GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PODCAST

„L-am iertat!” » Anamaria Prodan îl așteaptă înapoi pe Laurențiu Reghecampf: „O să-l iubesc toată viața și aş mai face-o de 10 ori”

Anamaria Prodan / Sursă foto: Captură podcast Damian Drăghici +49   FOTO
Anamaria Prodan / Sursă foto: Captură podcast Damian Drăghici

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 11:00 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 13:52

Anamaria Prodan (49 de ani) a dezvăluit în ultima sa apariție publică, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, că l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf și că n-ar exclude o împăcare cu antrenorul Universității Craiova.

Procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf e departe de a se încheia, însă agentul și-a mai „îndulcit” declarațiile la adresa fostului său soț. Dacă în urmă cu câteva luni îl jignea deseori în intervențiile sale televizate, sexy-impresara pare că a revenit la sentimente mai bune față de Reghe. Ea nu exclude o posibilă împăcare cu acesta și e convinsă că antrenorul se va întoarce, la un moment dat, în sânul familiei.

Cum i-a îndeplinit Anamaria Prodan „visul vieții” lui Laurențiu Reghecampf: „Banii jos! Soțul meu a leșinat când a văzut”
CADOU
Cum i-a îndeplinit Anamaria Prodan „visul vieții” lui Laurențiu Reghecampf: „Banii jos! Soțul meu a leșinat când a văzut”

Anamaria Prodan: „Nu regret că m-am măritat cu Reghecampf, aș mai face-o de 10 ori”

„Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Dar să trăim iarăși ca soț și soție? Nu cred! Niciodată nu spun niciodată, tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă

Eu n-am niciun regret în viața asta. Nici că m-am măritat cu Reghecampf, aș mai face-o de 10 ori la fel. Îl iubesc, o să-l iubesc toată viața. N-am ascuns niciodată: l-am iubit pe Laurențiu Reghecampf cu toată puterea universului și o să-l iubesc toată viața, dar îl iubesc pe cel pe care-l cunosc eu”, a spus Anamaria Prodan, în dialogul cu Damian Drăghici. 

Ceea ce se întâmplă astăzi cu familia mea e o chestiune de suferință. Probabil Dumnezeu știe unde am greșit eu în viața aceasta. Dar pot să duc! Dumnezeu nu ne dă niciodată mai mult decât putem să ducem.

- Anamaria Prodan

+45 FOTO

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu mai formează un cuplu

După 15 ani de relație, Reghecampf a anunțat în luna octombrie a anului trecut că se desparte de Anamaria Prodan. Cei doi se află acum în mijlocul unui proces legat de averea familiei.

Antrenorul lui CSU Craiova e implicat într-o relație cu Corina, o femeie de 29 de ani, care e deja însărcinată.

VIDEO Ioanițoaia, întrebare directă pentru Dan Alexa: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Ioanițoaia, întrebare directă pentru Dan Alexa: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”

VIDEO Îl recunoști? Un fost campion al României încă joacă, la 41 de ani: „Asta e singura mea motivație”

VIDEO „Mi-ai stricat golaverajul, nu e posibil așa ceva!” » Amintire fabuloasă cu Dan Petrescu: „Era foc și pară pe mine, nu știu cum am scăpat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
siriussirius
siriussirius  •  16 Aprilie 2022, 13:25

Oooooo biata femeie !!!

siriussirius
siriussirius  •  16 Aprilie 2022, 13:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markksson
markksson  •  15 Aprilie 2022, 21:21

@GSP, imi pare rau ca ati decazut atat de mult incat sa publicati tot ce debiteaza personajul asta trist. Singurul merit pe care il are este ca a fraierit mai toata presa, facand-o sa creada ca este mare impresar. Atat de mare incat nu a transferat niciodata nimic in fotbalul mare, dar se pricepe la Photoshop. Ziaristii au cazut de papagali, i-au inhalat cu frenezie aburelile, in loc s-o ia la bani marunti. SOMN USOR.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează