FOTBAL  »  LIGA 1  »  SEPSI OSK - UTA

foto Două greșeli de arbitraj în finalul meciului de la Sf. Gheorghe » Feșnic a judecat greșit două faze din careul arădenilor

Batha îl calcă pe Nicolae Păun // foto: captură DigiSport +17   FOTO
Batha îl calcă pe Nicolae Păun // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 16:46 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 17:31

Nicolae Păun (23 de ani) a văzut cartonașul galben în minutul 77 al meciului dintre Sepsi OSK și UTA, scor final 1-0, după ce a căzut în careul arădenilor, solicitând penalty. „Centralul” Horațiu Feșnic a considerat că mijlocașul gazdelor a simulat - decizie eronată! Sepsi trebuia să primească penalty și în minutul 2 al prelungirilor. 

În minutul 77 al meciului de la Sf. Gheorghe, Sepsi OSK a solicitat penalty în urma unui duel între Nicolae Păun și Idriz Batha. Mijlocașul albanez al celor de la UTA încerca să respingă balonul din propriul careu, moment în care Nicolae Păun a „țâșnit” din spatele său.

Neglijent, Batha și-a călcat adversarul, care s-a prăbușit în careul arădenilor.

Anamaria Prodan: „Am încercat tot ce a fost pe pământul ăsta” + Ce spune despre viitorul partener
DEZVĂLUIRI
Anamaria Prodan: „Am încercat tot ce a fost pe pământul ăsta” + Ce spune despre viitorul partener

Eroare a lui Horațiu Feșnic în Sepsi OSK - UTA

Aflat în apropierea fazei, „centralul” Horațiu Feșnic nu a stat pe gânduri și a „fluierat” o presupusă simulare a lui Păun.

Reluările oferit de televiziuni l-au contrazis, însă, pe arbitru. Batha l-a călcat pe mijlocașul lui Sepsi, îndreptățit să solicite o lovitură de pedeapsă.

Două greșeli de arbitraj în finalul meciului de la Sf. Gheorghe » Feșnic a judecat greșit două faze din careul arădenilor
Batha îl calcă pe Nicolae Păun // foto: captură DigiSport

Henț în careul celor de la UTA în minutul 90+2 

Sepsi OSK trebuia să primească penalty și în minutul 90+2, când Philip Otele a lovit balonul cu brațul drept, în urma unei centrări în careul celor de la UTA. Horațiu Feșnic a lăsat și de această dată faza să curgă și a dictat corner pentru Sepsi, după ce Medjimorec degajase balonul în afara terenului. Din faza fixă, covăsnenii au înscris golul victoriei!

Două greșeli de arbitraj în finalul meciului de la Sf. Gheorghe » Feșnic a judecat greșit două faze din careul arădenilor
Mingea îl lovește în brațul drept pe Otele // foto: captură DigiSport
Sepsi OSK - UTA 1-0 » Covăsnenii dau lovitura la ultima fază!
Sepsi OSK - UTA
Sepsi OSK - UTA 1-0 » Covăsnenii dau lovitura la ultima fază!

Playtech: ȘOC! Lovitura supremă pe care o dă Laura Codruța Kovesi! E ULUITOR, s-a anunțat acum


Comentarii (3)
962085711117510
Bogdan Cristian  •  18 Aprilie 2022, 14:24

Nici vorba de fault,era deja in simulare cănd a fost calcat,iar la henț...da,cotul a fost lipit de corp,dar nu a băgat mâna intenționat...i a dat in mână..deci a fost buna decizia..

davidgraham
davidgraham  •  16 Aprilie 2022, 20:09

Total eronat, jucatorul din foto de sus, daca ati vazut si meciul si-a inceput caderea inainte de a fi atins pe gheata. Si acum hai serios orice atingere tangentiala cu gheata sau o ciupitura mica e fault ? Nu credeti ca exagerati. In primul rand jucatorul pleaca pe simulare...

1690324144614070
Viorel Ignat  •  16 Aprilie 2022, 17:59

Fesnic,acuma sincer dacă cele 2 faze erau pt fcsb ,mai stăteai pe gânduri!? Vedeți voi arbitri de ce se supăra lumea ,ar fi bine sa revedeți acasă și voi aceste greșeli clare ,când mai ales Fesnic ai fost aproape de faza !? Acum dacă o sa vad asemenea atitudine și fata de fcsb,o sa zicem ca arbitrul hai ca mai greșește și el omenește deci nu este doar cu echipele mici ,dar ma îndoiesc! Ce ziceți dmni . arbitrii!?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează