GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DEZVĂLUIRI

Anamaria Prodan: „Am încercat tot ce a fost pe pământul ăsta” + Ce spune despre viitorul partener

Anamaria Prodan // foto: captură YouTube @ Damian Draghici
Anamaria Prodan // foto: captură YouTube @ Damian Draghici

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 12:12 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 12:56

Impresarul Anamaria Prodan (49 de ani) a oferit detalii personale despre experiențele trăite de-a lungul vieții.

În cadrul podcastului găzduit de artistul Damian Drăghici, în care a susținut că l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf, Anamaria a dezvăluit că în copilărie a fost înconjurată de arme și de mașini, în loc de păpuși, și a afirmat, cu zâmbetul pe buze, că „am încercat absolut tot de pe pământul ăsta, mai puțin pe partea de sex”.

Ioanițoaia, întrebare directă pentru Dan Alexa: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ioanițoaia, întrebare directă pentru Dan Alexa: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”

Anamaria Prodan: „Am încercat absolut tot, mai puțin pe partea de sex”

„Am jucat fotbal în tinerețe. Tatăl meu și-a dorit foarte tare să fiu băiat. Cred că a fost, cumva, o dezamăgire când a aflat că are fată. Neavând ce să facă, m-a crescut ca pe un băiat, din toate punctele de vedere. 

Când eram mică și mergeam la poligon cu tata, fetele mă întrebau: «cum a fost?» Eu vorbeam și de arme, și de mașini, iar toți se uitau la mine... în afară de băieți, care făceau roată în jurul meu, fetele fugeau. Nu am avut niciodată păpuși, chestii de-astea. Mi-am ales mereu ce a fost mai greu în viață.

În timpul facultății, terminând liceu de filologie, istorie, trebuia să scriu. Am mers și m-am angajat fără să știe nimeni, am lucrat la toate publicațiile, și pe parte de sport, și pe parte politică. Tot ce a fost pe pământul ăsta, eu am încercat. În toate domeniile. Mai puțin pe partea de sex, nu am chestii de-astea cu sex în grup, nu. În rest, am încercat absolut tot”, a declarat Anamaria Prodan. 

Anamaria Prodan: „Bărbatul de lângă mine trebuie să fie puternic, demn”

Întrebată cum arată bărbatul ideal în viziunea sa, impresarul a răspuns: 

„Nu mai fac greșeala să iau pe cineva de la 0, să-l cresc, să-l învăț să mănânce, să vorbească... nu! Trebuie să am lângă mine un bărbat cu care atunci când ies undeva, să se ridice lumea în picioare și să facă liniște. Un bărbat puternic, care să fie în fața mea, să mă ajute el pe mine, nu eu pe el

Un bărbat demn, că despre asta este vorba. Bărbatul trebuie să fie capul familiei, femeia e oglinda bărbatului. Sunt bărbați care se nasc «mici» - «suflete mici», le spun eu - care nu pot evolua. Sunt cumva crescuți nenatural, împinși în față nenatural, iar în momentul în care ajung în vârf se prăbușesc din cauza rarefierii aerului”. 

Eu sunt «proastă», între ghilimele, când mă îndrăgostesc, alint foarte mult, pup foarte mult, mă joc. Sunt ca un copil de 6-7 ani.

Mi-am permis totul în viața asta, orice. Mi-am dorit lucruri lumești, nu să zbor în Cosmos, că probabil nu aș avea banii necesari să plătesc zborul.

- Anamaria Prodan 

„Câinii roșii” vor avea o nouă siglă: „Sunt prea multe echipe cu numele Dinamo în acest moment”

L-a dat de gol? Indiciul oferit de soția lui Lewandowski despre noua echipă a polonezului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  17 Aprilie 2022, 19:39
Postat de Mircea Gherendi pe 17 Aprilie 2022, 12:04

Nu e târziu să te apuci.

in grup ?

ray51
ray51  •  17 Aprilie 2022, 13:08
Postat de Nelu Moldovan pe 17 Aprilie 2022, 07:53

Super tare Anamaria, o admir. Să ai o asemenea femeie alături, viata devine o poezie.

'viata devine o poezie' pana te loveste ... proza de ***, ca doar nu astepti sa te pupe, sa te alinte si sa se joace pe banii ei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

123812796908034
Dan Pan  •  17 Aprilie 2022, 12:09

Tot timpul o fost o *** nu înțeleg dece îi dați atâta importanta și apare tot timpul pe rețele dacă nu stătea cu reghe *** îi penibil pentru o femeie cum vorbește și ce face nu mai ii dați importanta la asemenea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează