argumente, ti-am dat unul de ce Sepsi nu vinde ( deocamdata) jucatori la fcfcsb!

Te-ai lovit la frunte in genunchiul broastei? Singurul argument pe care mi-l dai este la fel ca si primul, ca vrei sa ne duelam la tine pe palier. Esti comic chiar haios, sunt amuzat de oferta ta, dar te refuz cu politete.

cracker
cracker  •  01 Iunie 2021, 20:56
Postat de hermannstadtul pe 01 Iunie 2021, 19:44

***

Sa-ti raspund la intebari :sub comentariul tau apare un text "Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor." Asta este o dovada, indubitabila, ca tu te afli pe un palier sub nivelul unui gigist. Asta o stiu clar! Nu incerca sa ma bati cu armele tale, credeam ca ai citit odata ce i-am scris amicului tau de palier.

400132913988647
Florin Romeo Stoica  •  01 Iunie 2021, 20:50

Un calic care o sa faca un ***, ca si pana acum, cu echipa pe care o formeaza fara a gandi ce trebuie in lot, ce profil de jucatori si ia jucatori doar ca sa faca bani de pe urma vanzarii lor, nu si pentru a forma o echipa competitiva capabila sa castige campionatul si sa faca fata in cupele europene!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează