FOTBAL  »  LIGA 4  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Îl recunoști? Un fost campion al României încă joacă, la 41 de ani: „Asta e singura mea motivație”

Marius Onofraș, încercuit / Sursă foto: Facebook@ Flacăra Erbiceni
Marius Onofraș, încercuit / Sursă foto: Facebook@ Flacăra Erbiceni

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 09:16 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 17:37

Marius Onofraș, fost campion al României alături de Unirea Urziceni, e în continuare în activitate, la 41 de ani. Pe lângă funcția de team-manager, pe care o ocupă la Poli Iași, fostul atacant evoluează în Liga 4 Iași, la Flacăra Erbiceni.

Invitat în această dimneață la GSP Live, Marius Onofraș a vorbit despre motivația care-l împinge să joace în continuare la nivel de amatori. Fostul fotbalist de la Urziceni sau FCSB și-a propus promovarea în Liga 3, iar echipa sa e în grafic: Flacăra Erbiceni ocupă primul loc în Liga 4, cu un avans de opt puncte față de locul secund. 

Experimentul Bucșaru e încheiat » Urziceni - Roșiori, meci de Liga 4 cu țuică, suporteri toropiți de soare și bilete de pariuri
LIGA 4 » FC URZICENI
Experimentul Bucșaru e încheiat » Urziceni - Roșiori, meci de Liga 4 cu țuică, suporteri toropiți de soare și bilete de pariuri

Marius Onofraș: „Nu credeam că voi ajunge să joc la acest nivel”

Singura motivație a mea e plăcerea de a mai juca fotbal, să mai simt sentimentul de a juca și a fi fotbalist. Bineînțeles, la acest nivel nu e foarte mare presiune, nu sunt obiective foarte mari. Eu nu credeam că voi ajunge să joc la Liga 3 sau Liga 4, dar Adrian Ilie, fostul meu coleg de la Iași, m-a rugat jumătate de an să vin să joc la acest nivel. 

Am fost întâi la Bradu Borca, apoi am ajuns la Flacăra Erbiceni, m-au rugat să vin să-i ajut. Ca nume, suntem detașați de celelalte echipe, la experiența pe care o avem. Încercăm să ne menținem intactă plăcerea de a juca fotbal”, a declarat Marius Onofraș, la GSP Live. 

Îl recunoști? Un fost campion al României încă joacă, la 41 de ani: „Asta e singura mea motivație”
Marius Onofraș, în acțiune în Liga 4 / Sursă foto: Facebook@ Flacăra Erbiceni

42 de aniva împlini Marius Onofraș pe 17 august

„Mi-ai stricat golaverajul, nu e posibil așa ceva!” » Amintire fabuloasă cu Dan Petrescu: „Era foc și pară pe mine, nu știu cum am scăpat”
GSP LIVE
„Mi-ai stricat golaverajul, nu e posibil așa ceva!” » Amintire fabuloasă cu Dan Petrescu: „Era foc și pară pe mine, nu știu cum am scăpat”

Marius Onofraș a jucat de-a lungul carierei pentru Poli Iași, FC Brașov, Unirea Urziceni, FCSB, Khazar Lankaran, CSMS Iași, Dacia Unirea Brăila și Bradu Borca. Onofraș a evoluat în perioada 2006-2010 la Urziceni și a devenit campion al României în sezonul 2008/2009 cu echipa ce era antrenată atunci de Dan Petrescu.

Citește și alte știri de actualitate: 

Mihai Stoica a răbufnit după ce Kovacs a fost delegat la CFR Cluj - FCSB: „Ei sunt avantajați” » De ce episod amintește

EXCLUSIV CFR Cluj i-a stabilit prețul lui Petrila! » 4 cluburi interesate și-au anunțat prezența cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gruia
gruia  •  15 Aprilie 2022, 12:04

Daca afla Petrescu il aduce la CFR titular.

adriann_
adriann_  •  15 Aprilie 2022, 11:52

Onofras nu se astepta ca nivelul la L4 sa fie atat de scazut. Realitatea e ca sub Burleanu esaloanele inferioare au ajuns in ultimul hal, poti vedea meciuri in care Onofras la 41 de ani ar fi lejer vedeta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează